Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Σκόρδας: Η μαφία θέλει τον Άρη στην Γ’!

skordas
Ο παράγοντας του Άρη,Λάμπρος Σκόρδας ανέφερε σε δηλώσεις του πως μία «μαφία» που διοικούσε τα τελευταία χρόνια ,θέλει να δει τον Άρη να υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική και να καταστρέφεται ολοκληρωτικά.
Αναλυτικά τα όσα είπε στο sentra:
Για την κατάσταση στον Αρη: «Δεν είναι θέμα λαθών, έχουν γίνει εγκλήματα εκ προμελέτης και προσχεδιασμένα. Το να διοικεί μια μαφία και να βάζει μπροστινούς γίνεται δυο χρόνια τώρα. Στόχος είναι ο έλεγχος της ομάδας. Πέρυσι σώθηκε τελευταία αγωνιστική η ομάδα όταν αποφασίσαμε να βοηθήσουμε. Το καλοκαίρι ήρθε με παρέμβαση διάφορων ανθρώπων, που έχουν συμφέροντα, ο Ηλιάδης και διέλυσε την ομάδα για να μην μπορεί να σωθεί. Για να πάνε την ομάδα στη Γ” Εθνική.
Ζηλεύουν την ΑΕΚ που γυρίζει από χωριό σε χωριό και από καφετέρια σε καφετέρια να παίξει μπάλα. Τα επεισόδια στα γήπεδα μου θυμίζουν αυτά που γίνονταν στα χωριά. Είναι ιστορικές ομάδες και το Αιγάλεω και η ΑΕΚ. Αλλά αυτά τα φαινόμενα μου θυμίζουν Γ” Τοπικό. Οσα προβλήματα και να έχει πρέπει να κάνει τα πάντα για να σωθεί.
Στην ΑΕΚ ήταν πιο ξεκάθαρα γιατί είχε τεράστια χρέη στο Δημόσιο, δεν είχε τηρήσει τη συμφωνία στο 44. Εμείς έχουμε εξοφλήσει πλέον. Εκεί αποφάσισαν να την ρίξουν για να καθαρίσουν. Δεν μπορώ να ξέρω παραπάνω, αλλά η οσμή που αφήνει η κατάσταση αυτό δείχνει.
Ο Αρης άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο και έπαιξε καλά γιατί ήρθε η διοικητική αλλαγή. Ο Αρης δεν έχει τόσα χρέη όσα η ΑΕΚ. Δεν είναι ανυπέρβλητα. Αν έμπαινε στο άρθρο 99 θα μπορούσε να διαχειριστεί την κρίση. Ο Αρης μετά την εκκαθάριση θα έμενε να χρωστάει 12, 13 εκατ. ευρώ. Στο Δημόσιο δεν χρωστάει πάνω από 7-8. Με σωστή διαχείριση θα έβγαινε από την κρίση».
Για τα πολλά χρέη σε παίκτες: «Εχει πολλούς ποδοσφαιριστές που χρωστάει, αλλά έχει και διάφορα άλλα. Το ανακαλύπτω τώρα που ασχολούμαι, παίκτες με συμφωνητικά παράξενα. Ένα παράδειγμα ο Σιστόν έχει υπογραμμένη λύση συμβολαίου με τα λογιστικά στοιχεία να δείχνουν ότι έχει εξοφληθεί και εμφανίζεται ένα συμφωνητικό με κάποιον που δεν έχει δικαίωμα υπογραφής και λέει ότι του χρωστάνε 200.000 σε μια ρήτρα αποζημίωσης! Εχει υπογράψει ο Γιάννης Κόντης, χωρίς να έχει δικαίωμα υπογραφής. Αυτό μαζί με άλλα θα πάνε στον εισαγγελέα. Υπάρχουν διάφορες εμπλοκές.
Άλλο ένα παράδειγμα. Με τον Αμορόζο λύσαμε το συμβόλαιο, βγήκε απόφαση από ΕΠΟ δεν έγινε τίποτα και ξαφνικά βγήκε μια προσφυγή και πήγε στο CAS. Δεν είχε χρέος βέβαια ο Αρης και γι αυτό αθωώθηκε. Ποιος μπήκε τώρα εκεί; Όλα αυτά μυρίζουν άσχημα… Είναι πολλά απ” αυτά τα ποσά τέτοιου είδους. Κι άλλα τα οποία φαίνεται να χρωστάει τα οποία έχουν διακανονιστεί κι άλλα έχουν εξοφληθεί. Ο Αρης αν υπήρχε καλή διαχείριση κι έμπαινε στο 99, μιας κι έχει συμφωνίες και πληρώνει παίκτες, θα καθάριζε.
Για τον Ηλιάδη: «Είναι βαλτός από αυτούς που τη διάλυσαν και πέρυσι, έτσι την διέλυσε και φέτος. Όταν δεν έχεις δικαίωμα μεταγραφών και μόνο ανανεώσεων έχεις παίκτες Παπαστεριανό, Παπαζαχαρία, Καζναφέρη, όποια λεφτά κι αν ζητούσαν θα τα έπαιρναν. Και τώρα πάει να τον πάρει από την Κονκόρντια… Ηθελαν να μείνουν όλοι. Παρακολούσε ο Παπαστεριανός να παραμείνει και να βρεθεί τρόπος κι έκανε και υποχωρήσεις για να πάρει τα λεφτά του… Αν όλοι δεν αλλάξουμε συμπεριφορά δεν μπορεί να σωθεί η ομάδα».
Γιατί τον βρίζουν και γιατί δεν υπάρχει πίστωση χρόνου: «Είναι μερικοί οργανωμένοι υπάλληλοι πρώην παραγόντων, συνεργάτες ακόμα και σήμερα σε εταιρίες καθαρισμού και συνέτεροι κτλ άνθρωποι που μπήκαν το καλοκαίρι στα μαγαζιά στις καφετέριες στις μπουτίκ και υπεύθυνοι. Τα μαγαζιά είναι άδεια, οι αγορές είναι περισσότερες από τις πωλήσεις. Εχουν κλαπεί εκατομμύρια, χάνονται στο δρόμο. Όταν ο Αρης ξέφυγε μετά το ’06-’07 είδατε τι έγινε. Βγήκαν όλοι εναντίον μου. Εγώ πήρα ομάδα με χρέη και την άφησα με πολύ λιγότερα χρέη και με ομαδάρα. Το καλοκαίρι του `09 είχε 9 εκατ. χρέη, διαχειρίσημα με τζίρο 15 εκατ.
Όταν πήραν χαμπάρι κάποιοι ότι το μαγαζί βγάζει λεφτά, όπως συμβαίνει σε πολλά στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο στο  ποδόσφαιρο, έχουν τον τρόπο με πολλούς τρόπους να ελέγχουν και να μπαίνουν σε ομαδάρες και να τις καταστρέφουν. Βγαίνει το πόρισμα πέντε χρόνια μετά και αθωώνει παντελώς την δική μου θητεία. Και με βρίζουν γιατί κόβει τα 10-20 μεροκάματα αυτών που τρώνε και δηλητηριάζουν τον κόσμο.
Είναι και θέμα ποιότητας. Όμως όταν η ποιότητα δεν είναι η καλύτερη που υπάρχει και η ψυχολογία είναι κακή τότε… Ο Αρης έχει τεράστιες δυνάμεις ένα μέτριο παίκτη τον κάνει καλό. Βλέπεις στο γήπεδο ακόμα και τα πανιά που σηκώνονται δεν γράφουν Αρης. Γράφουν για λαμόγια. Πείτε ποιοι είναι να πάνε στη δικαιοσύνη».
Για τον Ουντότζι: «Υπάρχει στην Ελλάδα η αίσθηση της αυτοδικίας. Όποιος θέλει ορμάει σε όποιον θέλει. Ήταν τιμωρημένος με τον Ολυμπιακό και βρέθηκε σε ένα μπαρ. Δεν μπορεί να δέχεσαι φραστική και ρατσιστική επίθεση από κάποιους που είναι οπαδοί της ομάδας. Έφυγε την επόμενη ημέρα και δεν θέλει να γυρίσει. Αυτά τα πράγματα αλλάζουν την ιστορία μιας ομάδας. Του μιλάμε, του λέμε να πάρει λεφτά, συμβόλαια, όλα, δεν έρχεται. Όταν τον κοροϊδεύεις τον παίκτη και δεν ζει σ” αυτό το περιβάλλον, δεν είναι Αριανός, δεν θα μείνει ούτε και θα πάει στον Αρη. Κι ο Βλαχοδήμος γι αυτό δεν ήρθε.
Είναι 5-10-20 άνθρωποι, δεν είναι η πλειοψηφία του Super 3. Είναι γνωστοί με ονοματεπώνυμα. Δεν σηκώνει όμως ο Αρης τα χέρια ψηλά. Ήρθαν κάποια παιδιά θα παλέψουμε. Δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτες. Δυστυχώς πρέπει να κάνουμε κινήσεις μέχρι 23 χρονών. Αν υπάρξει και κάτι άλλο να βρούμε μια λύση».
Για τις αποδοκιμασίες στον Διούδη: «Είναι από τους καλύτερους του Αρη. Αν πέρυσι δεν είχε πιάσει το τετ α τετ του Μίνγκα με τον Πανθρακικό με την… κάλτσα θα είχε πέσει η ομάδα και δεν θα είχαμε μπει. Αν πιστεύουν ότι βοηθούν μ” αυτόν τον τρόπο είναι γελασμένοι. Ο πολύς ο κόσμος όμως καταλαβαίνει. Δεν διαβάλλει τους παίκτες. Κανείς δεν μίλησε όμως το καλοκαίρι που διαλύθηκε η ομάδα. Και πλέον κινδυνεύει με διάλυση γιατί αν πάει στη Γ” Εθνική θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι λίγοι αυτοί που θέλουν το κακό της ομάδας. Ευτυχώς ο κόσμος αντιδράει και με τη βοήθειά του πιστεύουμε ότι θα βρούμε λύση».
Για το αν μπορεί να σωθεί ο Αρης: «Πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Θα παλέψουμε κι εντός κι εκτός. Μπορούμε να πάρουμε παντού βαθμούς. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο καλύτερες οι υπόλοιπες ομάδες. Πρέπει να ξετρυπώσουμε τις δυνάμεις που έχουμε. Αν του χρόνου δεν είναι και ο Αρης, λείπει η AEK, λείπει ο Ηρακλής και παίζει μόνο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ θα πέσουν τα τηλεοπτικά συμβόλαια, θα πέσει η ποιότητα και θα χαθεί κι άλλο το ενδιαφέρον. Έχει 16 παιχνίδια να παλέψει και να διεκδικήσει 48 βαθμούς».

Ελεύθεροι οι 9 οπαδοί!!

aris-kosmos
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 9 οπαδοί του Άρη που οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για όσα συνέβησαν χθες (6/1)στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η εκδίκαση της υπόθεσης μετατέθηκε για τις 14/1
Πηγή: arenafm.gr

«Να φέρω τον Γκαρσία στον Ηρακλή»

6134fb897229db1a924e488889ce9a6d_XL
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην παράγοντας της ΚΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Γαλανός, για την κίνηση που έκανε να φέρει στον Ηρακλή τον Πάμπλο Γκαρσία.
Αναλυτικά είπε:
“Έγινε μια συζήτηση για τον Πάμπλο Γκαρσία η οποία θα ήταν πολύ σημαντική για τον Ηρακλή. Θα ήταν μια κίνηση εντυπώσεων καθώς ο παίκτης είναι μια σημαία του ΠΑΟΚ. Μίλησα με τον μάνατζερ του και μου είπε πως  θα συζητήσουμε μετά τις δέκα του μηνός. Αυτή την κίνηση την έκανα ως Γαλανός και δεν έχω φυσικά κάποια σχέση με την ΠΑΕ. Πλέον, όλα είναι ανοιχτά σε πολλά μέτωπα. Υπάρχει η περίπτωση να κάνω κάποια παραπλήσια κίνηση σε περίπτωση που δε προχωρήσει του Γκαρσία για να βοηθήσω την ομάδα”.
Πηγή: arenafm.gr

«Δεν φταίνε οι παίκτες»


zabetas
Στον ARENA FM 89,4 μίλησε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας και άσκησε έντονη κριτική προς τον νυν πρόεδρο Λάμπρο Σκόρδα σχετικά με την στάση του προς τον Super 3, υπογραμμίζοντας πως δείχνει ασέβεια προς τον κόσμο. Παράλληλα, τόνισε πως είναι σημαντικό και απαραίτητο ο κόσμος να στηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι πριν λίγο καιρό  έπαιζαν στην Κ20 και ουσιαστικά έχουν αναλάβει μόνοι τους όλο το βάρος της φανέλας του Άρη.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Αντώνης Ζααμπέτας:
Για την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης: “Εγώ μπορεί να έχω τα νομικά προβλήματα, ο κόσμος όμως έχει την πίκρα, την θλίψη και άλλα πολλά αρνητικά συναισθήματα. Το αποτέλεσμα ήταν ακόμα μία… σφαλιάρα για την ομάδα. Όσο και να σέβομαι το Απόλλωνα Σμύρνης, ο Άρης είναι… Άρης και δε μπορεί να βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται σήμερα”.
Για την στήριξη που πρέπει να υπάρχει στους παίκτες: “Ο κόσμος θέλει να δει έργα και πράξεις. Θέλω να περάσω μόνο το μήνυμα πως δεν πρέπει να πυροβολούμε τα παιδιά αυτά. Σχεδόν όλα αυτά τα παιδιά έπαιζαν στην Κ20 του Άρη και για να τους δώσεις φανέλα βασικού πρέπει να τα βάλεις δίπλα σε οκτώ έμπειρους παίκτες. Αν πάτε στα γήπεδα της Σουρωτής να δείτε τι προετοιμασία έκαναν στην Κ20, θα κλαίτε… Δεν υπάρχουν ξεχωριστοί γυμναστές, προπονητές και άλλα πολλά. Δεν μπορούν αυτά τα παιδιά να βουτάνε κατευθείαν στα βαθιά, χωρίς να έχουν ένα ‘πατέρα’ στα αποδυτήρια”.  Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και πρέπει να υπάρξει στήριξη από όλες τις μεριές. Δε μπορεί να σηκώσει η πρώην Κ20 την οποία ρίξαμε στα λιοντάρια όλο αυτό το βάρος. Αλλάξαμε πόσους προπονητές, ποια τακτική και πιο τρόπο προπόνησης να ακολουθήσουν αυτά τα παιδιά; Το άγχος είναι καταλυτικός παράγοντας  και η μπάλα εξαιτίας αυτού δε μπαίνει στα δίχτυα”.
Για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού: “Ο σχεδιασμός που έγινε ήταν εγκληματικός. Η ομάδα είχε τρεις ξένους, θα μπορούσε να έχει έξι και αυτή τη στιγμή έχει μονάχα δύο.  Έπαιρνα τηλέφωνο τον κ. Ηλιάδη, αλλά δεν με άκουγε και μου έλεγε πως ξέρει τι πρέπει να κάνει. Το αποτέλεσμα  είναι αυτό που βλέπουμε τώρα. Ο κ. Ηλιάδης κινήθηκε με τα χρήματα του Γιαννιώτα και τα λεφτά από τα διαρκείας. Άλλα έσοδα φυσικά δεν υπάρχουν στην ομάδα…”.
Για τις δηλώσεις του Λάμπρου Σκόρδα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης: “Η τωρινή διοίκηση μπορεί να μην έχει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας τώρα, αλλά έχει τεράστιες ευθύνες για το  πως βρέθηκε ο σύλλογος μέχρι εδώ. Οι δηλώσεις του κ. Σκόρδα ήταν εντελώς άστοχες και δεν έδειξαν σεβασμό στον κόσμο του Άρη. Αυτός ήταν που παλαιότερα μας έβριζε και μας έλεγε ανθρωπάκια και άλλα πολλά μέσα από το ραδιόφωνο του και άλλα μέσα. Όταν πήγαινε στην θύρα 1 και έβριζε το αίμα τους τότε ήταν καλός ο Super 3 και σήμερα είναι κακός; Σίγουρα, έχει κάποια ευθύνη αλλά δεν νομίζω πως τώρα τον ανακάλυψε ο Σκόρδας. Όταν τους χρησιμοποιούσε εναντίον όλου του υπόλοιπου κόσμου και συμφωνούσε μαζί του ήταν καλύτερα; Έχουν μια διαφορετική άποψη και τον βρίζουν αλλά οι δηλώσεις του περί πολέμου μόνο καλό δε κάνουν. Έχει ικανότητες και τρομερό εγωισμό αλλά πρέπει να βγει μπροστά. Πήρε τον  Σούλη τον Παπαδόπουλο, που βοήθησε πολύ πέρυσι, αλλά δεν θεωρώ πως ο Άρης σώθηκε μόνο σε τρεις αγωνιστικές. Φτάνει, Λάμπρο, το ‘βρισίδι’ και αυτή η κατάσταση. Με τον προσωπικό εγωισμό του καθενός η ομάδα θα φύγει αδιάβαστη”.
Για τον Super 3: “Για εμένα υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί Super 3 στον Άρη. Υπάρχει ο αρχικός, που ιδρύθηκε αυτό είμαι εγώ. Αυτοί ήταν η ομαδοποίηση και η περηφάνια του λαού, που έκανε πορείες και βγήκε από τα καβούκια της. Υπάρχει  ένας που μεταλλάχθηκε και πίστεψε πως μπορούσε να κυβερνήσει το σύμπαν, ένας που πήγε να τα κάνει όλα από την αρχή και να καθαρίσει τα πάντα, αλλά  απαξίωσε παράγοντες που μπορούσαν να βοηθήσουν όπως ο Πόππης, ο Παπαϊωάννου, εγώ και ένας τώρα που ξαναλλάζει τον περσινό Super 3. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές φιλοσοφίες,  που τις καταλαβαίνει μονάχα όποιος ήταν μέσα στον σύνδεσμο”.
Για το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ: “Τώρα βγήκε το πόρισμα και φαίνεται πως ήμουν ο μεγαλύτερος πιστωτής. Πέρυσι είχα πάει στο Παλέ με την οικογένεια μου είχαν έρθει κάποιοι και με βρίζανε. Μετά από τον πόρισμα ήρθε κάποιος και μου ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτά που έλεγε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έκανε, αλλά τι να την κάνω τη συγγνώμη τώρα που η ομάδα είναι τελευταία; Όταν έλεγα εγώ πως μπορούσαμε να φέρουμε τους τρεις αρχηγούς της Κ20 της Παρί Σεν Ζερμέν τους οποίους δε χρειάζεται επειδή μπήκαν οι Άραβες, κανείς δεν με άκουγε. Από εκεί και πέρα δικαιώνομαι καθώς έλεγα πως μόνο η Ιντερπόλ μπορεί να βγάλει άκρη από το πόρισμα. Ο κόσμος ήθελε αίμα και δεν το είδε. Η ΝΕΧΙΑ αποτύπωσε μόνο τα λογιστικά και αναφέρει μόνο καρτέλες και νούμερα. Δε μπορείς, όμως, να δεις ποιος έφαγε λεφτά… Μόνο η Ιντερπόλ μπορεί να ακολουθήσει τα διαδρομή από τα χρήματα και αυτή ακόμα όμως μπορεί να μη βρει τίποτα”.
Για ενδιαφέρον επενδυτή που υπήρχε από την Αγγλία:
“Υπήρχε επενδυτής από την Αγγλία ο οποίος ενδιαφερόταν όμως είδε πως δε μπορεί να πάρει παίκτες η ομάδα. Έφυγαν οι ξένοι παίκτες και όπως ήταν λογικό ρώτησε γιατί να βάλει λεφτά τώρα στην ομάδα. Αν σωθεί η ομάδα ξέρει πως θα πάρει τα λεφτά του πίσω αν όμως πέσει η ομάδα τι θα κάνει;  Επένδυση σημαίνει πως παίρνω τα λεφτά μου πίσω όχι τα χαρίζω”.
Για τις διαφορές του ποδοσφαίρου από το μπάσκετ: “Το μπάσκετ είναι πολύ διαφορετικό από το ποδόσφαιρο και δε μπορεί να υπάρξει σύγκριση. Η απειρία φαίνεται και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Το σίγουρο είναι πως και στα δύο τμήματα έγιναν λάθη”.
Για την πιθανότητα να πέσει ο Άρης στη Γ’ εθνική: “Εννοείται πως η Γ’ εθνική και η Β’ είναι εγκληματικές λύσεις. Αν σκεφτεί να κάνει πατέντες και κάθαρση με άλλο ΑΦΜ εγώ θα δημιουργήσω τον Άρης FC.  Άλλος Άρης δεν υπάρχει. Φτάνει η γκρίνια και οι φασαρίες, αυτά οδήγησαν την ομάδα εδώ. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως ο εχθρός δεν είναι μέσα στον Άρη, αλλά έξω από αυτόν. Υπάρχουν και  άλλες ομάδες,  που έχουν τα προβλήματα αυτά αλλά παίζουν Ευρώπη με εγγυητή το δημόσιο. Το σύστημα δε μας βοήθησε ποτέ”.
Για αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή:  Όλοι έχουν ευθύνη, μαζί και εγώ, αλλά δε μπορώ να χρεωθώ εγώ όλη την ευθύνη, όταν ο Σκόρδας άφησε 17 εκατα. χρέος. Ο Άρης είναι τελευταίος και μόνο αυτό έχει σημασία. Οι ήρωες που ήρθαν στο Χαριλάου πρέπει να αποζημιωθούν. Κύριε Σκόρδα, βάλτε τα όλα στη άκρη, κάντε τις σωστές κινήσεις και εφόσον αποφασίσατε να βγείτε μπροστά σώστε τη παρτίδα”.

Πηγή: arenafm.gr

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τα επεισόδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης»


astynomia5
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ έγιναν εννιά συλλήψεις έξω από το «Κλεάνθης Βικελλίδης».
Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές οι εννιά συλληφθέντες είναι ηλικίας από 16 έως 36 ετών και  σε βάρος τους σχηματίστηκαν κατά περίσταση δικογραφίες για παράβαση Νόμου Περί Αθλητισμού, Διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
«Περιμετρικά του γηπέδου, συνελήφθησαν διαδοχικά, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εννέα άτομα, οι οποίοι συμμετέχοντας σε πολυπληθή ομάδα, έβαλαν κατά θύρας αποδυτηρίων ρίχνοντας τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, επιτέθηκαν, επανειλημμένα, εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκτοξεύοντας διάφορα αντικείμενα (υάλινες φιάλες, πέτρες) χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί ή φθορές, πλην της θραύσης τριών πλακιδίων της θύρας εισόδου των αποδυτηρίων και της πρόκλησης φωτιάς σε δύο πλαστικούς κάδους απορριμμάτων» σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: arenafm.gr

Στα δικαστήρια ελέω Τεμπών!!


videos_iraklisporeia deth
Οριστικά σε δικαστήριο θα βρεθούν πολλοί φίλαθλοι του Ηρακλή για παρενόχληση της κυκλοφορίας, σχετικά με την πορεία που είχαν κάνει πριν από τρία περίπου χρόνια στα Τέμπη.
Συγκεκριμένα στις 19 Μαρτίου ορίστηκε η δικάσιμος και  αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, για τον τρόπο που θα στηρίξουν τις κατηγορίες.
Πηγή: arenafm.gr

«Ας μας πούνε ποια είναι τα λαμόγια και εμείς εδώ είμαστε….»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Κώνστα. Ο κ. Κώνστας μίλησε για τις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι «κίτρινοι», για τη κατάσταση στο σύλλογο και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

-Για την σημερινή δύσκολη μέρα: « Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Όχι μόνο σήμερα, αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο η κατάσταση στο σύλλογο είναι πολύ δύσκολη. Σίγουρα όμως η κατάσταση είναι διαχειρησιμη και αναστρέψιμη. Αν δεν το πιστεύαμε αυτό δεν θα ήμασταν εδώ. Δε θα αναλαμβάναμε τον Άρη. Απαιτείτε να μην χάσουμε την ψυχραιμία μας, να κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις και να ανακάμψουμε»

-Για το πλάνο ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας: «Για το αγωνιστικό κομμάτι κατάλληλος για να μιλήσει είναι ο προπονητής. Εγώ θα μιλήσω σαν πονεμένος Αριανός . Σήμερα είμαστε όλοι στενοχωρημένοι. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε μια ομάδα που κυνηγάμε στον βαθμολογικό πίνακα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μετά τις αποφάσεις αποφάσεις κάποιον παρουσιαστήκαμε αποδυναμωμένοι. Παίξαμε χωρίς τον Τάτο, χωρίς τον Κύρια, χωρίς τις νέες μεταγραφές. Δε θα ξαναεμφανιστεί έτσι η ομάδα. Τόσο αποδυναμωμένη».
-Για τις ομάδες που κινηγάει ο Άρης: «Είναι πολύ δύσκολο. Όμως, χάσαμε μια μάχη, δεν χάσαμε τον πόλεμο. Η ομάδα έπρεπε να μαζέψει στον πρώτο γύρο 17 βαθμούς. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε. Τώρα πρέπει στον δεύτερο να κάνουμε 7 νίκες και 3-4 ισοπαλίες. Στόχος είναι να συγκεντρώσουμε 34 βαθμούς και να μείνουμε στην κατηγορία».
-Για την άσχημη εικόνα της ομάδας και τις αντιδράσεις του κόσμου: «Αν λυθεί η άσχημη αγωνιστική εικόνα θα λυθεί και το πρόβλημα που υπάρχει με τον κόσμο. Υπάρχει και μια μικρή μερίδα κόσμοι που δε μας θέλει. Δε μας ήθελε από την αρχή. Να μας δώσει ο κόσμος χρόνο. Πρέπει αυτοί που αντιδρούν έτσι άσχημα να καταλάβουν ότι εκθέτουν την ομάδα, τη διοίκηση και τον ίδιο τους τον εαυτό».
-Για τη δήλωση του Σκόρδα περί «μαφίας»: «Να ρωτήσετε τον ίδιο ποιους κατονομάζει. Εμένα μου κάνει εντυπώσει ότι δηλώσανε τον Κύρια να μην αγωνιστεί με τον Απόλλωνα. Ας μην αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό. Τόσο άνετη είναι η ομάδα και σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια δηλώθηκαν να μην παίξουν τόσο σημαντικοί παίκτες? Έγιναν μεγάλα λάθη από τη προηγούμενη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία . Δεν μπορούμε όμως να αποδείξουμε ότι υπήρχε σκοπιμότητα».
-Για τις αποδοκιμασίες σε Διούδη και παίκτες: « Τους στηρίζουμε. Είναι βαριά η φανέλα του Άρη και αυτοί είναι νέα παιδία. Ο Διούδης στα αποδυτήρια παραδέχτηκε το λάθος του. ?Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Από λάθη μπαίνουν γκολ. Κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε 3 τέρματα και να κερδίσουμε».

-Για την κατάσταση στον Άρη: « Δεν υπάρχει Αριανός που να θέλει την ομάδα στην Γ εθνική. Δεν γίνεται να μην πληρώσει η ΠΑΕ τα χρέη της. Να διαχειριστούμε τα έσοδα και να δημιουργήσουμε μια νοικοκυρεμένη ΠΑΕ. Είναι πολύ δύσκολο αυτό να γίνει στην πράξη, χρειάζεται πολύ κάλος σχεδιασμός. Δημιουργούμε ομάδες για την επίλυση των προβλημάτων».
-Για νέα αίτηση διαταγής αναστολής πληρωμών: «Στις 14 του μηνός εκδικάζουμε την αίτηση ώστε να έχουμε προσωρινή αναστολή πληρωμών στους πιστωτές. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Θα είμαστε πανέτοιμοι για τις 14 του μήνα. Σίγουρα στην απόφαση δε βοηθάμε και τα άσχημα αποτελέσματα. Είναι κομβικής σημασίας μερομήνια για το σύλλογο».
-Για συσπείρωση και άσχημο κλήμα: « Δεν έχουμε ξεκινήσει καμία σύγκρουση. Ο Άρης το μόνο που χρειάζεται ο Άρης είναι συσπείρωση».
-Για πόρισμα και γενική συνέλευση: «Γνώμη μου είναι να πάει το πόρισμα στον οικονομικό εισαγγελέα. Μόλις βγήκαμε διοίκηση δημοσιεύσαμε το πόρισμα. Βέβαια η απόφαση θα παρθεί από τη συνέλευση της ΚΜ. Αυτοί που κάνουν λόγο για λαμόγια και για ένα πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο καλό θα ήταν να τα κατονομάσουν στον εισαγγελέα. Να το κάνουν για το καλό του Άρη. Να βγουν και να δώσουν συγκεκριμένα ονόματα. Εμείς μπορούμε να τους διαθέσουμε ακόμα και νομικό. Θα πληρώσει η ΠΑΕ όλα τα έξοδα. Μόνο να μας που ποιοι είναι τα λαμόγια. Δεν πετάω το γάντι σε κανέναν. Δεν ανοίγω πληγές. Ανοίγω την αγκαλιά μου . Όλοι μάζα να βοηθήσουμε να έρθει η μια καλύτερη μέρα στον Άρη. Όποιος έχει πρόταση για εξυγίανση μπορεί να έρθει σε εμάς και να την καταθέσει». Πηγή: metrosport.gr

Τα χρόνια πολλά της ΚΑΕ Άρης για τους εορτάζοντες Αθηναίου και Λαρεντζάκη!

Η ΚΑΕ Άρης ευχήθηκε μέσα από τη σελίδα της στο facebook Χρόνια Πολλά στον Γιάννη Αθηναίου και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή.


Οι ευχές της ΚΑΕ Άρης στους δυο παίκτες: «Την ονομαστική τους εορτή έχουν σήμερα οι Γιάννης Αθηναίου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης! Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τους εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά, με υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Πολυετές συμβόλαιο θέλει ο Γιαννάκης!!

Πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας ζήτησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης από τον Άρη σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας pamesports.gr προκειμένου να επιστρέψει στους «κίτρινους» αυτή τη φορά ως προπονητής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο «Δράκος» είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή και η παράλληλη απασχόληση του στην Εθνική Κίνας δεν αποτελεί «εμπόδιο», με μια απαραίτητη προϋπόθεση: Να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τον Άρη, καθώς στο μυαλό του έχει την προοπτική της σταδιακής επιστροφής των «κίτρινων» στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ και στην ελίτ της Ευρώπης, από τις οποίες ο Άρης απουσιάζει σχεδόν από την εποχή που παίκτης του ήταν ο Γιαννάκης.

Ο «Δράκος» δεν πρόκειται να πει το «ναι» στους «κίτρινους» για μια συνεργασία μικρού... ορίζοντα. Σχεδιάζει ένα πολυετές πλάνο με στόχο να κάνει τον Άρη ξανά πρωταγωνιστή. Εάν η διοίκηση των «κίτρινων» του εγγυηθεί πολυετές συμβόλαιο και του δείξει ότι συμφωνεί με το πλάνο, που έχει στο μυαλό του, θα πει το «ναι» για να ανέβει ξανά στην Θεσσαλονίκη. Σε διαφορετική περίπτωση θα αρνηθεί ευγενικά, καθώς δεν τον βρίσκει σύμφωνο μια συνεργασία με τον Άρη για έξι μήνες ή ενάμιση χρόνο.

Η Ομοσπονδία της Κίνας δεν πρόκειται να σταθεί «εμπόδιο» στην επιστροφή του Γιαννάκη στους «κίτρινους» και στην παράλληλη απασχόληση του σε σύλλογο. Οι υποχρεώσεις των δύο ομάδων, άλλωστε, δεν συμπίπτουν χρονικά.

Στην περίπτωση, που το... φλερτ Άρη, Γιαννάκη δεν καταλήξει σε γάμο, ο Παρασκευάς Μουρατίδης θα συνεχίσει στον πάγκο των «κίτρινων» έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Νουρέγιεφ του μπάσκετ!!

"Σκυλίσια Μέρα" με τα γενέθλια ενός εκ των κορυφαίων μπασκετμπολιστών που έχει αναδείξει ποτέ η Ελλάδα – Ποιος έχει σκοράρει 4.225 πόντους στη μεγάλη κατηγορία; Και μόνο ότι το παρατσούκλι του ήταν Νουρέγιεφ τα λέει όλα. Όσοι, άλλωστε, πρόλαβαν να τον δούνε να αγωνίζεται, έχουν να το λένε για την επιδεξιότητά του με την μπάλα στα χέρια.
Ο Κώστας Πετρόπουλος ήρθε σαν σήμερα στη ζωή το 1956. Γεννήθηκε στην Πάτρα κι όλη του την καριέρα έπαιξε με τα χρώματα του Απόλλωνα Πατρών, μέχρι το 1987 οπότε και κρέμασε τα παπούτσια του.
Στη μεγάλη κατηγορία πέτυχε 4.255 πόντους, ενώ το 1986 αναδείχθηκε 2ος σκόρερ.
Με την Εθνική ομάδα έπαιξε σε 82 παιχνίδια σκοράροντας 811 πόντους.
Σαν προπονητής εργάστηκε σε πολλές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ των οποίων στο Περιστέρι, στον Απόλλωνα Πατρών, στο Μαρούσι, αλλά και στις εθνικές ομάδες όλων σχεδόν των ηλικιών.

Πηγή: sportdog.gr

Βόμβα ετοιμάζει η μπασκετική ΑΕΚ!!

Συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα ότι επιθυμεί να συνάψει η μπασκετική ΑΕΚ! Ο Άρης προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να αποσπάσει το «ναι» του Παναγιώτη Γιαννάκη προκειμένου να φέρει τον «δράκο» ξανά στη Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά από την θέση του προπονητή.
Παράγοντες του Άρη ωστόσο εξέφραζαν την ανησυχία τους λέγοντας πως υπάρχει άλλη μια ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Γιαννάκη κι αυτή είναι η ΑΕΚ!
Η Ένωση φέρεται να επιθυμεί συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό από την επόμενη σεζόν εφόσον πετύχει την επιστροφή της στα σαλόνια της Α1 (παραμένει 1η στην βαθμολογία της Α2, μαζί με το Ψυχικό) ενώ υπάρχει και η προοπτική ενίσχυσης του τμήματος από τον Μελισσανίδη.
«Για τον Γιαννάκη ο Άρης αποτελεί κάτι ξεχωριστό», έλεγε άνθρωπος από το περιβάλλον του βετεράνου διεθνή καλαθοσφαιριστή δίνοντας ένα άτυπο προβάδισμα στον Άρη.
Στο μεταξύ, κινέζικο δημοσίευμα (του bbs.hupu.com) νωρίτερα ανέφερε πώς η παραμονή του Γιαννάκη στον πάγκο της Εθνική Κίνας θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Οι δυο πλευρές πάντως δεσμεύονται με συμβόλαιο και ουδείς μπορεί να προβλέψει για την ώρα την κατάληξη των διαπραγματεύσεων.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Φιλική ήττα για Άρη!!

Την ήττα από τα Λουκόιλ γνώρισε την Τρίτη ο Άρης στο «Nick Galis Hall» με 70-75.

Φιλική ήττα για Άρη
Εκτός από την απουσία του μόνιμου τραυματία Νίκου Γκίκα, χρόνο συμμετοχής δεν πήραν ο Κώστας Χαρίσης, λόγω των ενοχλήσεων που αισθανόταν στον προσαγωγό, ο Γιάννης Αθηναίου για προληπτικούς λόγους και ο Ευθύμης Τσακαλέρης, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.


Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 23-19, 44-41, 58-60, 70-75 Πηγή: sport-fm.gr

«Μπαμ» με Ασουνσάο ο Λεβαδειακός!!

Μια ανάσα απ' τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του βρίσκεται ο Λεβαδειακός! Οι Βοιωτοί έφτασαν σε συμφωνία με τον πρώην μέσο της Ατλέτικο Μαδρίτης (και προ ετών της ΑΕΚ) Πάουλο Ασουνσάο!

«Μπαμ» με Ασουνσάο ο Λεβαδειακός!
Μια εξαιρετική -βάσει δεδομένων και μεγεθών- μεταγραφή πραγματοποίησε ο Λεβαδειακός. Με μεθοδευμένες κινήσεις και κάτω από άκρα μυστικότητα, οι Βοιωτοί τα βρήκαν σε όλα με τον Πάουλο Ασουνσάο!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, που αγωνιζόταν μέχρι το 2012 στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη σεζόν 2004/5 είχε εξαιρετική παρουσία ως δανεικός απ’ την Πόρτο στην ΑΕΚ (24 συμμετοχές), βρίσκεται ήδη στη Λιβαδειά.

Μόλις σφραγίσει λοιπόν και τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Λεβαδειακό, εκείνος θα γίνει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 34χρονου μέσου, μετά τις Σάο Πάουλο (11 συμμετοχές) και Λα Κορούνια (9 συμμετοχές) στις οποίες αγωνίστηκε μετά τη θητεία στους «ροχιμπλάνκος».Πηγή: sport-fm.gr

Το στόρι με Πέτριτς!

Εξ’ αρχής ο Μλάντεν Πέτριτς ήταν ο νούμερο ένα στόχος του Παναθηναϊκού, κάτι που του έκανε σαφές ο Νίκος Νταμπίζας. Ενήμερος για τα πάντα ο Κροάτης. Το πολύ σε δύο εβδομάδες έτοιμος.

Το στόρι με Πέτριτς
Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Τρίτη ο Μλάντεν Πέτριτς.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τα αποτελέσματα την Τετάρτη το πρωί και εφόσον είναι όλα καλά, τότε θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Μάλιστα αναμένεται να πάει άμεσα στο Κορωπί και να γνωρίσει τους συμπαίκτες και το νέο προπονητικό του τιμ.

Αξίζει να αναφερθεί το χρονικό της μεταγραφής του στους «πράσινους». Μετά την αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο Νίκος Νταμπίζας είχε εστιάσει όλη την προσοχή του στον Κροάτη φορ. Ταξίδεψε στην Αγγλία, είχαν κατ’ ιδίαν επαφή και του έδειξε πόσο τον θέλει η ομάδα.

Στη συνέχεια ο παίκτης θέλησε να συλλέξει κάποιες πληροφορίες γύρω απ’ το σύλλογο. Και ποιος καλύτερος πληροφοριοδότης από τον Γιώργο Καραγκούνη, που ήταν συμπαίκτες στη Φούλαμ και του είπε τα καλύτερα! Όπως το ίδιο έκαναν και οι συμπατριώτες του, Σίλντενφελντ, Πράνιτς! Κάπως έτσι, ο Πέτριτς πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και να πει το «ναι».

Αυτή την περίοδο ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη γάμπα και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Όπως εκτιμάται, το πολύ σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αναστασίου θα τον έχει στη διάθεσή του για το ματς της 21ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο (25/01)!Πηγή: sport-fm.gr

«Δεν γίνεται να παίζουν οι παίκτες απλήρωτοι»!

Ακατανόητο θεωρεί το να παίζουν οι παίκτες του Άρη απλήρωτοι, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» , Γιάννης Βένος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Είναι θέμα βιοποριστικό», τόνισε.

«Δεν γίνεται να παίζουν οι παίκτες απλήρωτοι»!
«Δεν γίνεται να παίζουν οι παίκτες του Άρη απλήρωτοι», δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Βένος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, και τον Βασίλη Σαμπράκο.

Διότι είναι μικροί σε ηλικία, όπως τόνισε, αλλά έχουν να συντηρήσουν και μια οικογένεια ή ακόμα και τον εαυτό τους. Για να συμπληρώσει έπειτα ο 61χρονος ότι αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο.

Τέλος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του Άρη και με τις προσθήκες του Ιανουαρίου πιστεύει ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βένος:

-Για την νέα χρόνια:

«Μια από τα ιδία βιώνει η ομάδα του Άρη την περίοδο που διανύουμε, μέτρια εμφάνιση την Δευτέρα και άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα».

-Τα προβλήματα του Άρη και ποιες οι λύσεις τους:

«Πρώτα απ όλα το οικονομικό, δηλαδή το βιοποριστικό. Δεν μπορεί οι παίκτες να είναι απλήρωτοι και να παίζουν. Μπορεί να είναι μικροί έχουν όμως να συντηρηθούν, να συντηρήσουν την οικογένεια αλλά και τον εαυτό τους. Αν δεν γίνεται αυτό δεν υπάρχει ηρεμία γενικά. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει στρες και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Αυτό το αντιληφτήκατε και εσείς την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όμως ο κόσμος στην Ελλάδα κυρίως, δεν πάει καλά, και έτσι η ομάδα παίρνει ένα δρόμο που δεν έχει γυρισμό. Δηλαδή δεν υπάρχει ψυχολογία όταν σε ένα σύλλογο όπως ο Άρης που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια θέματα και έτσι ο κόσμος που δεν έχει ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις και υπάρχει αγανάκτηση που εκδηλώνεται μέσα στο γήπεδο.

Πρέπει να γίνουν μεταγραφές που θα κάνουν την διάφορα για να μπορεί να κάνει κάτι αξιόλογο στον δεύτερο γύρο. Πρέπει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έχει δείξει τώρα».


-Τα αίτια για την κατάσταση:

«Τα τελευταία έξι χρόνια έχουν δαπανηθεί 185-190 εκατομμύρια. Ο Άρης έχει κατακρεουργηθεί από κάποιους που έχουν παίξει αρνητικό ρόλο στο σύλλογο, δηλαδή κακή διαχείριση. Ήρθαν παίκτες που δεν ήταν καν δηλωμένοι. Ο Κόκε είχε συμβόλαιο 8 εκατομμυρίων για 3 χρόνια κάτι που είναι αδιανόητο. Έχουν βγει χρήματα από τα ταμεία που έφεραν το σύλλογο σε οικονομικό αδιέξοδο».

-Για τον σχεδιασμό της ομάδας:

«Η μοίρα του Άρη είναι προδιαγραμμένη εδώ και 3 χρόνια. Δεν υπήρχε σχεδιασμός κανένας όσο αναφορά τα οικονομικά αλλά και τα αγωνιστικά και έτσι έφτασε εκεί που έφτασε».

-Αν υπάρχει «φως στο τούνελ»:

«Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Πρέπει τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Θα δούμε τώρα με τις μεταγραφές που έγιναν αν μπορούν σταθούν σε μια ομάδα που τους έχει ανάγκη. Αν αυτό γίνει, ο κόσμος θα είναι κοντά στα παιδιά είτε πάει καλά είτε όχι.

Ο κόσμος έχει αποδείξει ότι είναι ο 12ος παίκτης και οικονομικά και αγωνιστικά. Όλοι περιμένουμε το κάτι διαφορετικό. Οι παίκτες άρχισαν να πληρώνονται ενώ πριν λίγο καιρό πλήρωνε ποδοσφαιριστές που ήταν στο άρθρο 99 και δεν ήταν στην ομάδα. Θα έπρεπε να υπάρχει μια προτεραιότητα στις πληρωμές
».

«Ο υποβιβασμός θα έχει ονοματεπώνυμο, Λάμπρος Σκόρδας»

«Ο υποβιβασμός θα έχει ονοματεπώνυμο, Λάμπρος Σκόρδας»Σκληρή ήταν η απάντηση του Δημήτρη Ηλιάδη στις δηλώσεις του Λάμπρου Σκόρδα. Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, με γραπτή επιστολή απευθύνθηκε με έντονο ύφος στο έργο και στις ευθύνες του Σκόρδα.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ενδεχόμενος υποβιβασμός των «κιτρινόμαυρων» θα φέρει το ονοματεπώνυμό του, ενώ δεν παρέλειψε να θυμίσει και τις ευθύνες που έχει ο Λάμπρος Σκόρδας για την υπάρχουσα κατάσταση στην ομάδα.

Αναλυτικά η επιστολή

«O κ. Σκόρδας ο οποίος «πραξικοπηματικά» επανήλθε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει την υποχρέωση να σώσει την ομάδα. Το παραμύθι περί Γ’ Εθνικής αποτελεί μέρος της «μαύρης προπαγάνδας» την οποία ακολουθεί από την ημέρα που έχασε τις εκλογές το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν πείθει πλέον κανέναν. Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει και μνήμη και κρίση.

Εάν ο κ. Σκόρδας, ο οποίος έχει μερίδιο ευθύνης για τα χρέη του ΑΡΗ, πιστεύει ότι καλύπτεται από το αλάθητο του Πάπα πλανάται. Εχασε πολύ γρήγορα την ψυχραιμία του και επιχειρεί να στοχοποιήσει του πάντες, προσπαθώντας να κατασκευάσει άλλοθι. Θα πρέπει να ξέρει όμως ότι εάν δεν καταφέρει να σώσει την ομάδα ο υποβιβασμός, που όλοι απευχόμαστε, θα έχει το δικό του ονοματεπώνυμο. Ο ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από ομοψυχία και όχι από διχαστικές πολιτικές. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα
».

Οι «άτακτοι» της Σούπερ Λίγκας!!

Τις ομάδες που κλήθηκαν σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

Οι «άτακτοι» της Σούπερ Λίγκας
Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής θα βρεθούν μεθαύριο (13:00) πέντε ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια, σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής καλούνται οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης και Παναιτωλικός.

Το ίδιο έγινε, δε, και με τον Εργοτέλη, που θα λογοδοτήσει για τη συμπεριφορά του γυμναστή του στο ματς με τον Ατρόμητο.


Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ Απόλλων.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Εργοτέλης, Ν. Κουνδουράκη (γυμναστή): Για τη συμπεριφορά του γυμναστή κ.Ν. Κουνδουράκη στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ο Μαντούρο στην προπόνηση!! (video)

Βίντεο από τη σημερινή προπόνηση, την πρώτη στην οποία μέρος ο Μαντούρο ανέβασε στο επίσημο κανάλι του ο ΠΑΟΚ. Στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή βρίσκεται ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης.

Ο Μαντούρο στην προπόνηση (video)
Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε σήμερα ο Χέντβιγκες Μαντούρο και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός μέσος συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας και είναι στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δίνει τη δυνατότητα στους οπαδούς του να πάρουν μια πρώτη «γεύση» από τον 28χρονο παίκτη.

Δείτε το απόσπασμα
Πηγή: sport-fm.gr

Προπονήθηκε ο Μπουγαΐδης, ατομικό ο Τάτος!

Οι νεοαποκτηθέντες Βλάχος, Κουσίδης, αλλά και ο Μπουγαΐδης, του οποίου η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, προπονήθηκαν σήμερα με τον Άρη. Ατομικό έκανε ο Τάτος.

Προπονήθηκε ο Μπουγαΐδης, ατομικό ο Τάτος
Τρία νέα πρόσωπα είχε η σημερινή προπόνηση του Άρη. Μπορεί ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα από τους «κίτρινους», αλλά αποτελεί ουσιαστικά την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας και συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας. Ο 20χρονος αμυντικός αναμένεται να παραχωρηθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με τη μορφή δανεισμού από τη Γρανάδα. Παρόντες στο Ρύσιο ήταν και οι Βλάχος, Κουσίδης, των οποίων η μεταγραφή έχει επισημοποιηθεί.

Ατομικό ακολούθησε ο Ανδρέας Τάτος, λόγω μικροπροβλήματος στον προσαγωγό, αλλά η κατάσταση του δεν προκαλεί καμία ανησυχία.

Από την άλλη ο Μπάμπης Οικονομόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και εκτιμάται ότι θα χάσει μία με δύο προπονήσεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Πέρασε τα πρώτα τεστ ο Πέτριτς!!

Ο Μλάντεν Πέτριτς πέρασε τον πρώτο κύκλο εξετάσεων. Θα ακολουθήσει ο δεύτερος και την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Πέρασε τα πρώτα τεστ ο Πέτριτς
Ημέρα… εξετάσεων είναι η σημερινή για τον Μλάντεν Πέτριτς. Όχι για την αξία του, που είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη, αλλά για την αγωνιστική του κατάσταση, που θα διαπιστωθεί από τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο πρώτος κύκλος αυτών ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης, ενώ θα ακολουθήσει ο δεύτερος το απόγευμα και τα αποτελέσματα των τεστ αναμένονται την Τετάρτη το πρωί.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο 32χρονος Κροάτης φορ θα υπογράψει, αφού θα ενεργοποιηθεί η ήδη δεδομένη συμφωνία για ενάμιση χρόνο, αλλά και θα παρουσιαστεί το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ενώ το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Η Τρίτη είναι μέρα ρεπό για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να δώσει ανάσες στους παίκτες του. Από αύριο θα αρχίσει η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο. Πηγή: sport-fm.gr

«Ο Σκόρδας νομίζει ότι είναι ο σούπερ μαν»

«Βέλη» κατά του Λάμπρου Σκόρδα εκτόξευσε ο Γιάννης Κόντης με δηλώσεις του, σχολιάζοντας: «Νομίζει ότι είναι ο σούπερ μαν».

«Ο Σκόρδας νομίζει ότι είναι ο σούπερ μαν»
Αντίθετος με την παρουσία του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία του Άρη και τον τρόπο που διοικεί τους «κίτρινους» εμφανίστηκε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Κόντης με δηλώσεις του στο «Metropolis», αναφέροντας πως επανήλθε στην ομάδα, ενώ δεν τον ήθελε ο κόσμος της.

«Δεν ανοίγει μέτωπο ο Σκόρδας με τις δηλώσεις του. Η αντιπάθεια της πλειοψηφίας του κόσμου του Άρη στο πρόσωπό του, με εξαίρεση κάποιους αυλικούς, είναι εμφανής και γνωστή. Όποιος δεν έχει τον κόσμο μαζί του δεν μπορεί να πάει μπροστά. Φάνηκε και με τον Κοντομηνά και με άλλους. Ο πόλεμος δεν κερδίζεται με έναν μόνο. Και τα εκατομμύρια να έχεις δεν μπορείς χωρίς τον κόσμο. Ο Σκόρδας νομίζει ότι είναι ο σούπερ μαν. Έχει κάνει το παραγοντιλίκι επάγγελμα. Είναι πρωτάκουστο να χάνεις σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις και να επανέρχεσαι χωρίς να σε θέλει ο κόσμος», είπε αρχικά ο κ. Κόντης, ο οποίος συνυπήρξε με τον Λάμπρο Σκόρδα στην πρώτη του θητεία στον Άρη και πρόσθεσε:

«Ο καθένας μπορεί να έχει για τον εαυτό του ότι εντύπωση θέλει. Η βαθμολογική θέση του Άρη δυστυχώς είναι τέτοια ώστε να είναι αποτρεπτική για όποιον θέλει να εμπλακεί και να βάλει χρήματα. Ο Άρης χρειάζεται 20-25 βαθμούς για να σωθεί. Βλέπω να γίνονται κάποιες μεταγραφές οι οποίες δεν ξέρω αν επαρκούν. Ο Παπαστεριανός ίσως μπορεί να βοηθήσει. Τα άλλα παιδιά είναι νεαρά που έχουν φορτωθεί μια βαριά φανέλα και έχουν τεράστιο άγχος. Γι? αυτό δεν μπορούν να βάλουν τα πέναλτι και χάνουν τέτοιες ευκαιρίες στους αγώνες».

Για την αντίδραση που μπορεί να προκαλούν οι πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένας εμφύλιος σπαραγμός. Το μόνο που υπάρχει είναι κάποια άτομα που δεν έχουν καταλάβει τη θέση τους. Έριξαν την ομάδα μια φορά και έχουν την "φιλοδοξία" να τον ξαναρίξουν. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να δημιουργηθεί μια επιτροπή σωτηρίας από άτομα που δεν θα πυροδοτούν αντιδράσεις και θα μπορέσουν να προσφέρουν όπως ο Κούης, ο Βένος ή ο Αβάνογλου. Ο Σκόρδας τί μπορεί να προσφέρει; Λεφτά να βάλει δεν έχει, οι γνώσεις του δεν βοηθάνε τί να κάνει; Πέρσι κοιμήθηκε ο Θεός και σώθηκε ο Άρης. Δεν γίνεται να συμβαίνει το ίδιο κάθε χρόνο».

Για την άποψη που υπάρχει περί πρόθεσης κάποιων να ρίξουν τον Άρη στη Γ' Εθνική: «Μπορεί να ισχύει. Όμως πώς θα γίνει με τα νεαρά παιδιά; Τί να τους πουν δηλαδή; Να κάθονται και να χάνουν; Έπειτα να ξέρετε ότι από του χρόνου όποιος πέσει στη Γ' Εθνική πρέπει να παραμείνει εκεί τρία χρόνια για να ανεβεί ξανά. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά θα γίνει. Συν τοις άλλοις βλέπετε πως παιδεύεται και η ΑΕΚ παρά την τεράστια δυναμική Μελισσανίδη».

Γεννητούρια στην Καλλονή!

Πατέρας ενός υγιέστατου κοριτσιού είναι από σήμερα ο αμυντικός της Καλλονής ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Γεννητούρια στην Καλλονή
Ένα κοριτσάκι έφερε στον κόσμο σήμερα (7/1) η γυναικά του Ανέστη Αναστασιάδη.

«Να τους ζήσει και να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν», ευχήθηκε ο σύλλογος της Μυτιλήνης στον 31χρονο στόπερ και τη σύζυγο του για το παιδί τους.Πηγή: sport-fm.gr

Όσο υπάρχει ελπίδα…!!

Σε δυσχερέστατη κατάσταση ο Άρης μετά και την ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα. Αποδοκιμασίες, επεισόδια και προσαγωγές μετά το ματς. «Θα σωθούμε», δήλωνε βέβαιος ο Σκόρδας. Μεταγραφές εν όψει.

Όσο υπάρχει ελπίδα…
Ο Άρης βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού μετά και τη χθεσινή ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» συμπλήρωσαν εννιά ματς χωρίς νίκη φέτος στην έδρα τους γνωρίζοντας την πέμπτη τους ήττα και παραμένουν στην τελευταία θέση έχοντας πλέον τεράστια διαφορά να καλύψουν από τους προπορευόμενους.

Αποδοκιμασίες κατά όλων των παικτών, αλλά κυρίως των Διούδη (για την άστοχη έξοδο στο δεύτερο γκολ) και Παπαδόπουλου (για το χαμένο πέναλτι), καθώς επίσης και επεισόδια έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», που συνοδεύτηκαν από οκτώ προσαγωγές, περιλάμβανε το… μενού μετά τη λήξη του αγώνα.

Κι όμως, ο Λάμπρος Σκόρδας δήλωνε πως «… η ομάδα θα σωθεί». Πού στηρίζει αυτή τη βεβαιότητα; Στο γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη 16 αγωνιστικές στις οποίες μπορεί να ανατραπεί η εις βάρος των «κίτρινων» κατάσταση, αλλά και στις μεταγραφές που θα γίνουν.

Ο Άρης έχει ήδη αποκτήσει και ανακοινώσει τους Στέφανο Γουναρίδη, Βαλεντίνο Βλάχο και Νίκο Κουσίδη, ενώ σήμερα θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Μαυρουδή Μπουγαΐδη από τη Γρανάδα και συνεχίζονται οι επαφές του Μανώλη Παπαστεριανού με την Κονκόρντια για να λύσει το συμβόλαιό του. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, παρακολούθησαν χθες τον αγώνα από τις κερκίδες.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει πολλή δουλειά μπροστά του και ήδη η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Δευτέρας με την Καλλονή, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν είναι η Άλκμααρ το μόνο «πρόβλημα»

Το καλοκαίρι θα τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιο του Μάαρτεν Μάρτενς με τον ΠΑΟΚ, εφόσον η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν τα βρει με την Άλκμααρ για την μεταγραφή του Βέλγου χαφ που έχει και άλλο πρόβλημα να λύσει.

Δεν είναι η Άλκμααρ το μόνο «πρόβλημα»
Προσπάθεια ο Μάαρτεν Μάρτενς να ενσωματωθεί μέσα στον Γενάρη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ καταβάλουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να πείσουν την Άλκμααρ να αφήσει από τώρα τον Βέλγο χαφ να ενταχθεί στην ομάδα, όμως ο ολλανδικός σύλλογος δεν φαίνεται να είναι το μοναδικό «εμπόδιο».

Συγκεκριμένα, δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων και διαπραγμάτευσης με την ΑΖ, αφού ο 29χρονος πρέπει να λύσει το θέμα με το σχολείο των παιδιών του και η γυναίκα του δεν ήταν προετοιμασμένη για μία τέτοια κίνηση από τον σύζυγό της.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα του μήνα, ώστε να έρθει ο Μάρτενς από τώρα στη Θεσσαλονίκη και να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

Την ίδια ώρα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Το θετικό για τον Στέφενς είναι ότι σταδιακά ανεβάζει ρυθμό ο Βίτορ, αν και στην χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Πηγή: sport-fm.gr

Προσωρινό… διαζύγιο με Γκαρσία!

Χωρίζουν προσωρινά οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Γκαρσία, αφού ο Ουρουγουανός επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και o Σαββίδης του πρότεινε να επιστρέψει στην ομάδα το καλοκαίρι από άλλο πόστο.

Προσωρινό… διαζύγιο με Γκαρσία
Συνάντηση με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους εκπροσώπους του είχαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ζήσης Βρύζας.

Ο μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εξήγησαν στον Ουρουγουανό χαφ πως οι λόγοι για τους οποίους δεν υπολογίζεται από τον Χούμπ Στέφες είναι καθαρά με αγωνιστικά κριτήρια.

Από την πλευρά του, ο 36χρονος παίκτης εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Έτσι οι δρόμοι του «Δικεφάλου του Βορρά» και του Γκαρσία χωρίζουν, με τον Σαββίδη να συζητά ακόμη και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ως δανεικός και να επιστρέψει το καλοκαίρι στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ από άλλο πόστο.

Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά θέμα του Ουρουγουανού σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, ενώ η επιστροφή του στην ομάδα θα συζητηθεί εκ νέου στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.Πηγή: sport-fm.gr

Υπογράφει ο Πέτριτς, αποφασίζουν για Όλσεν!

Ο Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και ολοκληρώνεται η μεταγραφή του. Ερωτηματικό η ετοιμότητα του Κροάτη φορ. Ανοιχτό του Πάτρικ Όλσεν, που «παίζει» και για Τορίνο.

Υπογράφει ο Πέτριτς, αποφασίζουν για Όλσεν
Την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα, ενώ μετά την άφιξή του συναντήθηκε με τον Νίκο Νταμπίζα.

Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ξεναγηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ εφόσον όλα πάνε καλά το τυπικό σκέλος της υπόθεσης θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη.

Σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ θα αποφασιστεί τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει. Ο 32χρονος άσος έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 19 Οκτωβρίου, ενώ αντιμετώπιζε έναν τραυματισμό στη γάμπα και θα πρέπει να διαπιστωθεί πότε θα είναι σε θέση να αρχίσει να προσφέρει στη νέα του ομάδα.

Ξεκαθαρίζει για Όλσεν

Σύντομα θα διαπιστωθεί αν ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στην απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς ή θα κινηθεί τελικά και για την απόκτηση του Πάτρικ Όλσεν από την Ίντερ. Η προσθήκη του 19χρονου Δανού μεσοαμυντικού δεν κρίνεται αναγκαία, αλλά μία επιπλέον λύση στη συγκεκριμένη θέση δεν θα ήταν περιττή για τους «πράσινους». Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του, καθώς η Ίντερ προσφέρει τον Όλσεν στα ανταλλάγματα για να αποκτήσει από την Τορίνο τον Ντανίλο Ντ’ Αμπρόζιο. Πηγή: sport-fm.gr

Λάθη σε Ηράκλειο και Ξάνθη!

Στα λάθη που υπήρξαν σε Ηράκλειο και Ξάνθη στάθηκε κατά κύριο λόγο ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολιάζοντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τη διαιτησία στα ματς της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Λάθη σε Ηράκλειο και Ξάνθη
Αρκετά ήταν τα λάθη που υπήρξαν στους αγώνες του Εργοτέλη με τον Ατρόμητο, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσον αφορά το κόρνερ του Λίνο, στον αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως από ένα λαθάκι σχολιάστηκε η διαιτησία του κ. Γιάχου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τον Μηνά Τσαμόπουλο

Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-2
Διαιτητές: Μιχαήλ Κουκουλάκης, Γεώργιος Σταυρουλάκης, Ιορδάνης Δημητριάδης
4ος Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

«Τη φετινή σεζόν ο Κουκουλάκης τα πάει αρκετά καλα. Φαίνεται πως έλυσε τα… μάγια με την απόδοσή του. Έπαιξε καλά πλεονεκτήματα στο συγκεκριμένο ματς, με το ένα να του “βγαίνει”. Ο πρώτος, ο Σταυρουλάκης, έδωσε ένα οφσάιντ που ήταν μισό γκολ».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1
Διαιτητές: Γεώργιος Κύζας, Λάζαρος Δημητριάδης, Ιωάννης Σίπκας
4ος Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

«Οι διαιτητές πρέπει να μάθουν πως σε όλα τα πεσίματα δεν χρειάζεται να δώσουν κίτρινες κάρτες για “θέατρο”. Επειδή το είπε ο Μπλάτερ, δεν σημαίνει κάτι. Είναι μόνο για να μαζεύει τα λεφτά. Ορισμένοι διαιτητές βαφτίζουν όλα τα πεσίματα “θέατρο”. Στο 2’ ο βοηθός ανακόπτει επίθεση του Ατρομήτου, αφού δίνει οφσάιντ και στη συνέχεια υπάρχει πέναλτι. Όμως δεν ήταν σωστή η πρώτη απόφαση. Στο 90’ υπάρχει ένα μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Μεχία και δεν δόθηκε λανθασμένα πέναλτι, ενώ έδωσε κάρτα για “θέατρο”. Στο επόμενο λεπτό υπάρχει ένα πέσιμο στην άλλη περιοχή από σπρώξιμο και, ενώ η μπάλα έχει πάει από το Ηράκλειο στο… Ρέθυμνο, ο διαιτητής έδειξε “παίζεται”».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 4-0
Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Αθανάσιος Θανασακούδης, Κυριάκος Μερκενίδης
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης

«Έναν υγιεινό περίπατο έκανε ο Παπαπέτρου. Δεν έκανε πολλά σφυρίγματα και έφυγε χωρίς προβλήματα εκείνος και οι βοηθοί του από το Καραϊσκάκη»

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0
Διαιτητές: Αναστάσιος Κάκος, Μιχαήλ Καρσιώτης, Ιωάννης Τουμπακάρης
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής

«Σοβαρή και στιβαρή διαιτησία από τον Κάκο. Ο δεύτερος βοηθός έδωσε λάθος ένα οφσάιντ στον Καμαρά».

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-2
Διαιτητές: Ανδρέας Παππάς, Ιορδάνης Απτόσογλου, Νικόλαος Φαντόπουλος
4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

«Έγινε ένα χορταστικό ματς και υπήρξε σωστά μία αποβολή και σε αυτό βοήθησαν ο διαιτητής και οι βοηθοί του για να γίνει ένα καλό παιχνίδι»

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0
Διαιτητές: Σταύρος Τριτσώνης, Χρήστος Μπαλτάς, Αλέξανδρος Γρέβενης
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης

«Καλή διαιτησία και από τον Τριτσώνη, και δεν υπήρξαν διαμαρτυρίες, βοηθώντας να γίνει ένα καλό ματς».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η. 0-0
Διαιτητές: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, Ηλίας Αλεξέας, Νικόλαος Γεωργαράκος
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος

«Ο Καλογερόπουλος βγάζει με άνεση τα παιχνίδια, είναι κοντά στις φάσεις και για αυτό παίρνει σωστές αποφάσεις. Καλοί ήταν και οι βοηθοί του».

SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ. 1-2
Διαιτητές: Αθανάσιος Γιάχος, Αντώνιος Καρατζίκας, Κωνσταντίνος Ποντίκης
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης

«Πολύ καλή διαιτησία από τον Γιάχο. Για κάτι διαπληκτισμούς, που πήγε να μπει για να χωρίσει και μετά τραβήχτηκε, ακολούθησε σωστά τις εντολές. Έκανε μία καλή διαιτησία και για αυτό θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όλοι σε έναν αγώνα. Όλοι στάθηκαν στο κόρνερ του Λίνο. Ήταν λάθος και σωστά του το λένε. Είναι ένα πέναλτι που ζητάει η Ξάνθη και σωστά δεν το έδωσε, επειδή δεν χτυπήθηκαν 1-2 κόρνερ λανθασμένα υπήρξε κουβέντα. Υπεύθυνος για αυτό είναι αποκλειστικά ο διαιτητής».

Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 0-2
Διαιτητές: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος, Σπυρίδων Γουργιώτης, Δημήτριος Βερρής
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος

«Καλή διαιτησία από τον Αρετόπουλο, ο οποίος έδωσε σωστά το πέναλτι στον Άλβαρες . Είχαμε πει πως ο συγκεκριμένος παίκτης παίζει… ελληνορωμαϊκή και χθες λίγο έλειψε να το πληρώσει η ομάδα του, αφού ο διαιτητής το καταλόγισε σωστά και στη συνέχεια το έχασε ο Παπαδόπουλος».

«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»

Αποφασισμένος να τιμήσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες, σχολιάζοντας την επιστροφή του Φερνάντο Καβενάγκι στη Ρίβερ (όπου έχει παίξει μαζί με τον Σαβιόλα).

«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»
Τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ θα φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Φερνάντο Καβενάγκι, ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο του Μπουένος Άιρες.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη μεταγραφή ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος έχει αγωνιστεί και εκείνος στους «εκατομμυριούχους», απάντησε στο ενδεχόμενο αν σκέφτεται να επαναπατριστεί για λογαριασμό της Ρίβερ, στην οποία είχε παίξει μαζί με τον Χαβιέρ Σαβιόλα.

«Δεν είναι κάτι τέτοιο εύκολο αυτή τη στιγμή, αφού έχω συμβόλαιο και λήγει το 2015», τόνισε ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, αποκλείοντας προσωρινά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όσον αφορά τον Καβενάγκι, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή του Φερνάντο στην ομάδα μας, αφού πρόκειται από τα είδωλα του συλλόγου». Πηγή: sport-fm.gr

Δοκιμάζει Ελληνοαυστραλό η ΑΕΚ!! (video)

Τον Πίτερ Μακρίλο, έναν Ελληνοαυστραλό μεσοεπιθετικό που έχει περάσει απ' τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, δοκιμάζει από σήμερα στις προπονήσεις της η ΑΕΚ. Μικροπροβλήματα για Σταθάκη και Αργυρίου.

Δοκιμάζει Ελληνοαυστραλό η ΑΕΚ (video)
Τον 19χρονο Πίτερ Μακρίλο, έναν Ελληνοαυστραλό μεσοεπιθετικό που θεωρείται αξιόλογο ταλέντο, δοκιμάζει στις προπονήσεις της η ΑΕΚ.

Ο ομογενής άσος, γεννηθείς στις 9 Απριλίου του 1995, έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και μέχρι πρότινος ανήκε στις «μικρές» ομάδες της Στόουκ Σίτι. Το Νοέμβριο είχε δοκιμαστεί και από τον Ηρακλή Ψαχνών.

Το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ θα τον τεστάρει για λίγες μέρες μέχρι να αποφασίσει αν θεωρεί πως αξίζει να επενδύσει πάνω του.

Πάρτε μια γεύση από τον υπό δοκιμήν παίκτη:
Στο μεταξύ, η επιστροφή στις προπονήσεις μετά τον αγώνα με το Αιγάλεω επιφύλασσε μικροπροβλήματα για τον Τραϊανό Δέλλα. Ο Σταύρος Σταθάκης έχει ένα χτύπημα στον δεξιό ώμο και ο Νίκος Αργυρίου στη μύτη. Αμφότεροι υποβληθούν σε εξετάσεις, αλλά περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Η προπόνηση της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί στις 15:00.


Πηγή: sport-fm.gr

Ετοιμάζει… υπεράσπιση η ΑΕΚ!!

Σοβαρό κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών και τιμωρίας της έδρας αντιμετωπίζει η ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ματς με το Αιγάλεω. Ετοιμάζει την υπερασπιστική της γραμμή η «Ένωση».

Ετοιμάζει… υπεράσπιση η ΑΕΚ
Αντιμέτωπη με κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών και τιμωρία της έδρας βρίσκεται η ΑΕΚ. Το φύλλο αγώνα για τα όσα έγιναν στον επεισοδιακό αγώνα με το Αιγάλεω είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για την «Ένωση» αναφέροντας πως μεταξύ άλλων είναι συνυπαίτια με τους γηπεδούχους για τις συμπλοκές στον αγωνιστικό χώρο και υπεύθυνη για τραυματισμό του βοηθού διαιτητή από ρίψη αντικειμένου. Λόγω του γεγονότος ότι η Γ’ Εθνική είναι ερασιτεχνική κατηγορία, τα πρόστιμα που προβλέπονται δεν ξεπερνούν τις 2.500 ευρώ, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» κινδυνεύουν σοβαρά με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και τιμωρίας της έδρας τους για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές.

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν τα επεισόδια και διέρρευσαν οι επιβαρυντικές «εκθέσεις», στην ΑΕΚ ετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή, ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν βίντεο και φωτογραφίες για να αποδείξουν πως είτε δεν φέρει ευθύνη, είτε αυτή που φέρει δεν είναι ανάλογη των γηπεδούχων. Αναμένεται επίσης να γίνει λόγος για προκλήσεις των γηπεδούχων και για ελλιπή μέτρα ασφάλειας. Στόχος είναι όχι απλώς η αποφυγή αφαίρεσης βαθμών, αν και υπάρχει διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και να αποφευχθεί η τιμωρία της έδρας.

Η υπόθεση πολύ δύσκολα θα εκδικαστεί εντός της εβδομάδας και η όποια τιμωρία έδρας δεν πρόκειται να ισχύσει για το ματς της προσεχούς Κυριακής (12/1) με τον Περαμαϊκό στο ΟΑΚΑ. Τα επόμενα τρία ματς της ΑΕΚ εντός έδρας είναι με Ερμή Ζωνιανών (19/1), Μανδραϊκό (2/2) και Περιστέρι (16/2). Πηγή: sport-fm.gr

Προχωράει για Καρβάλιο η Άρσεναλ!!

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Γουίλιαμ Καρβάλιο εμφανίζεται η Άρσεναλ, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο. Ο Αρσέν Βενγέρ φέρεται να έχει ζητήσει λεπτομερή έκθεση για τον νεαρό χαφ.