Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Απέφυγε τα χειρότερα ο Ρόσι!!

Τυχερός στην... ατυχία του ο Τζουζέπε Ρόσι που γλίτωσε την τρίτη ρήξη χιαστών στην καριέρα του, ωστόσο θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 μήνες.

Απέφυγε τα χειρότερα ο Ρόσι!
Εν μέρει ανακούφιση για τον Τζουζέπε Ρόσι. Άπαντες στη Φιορεντίνα περίμεναν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μετά τον χθεσινό τραυματισμό του και μετά τον φόβο πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Τελικά, ο Ιταλός άσος... την γλίτωσε, αφού έχει υποστεί διάστρεμμα δεύτερου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, κάτι όμως που είναι αρκετό για να τον κρατήσει για περίπου τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο 26χρονος άσος που μέχρι τώρα έκανε μαγική σεζόν με τους "βιόλα", έχοντας 14 γκολ σε 18 συμμετοχές, θα μεταβεί άμεσα στις ΗΠΑ για να εξεταστεί εκ νέου απ' τον γιατρό που τον είχε εγχειρίσει όταν είχε υποστεί για δεύτερη φορά ρήξη χιαστών.

Είναι αβέβαιο αν θα τον δούμε ξανά να αγωνίζεται φέτος, ενώ παρά το εξαιρετικό πρώτο μισό που έχει κάνει, πλέον τίθεται σε μεγάλη αμφιβολία και η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: