Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Όταν ο Μελισσανίδης έψαχνε τον Θωμά!!

Να σας πω μία ιστοριούλα που συνέβη πριν από 31 χρόνια. Τη θυμήθηκα με αφορμή τα αίσχη στο παιχνιδάκι Αιγάλεω - ΑΕΚ. Βʼ εθνική, νότιος όμιλος. Γράφει στον sportdog ο Αποδυτηριάκιας... Την άνοδο στην Αʼ εθνική διεκδικούν το Αιγάλεω και ο Διαγόρας Ρόδου. Μία ομάδα ανεβαίνει, από κάθε όμιλο. Εκείνη την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο του Ιωνικού και στους γύρω δρόμους πέφτουν προκηρύξεις! Φοβερά πράγματα. Ότι το ματς το έχει δοσμένο στον Διαγόρα ο Μελισσανίδης. Και υποτίθεται ότι οι προκηρύξεις έχουν υπογραφή «Φίλαθλοι Ιωνικού».
Είμαστε σε εποχή που ακόμα ο ένας πρόεδρος προσπαθεί να τη φέρει στον άλλον με κάθε τρόπο, ακόμα και μπαμπέσικα. Πρόεδρος του Ιωνικού είναι ο Σπανός, ο πατέρας του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου Περιστερίου, και γενικός αρχηγός ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Ποιος έρριξε τις προκηρύξεις για να προβοκάρει το παιχνίδι, να το ανάψει, από το φόβο μήπως ο αδιάφορος Ιωνικός δεν αντισταθεί στον απαιτητικό Διαγόρα; Το αποκαλύπτω σήμερα.Ο Θωμάς Μητρόπουλος. Ο αδελφός του προέδρου τότε του Αιγάλεω, Βίκτωρα.
Για κάποιες ημέρες ο Μελισσανίδης έψαχνε να τον βρει τον Θωμά, ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Μιλάμε για τον Θωμά, ο οποίος δεν έδειχνε ενοχλημένος που μετά από 15 χρόνια τον παρουσίαζαν για αρχηγό της Παράγκας.
Για την Ιστορία: Τελικά, από τον νότο ανέβηκε το Αιγάλεω και από το βόρειο όμιλο ο Απόλλων Καλαμαριάς, που είχε τότε πρόεδρο τον Χάρυ Κλυν. Το δε επίμαχο ματς έληξε 0-0, που σημαίνει ότι ο Ιωνικός είχε κόψει δύο πόντους από τον Παντελή Χαμπίμπη, το κουμάντο του Διαγόρα.

ΣΗΜΕΡΑ εχθροί, αύριο κολλητοί το δόγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αποκαλύπτει ονόματα ο apodytiriakias.gr

Ο Σωκράτης Κόκκαλης για χρόνια διατηρούσε οικογενειακή φιλία με το βαρδινογιαννέικο. Ειδικά, η Αγάπη, η πρώην σύζυγος του καπετάνιου ήταν η κολλητή της Ελένης Κόκκαλη. Κάποια στιγμή μονάχα τα καλάσνικωφ δεν βγήκαν ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Και μία ωραίαν εσπέραν Γιώργος και Σωκράτης πρώτο τραπέζι πίστα στη βίλα του Σαλονίκη και ανάμεσά τους ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Άλλο «κουμπαριλίκι» παρασκηνιακό, Κόκκαλης και Μελισσανίδης, μέχρι που σκοτώθηκαν κι αυτοί. Καμμία έκπληξη. Μήπως, τι έγινε ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Μαρινάκη; Από «αδέλφια» που λέει ο λόγος, βύζητες ο ένας στο σπίτι του άλλου, μία ολοφάνερη κοινωνική σχέση να τους συνδέει, μέχρι που οι δυο τους έφθασαν να δίνουν δημοσίως ρεσιτάλ αντιπαλότητας με πεζοδρομιακές εκφράσεις και προσωπικές αιχμές, για να μην πούμε απειλές.
Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος επικυρίαρχος ένα φεγγάρι στο ποδόσφαιρο είχε χρόνων προσωπική σχέση με τον Αλέξη Κούγια. Ο δικηγόρος, μάλιστα, ξεκίνησε ως βοηθός εφόρου στο Αιγάλεω, το 1983, την παραγοντική του καριέρα. Που κατέληξε η δική τους «φιλία». Να σκυλοβρίζονται τηλεοπτικά με βαρύτατες προσωπικές και πολύ εσωτερικές κατηγορίες.
Όπως συνηθίζεται μόνον απίθανο δεν ήταν που Βίκτωρας και Αλέξης ξανάγιναν κολλητοί, όπως ξανά μανά ξανατσακώθηκαν και ξανά μανά έγιναν σύμμαχοι.
Να πούμε κι άλλα; Μόνο ένα ακόμα. Ποια φιλία. Το συμφέρον μιλάει. Όλοι τους μόνον αυτό έχουν αποκλειστικό κριτήριο στις σχέσεις τους. Το συμφέρον. Χαίρετε
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: