Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Προχωράει για Καρβάλιο η Άρσεναλ!!

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Γουίλιαμ Καρβάλιο εμφανίζεται η Άρσεναλ, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο. Ο Αρσέν Βενγέρ φέρεται να έχει ζητήσει λεπτομερή έκθεση για τον νεαρό χαφ.

Προχωράει για Καρβάλιο η Άρσεναλ
Την απόφαση να κινηθούν για την απόκτηση του Γουίλιαμ Καρβάλιο φέρονται να έχουν λάβει στην Άρσεναλ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Record» υποστηρίζει ότι ο 21χρονος χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρακολουθείται προσεκτικά από τους Λονδρέζους, με τον Αρσέν Βενγκέρ να ζητά αναλυτική έκθεση για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Το θέμα, όμως, είναι ότι δεν πρόκειται απλώς για ένα φημολογούμενο ενδιαφέρον των «κανονιέρηδων» για έναν παίκτη, αφού το όνομα του Καρβάλιο είχε αναφερθεί και από αγγλικές εφημερίδες.

Πάντως, ο διεθνής μέσος είναι ένα από πιο… hot ονόματα από την Πορτογαλία, αφού αρκετοί τον συγκρίνουν με τον Πατρίκ Βιεϊρά, λόγω της εξαιρετικής παρουσίας που είχε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δικαιώματα του Καρβάλιο ανήκουν 60% στην Σπόρτινγκ του Ζαρντίμ και 40% σε εταιρεία μάνατζερ με την ονομασία «BES». Η ρήτρα αποδέσμευσής του αγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2018. Εκτός από την Άρσεναλ, ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: