Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

«Ο Σκόρδας νομίζει ότι είναι ο σούπερ μαν»

«Βέλη» κατά του Λάμπρου Σκόρδα εκτόξευσε ο Γιάννης Κόντης με δηλώσεις του, σχολιάζοντας: «Νομίζει ότι είναι ο σούπερ μαν».

«Ο Σκόρδας νομίζει ότι είναι ο σούπερ μαν»
Αντίθετος με την παρουσία του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία του Άρη και τον τρόπο που διοικεί τους «κίτρινους» εμφανίστηκε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Κόντης με δηλώσεις του στο «Metropolis», αναφέροντας πως επανήλθε στην ομάδα, ενώ δεν τον ήθελε ο κόσμος της.

«Δεν ανοίγει μέτωπο ο Σκόρδας με τις δηλώσεις του. Η αντιπάθεια της πλειοψηφίας του κόσμου του Άρη στο πρόσωπό του, με εξαίρεση κάποιους αυλικούς, είναι εμφανής και γνωστή. Όποιος δεν έχει τον κόσμο μαζί του δεν μπορεί να πάει μπροστά. Φάνηκε και με τον Κοντομηνά και με άλλους. Ο πόλεμος δεν κερδίζεται με έναν μόνο. Και τα εκατομμύρια να έχεις δεν μπορείς χωρίς τον κόσμο. Ο Σκόρδας νομίζει ότι είναι ο σούπερ μαν. Έχει κάνει το παραγοντιλίκι επάγγελμα. Είναι πρωτάκουστο να χάνεις σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις και να επανέρχεσαι χωρίς να σε θέλει ο κόσμος», είπε αρχικά ο κ. Κόντης, ο οποίος συνυπήρξε με τον Λάμπρο Σκόρδα στην πρώτη του θητεία στον Άρη και πρόσθεσε:

«Ο καθένας μπορεί να έχει για τον εαυτό του ότι εντύπωση θέλει. Η βαθμολογική θέση του Άρη δυστυχώς είναι τέτοια ώστε να είναι αποτρεπτική για όποιον θέλει να εμπλακεί και να βάλει χρήματα. Ο Άρης χρειάζεται 20-25 βαθμούς για να σωθεί. Βλέπω να γίνονται κάποιες μεταγραφές οι οποίες δεν ξέρω αν επαρκούν. Ο Παπαστεριανός ίσως μπορεί να βοηθήσει. Τα άλλα παιδιά είναι νεαρά που έχουν φορτωθεί μια βαριά φανέλα και έχουν τεράστιο άγχος. Γι? αυτό δεν μπορούν να βάλουν τα πέναλτι και χάνουν τέτοιες ευκαιρίες στους αγώνες».

Για την αντίδραση που μπορεί να προκαλούν οι πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένας εμφύλιος σπαραγμός. Το μόνο που υπάρχει είναι κάποια άτομα που δεν έχουν καταλάβει τη θέση τους. Έριξαν την ομάδα μια φορά και έχουν την "φιλοδοξία" να τον ξαναρίξουν. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να δημιουργηθεί μια επιτροπή σωτηρίας από άτομα που δεν θα πυροδοτούν αντιδράσεις και θα μπορέσουν να προσφέρουν όπως ο Κούης, ο Βένος ή ο Αβάνογλου. Ο Σκόρδας τί μπορεί να προσφέρει; Λεφτά να βάλει δεν έχει, οι γνώσεις του δεν βοηθάνε τί να κάνει; Πέρσι κοιμήθηκε ο Θεός και σώθηκε ο Άρης. Δεν γίνεται να συμβαίνει το ίδιο κάθε χρόνο».

Για την άποψη που υπάρχει περί πρόθεσης κάποιων να ρίξουν τον Άρη στη Γ' Εθνική: «Μπορεί να ισχύει. Όμως πώς θα γίνει με τα νεαρά παιδιά; Τί να τους πουν δηλαδή; Να κάθονται και να χάνουν; Έπειτα να ξέρετε ότι από του χρόνου όποιος πέσει στη Γ' Εθνική πρέπει να παραμείνει εκεί τρία χρόνια για να ανεβεί ξανά. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά θα γίνει. Συν τοις άλλοις βλέπετε πως παιδεύεται και η ΑΕΚ παρά την τεράστια δυναμική Μελισσανίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: