Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Δεν είναι η Άλκμααρ το μόνο «πρόβλημα»

Το καλοκαίρι θα τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιο του Μάαρτεν Μάρτενς με τον ΠΑΟΚ, εφόσον η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν τα βρει με την Άλκμααρ για την μεταγραφή του Βέλγου χαφ που έχει και άλλο πρόβλημα να λύσει.

Δεν είναι η Άλκμααρ το μόνο «πρόβλημα»
Προσπάθεια ο Μάαρτεν Μάρτενς να ενσωματωθεί μέσα στον Γενάρη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ καταβάλουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να πείσουν την Άλκμααρ να αφήσει από τώρα τον Βέλγο χαφ να ενταχθεί στην ομάδα, όμως ο ολλανδικός σύλλογος δεν φαίνεται να είναι το μοναδικό «εμπόδιο».

Συγκεκριμένα, δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων και διαπραγμάτευσης με την ΑΖ, αφού ο 29χρονος πρέπει να λύσει το θέμα με το σχολείο των παιδιών του και η γυναίκα του δεν ήταν προετοιμασμένη για μία τέτοια κίνηση από τον σύζυγό της.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα του μήνα, ώστε να έρθει ο Μάρτενς από τώρα στη Θεσσαλονίκη και να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

Την ίδια ώρα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Το θετικό για τον Στέφενς είναι ότι σταδιακά ανεβάζει ρυθμό ο Βίτορ, αν και στην χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: