Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Το στόρι με Πέτριτς!

Εξ’ αρχής ο Μλάντεν Πέτριτς ήταν ο νούμερο ένα στόχος του Παναθηναϊκού, κάτι που του έκανε σαφές ο Νίκος Νταμπίζας. Ενήμερος για τα πάντα ο Κροάτης. Το πολύ σε δύο εβδομάδες έτοιμος.

Το στόρι με Πέτριτς
Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Τρίτη ο Μλάντεν Πέτριτς.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τα αποτελέσματα την Τετάρτη το πρωί και εφόσον είναι όλα καλά, τότε θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Μάλιστα αναμένεται να πάει άμεσα στο Κορωπί και να γνωρίσει τους συμπαίκτες και το νέο προπονητικό του τιμ.

Αξίζει να αναφερθεί το χρονικό της μεταγραφής του στους «πράσινους». Μετά την αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο Νίκος Νταμπίζας είχε εστιάσει όλη την προσοχή του στον Κροάτη φορ. Ταξίδεψε στην Αγγλία, είχαν κατ’ ιδίαν επαφή και του έδειξε πόσο τον θέλει η ομάδα.

Στη συνέχεια ο παίκτης θέλησε να συλλέξει κάποιες πληροφορίες γύρω απ’ το σύλλογο. Και ποιος καλύτερος πληροφοριοδότης από τον Γιώργο Καραγκούνη, που ήταν συμπαίκτες στη Φούλαμ και του είπε τα καλύτερα! Όπως το ίδιο έκαναν και οι συμπατριώτες του, Σίλντενφελντ, Πράνιτς! Κάπως έτσι, ο Πέτριτς πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και να πει το «ναι».

Αυτή την περίοδο ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη γάμπα και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Όπως εκτιμάται, το πολύ σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αναστασίου θα τον έχει στη διάθεσή του για το ματς της 21ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο (25/01)!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: