Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Όσο υπάρχει ελπίδα…!!

Σε δυσχερέστατη κατάσταση ο Άρης μετά και την ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα. Αποδοκιμασίες, επεισόδια και προσαγωγές μετά το ματς. «Θα σωθούμε», δήλωνε βέβαιος ο Σκόρδας. Μεταγραφές εν όψει.

Όσο υπάρχει ελπίδα…
Ο Άρης βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού μετά και τη χθεσινή ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» συμπλήρωσαν εννιά ματς χωρίς νίκη φέτος στην έδρα τους γνωρίζοντας την πέμπτη τους ήττα και παραμένουν στην τελευταία θέση έχοντας πλέον τεράστια διαφορά να καλύψουν από τους προπορευόμενους.

Αποδοκιμασίες κατά όλων των παικτών, αλλά κυρίως των Διούδη (για την άστοχη έξοδο στο δεύτερο γκολ) και Παπαδόπουλου (για το χαμένο πέναλτι), καθώς επίσης και επεισόδια έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», που συνοδεύτηκαν από οκτώ προσαγωγές, περιλάμβανε το… μενού μετά τη λήξη του αγώνα.

Κι όμως, ο Λάμπρος Σκόρδας δήλωνε πως «… η ομάδα θα σωθεί». Πού στηρίζει αυτή τη βεβαιότητα; Στο γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη 16 αγωνιστικές στις οποίες μπορεί να ανατραπεί η εις βάρος των «κίτρινων» κατάσταση, αλλά και στις μεταγραφές που θα γίνουν.

Ο Άρης έχει ήδη αποκτήσει και ανακοινώσει τους Στέφανο Γουναρίδη, Βαλεντίνο Βλάχο και Νίκο Κουσίδη, ενώ σήμερα θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Μαυρουδή Μπουγαΐδη από τη Γρανάδα και συνεχίζονται οι επαφές του Μανώλη Παπαστεριανού με την Κονκόρντια για να λύσει το συμβόλαιό του. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, παρακολούθησαν χθες τον αγώνα από τις κερκίδες.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει πολλή δουλειά μπροστά του και ήδη η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Δευτέρας με την Καλλονή, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: