Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τίτλοι τέλους για Ντι Νατάλε!!

Την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο το προσεχές καλοκαίρι ανακοίνωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, ύστερα από 18 χρόνια καριέρας.

Τίτλοι τέλους για Ντι Νατάλε!
Τέλος εποχής σε λίγους μήνες! Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε ανακοίνωσε πως έχει ήδη πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, σε ηλικία 36 ετών! Ο εμβληματικός αρχηγός της Ουντίνεζε το έκανε γνωστό λίγο μετά την ήττα της ομάδας του από την Βερόνα.

Ο Ιταλός επιθετικός θα βάλει τέλος σε μια καριέρα 18 ετών κι ενώ θα έχει κλείσει δεκαετία στην ομάδα του Φρίουλι. Η πορεία του ξεκίνησε στην Έμπολι το 1996, όπου έμεινε μέχρι το 2004, όταν και πήρε μεταγραφή στην Ουντινέζε, με την φανέλα της οποίας μετράει πάνω από 300 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και περισσότερα από 150 γκολ.

«Είμαι 36 ετών, τα γκολ που έχω βάλει είναι περισσότερα από ό,τι οι φορές που έχω κάτσει να φάω με τη γυναίκα μου. Μίλησα με την οικογένεια μου και τον μάνατζερ μου και το έχω αποφασίσει. Μέχρι τότε θα προσπαθήσω να βοηθήσω την Ουντινέζε, ελπίζω να έχουμε καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Έχω ενημερώσει και τη διοίκηση για την απόφασή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: