Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

«Δεν γίνεται να παίζουν οι παίκτες απλήρωτοι»!

Ακατανόητο θεωρεί το να παίζουν οι παίκτες του Άρη απλήρωτοι, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» , Γιάννης Βένος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Είναι θέμα βιοποριστικό», τόνισε.

«Δεν γίνεται να παίζουν οι παίκτες απλήρωτοι»!
«Δεν γίνεται να παίζουν οι παίκτες του Άρη απλήρωτοι», δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Βένος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, και τον Βασίλη Σαμπράκο.

Διότι είναι μικροί σε ηλικία, όπως τόνισε, αλλά έχουν να συντηρήσουν και μια οικογένεια ή ακόμα και τον εαυτό τους. Για να συμπληρώσει έπειτα ο 61χρονος ότι αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο.

Τέλος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του Άρη και με τις προσθήκες του Ιανουαρίου πιστεύει ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βένος:

-Για την νέα χρόνια:

«Μια από τα ιδία βιώνει η ομάδα του Άρη την περίοδο που διανύουμε, μέτρια εμφάνιση την Δευτέρα και άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα».

-Τα προβλήματα του Άρη και ποιες οι λύσεις τους:

«Πρώτα απ όλα το οικονομικό, δηλαδή το βιοποριστικό. Δεν μπορεί οι παίκτες να είναι απλήρωτοι και να παίζουν. Μπορεί να είναι μικροί έχουν όμως να συντηρηθούν, να συντηρήσουν την οικογένεια αλλά και τον εαυτό τους. Αν δεν γίνεται αυτό δεν υπάρχει ηρεμία γενικά. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει στρες και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Αυτό το αντιληφτήκατε και εσείς την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όμως ο κόσμος στην Ελλάδα κυρίως, δεν πάει καλά, και έτσι η ομάδα παίρνει ένα δρόμο που δεν έχει γυρισμό. Δηλαδή δεν υπάρχει ψυχολογία όταν σε ένα σύλλογο όπως ο Άρης που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια θέματα και έτσι ο κόσμος που δεν έχει ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις και υπάρχει αγανάκτηση που εκδηλώνεται μέσα στο γήπεδο.

Πρέπει να γίνουν μεταγραφές που θα κάνουν την διάφορα για να μπορεί να κάνει κάτι αξιόλογο στον δεύτερο γύρο. Πρέπει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έχει δείξει τώρα».


-Τα αίτια για την κατάσταση:

«Τα τελευταία έξι χρόνια έχουν δαπανηθεί 185-190 εκατομμύρια. Ο Άρης έχει κατακρεουργηθεί από κάποιους που έχουν παίξει αρνητικό ρόλο στο σύλλογο, δηλαδή κακή διαχείριση. Ήρθαν παίκτες που δεν ήταν καν δηλωμένοι. Ο Κόκε είχε συμβόλαιο 8 εκατομμυρίων για 3 χρόνια κάτι που είναι αδιανόητο. Έχουν βγει χρήματα από τα ταμεία που έφεραν το σύλλογο σε οικονομικό αδιέξοδο».

-Για τον σχεδιασμό της ομάδας:

«Η μοίρα του Άρη είναι προδιαγραμμένη εδώ και 3 χρόνια. Δεν υπήρχε σχεδιασμός κανένας όσο αναφορά τα οικονομικά αλλά και τα αγωνιστικά και έτσι έφτασε εκεί που έφτασε».

-Αν υπάρχει «φως στο τούνελ»:

«Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Πρέπει τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Θα δούμε τώρα με τις μεταγραφές που έγιναν αν μπορούν σταθούν σε μια ομάδα που τους έχει ανάγκη. Αν αυτό γίνει, ο κόσμος θα είναι κοντά στα παιδιά είτε πάει καλά είτε όχι.

Ο κόσμος έχει αποδείξει ότι είναι ο 12ος παίκτης και οικονομικά και αγωνιστικά. Όλοι περιμένουμε το κάτι διαφορετικό. Οι παίκτες άρχισαν να πληρώνονται ενώ πριν λίγο καιρό πλήρωνε ποδοσφαιριστές που ήταν στο άρθρο 99 και δεν ήταν στην ομάδα. Θα έπρεπε να υπάρχει μια προτεραιότητα στις πληρωμές
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: