Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ποια κατάρα τον κυνηγάει;

«Ντου από Παντού» για τον Άρη που δεν μπορεί να βάλει γκολ ούτε μπροστά σε άδειο τέρμα. Η ατυχία, τα άχαστα και η... Ανάσταση. Έβλεπα το Άρης – Απόλλωνας και αναρωτιόμουνα: Πώς θα σωθεί ο Άρης; Εντάξει, μερικά πράγματα είναι γνωστά. Δεν έχει ρόστερ της προκοπής. Κι έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Επίσης, σε κάποια ματς έχει αδικηθεί από την διαιτησία.
Αλλά εδώ μήπως πρέπει να αναζητήσουμε κι άλλες αιτίες. Που έχουν να κάνουν με γκίνιες, δεισιδαιμονίες και κατάρες. Λες και ζούμε σε παλιές εποχές…
Πνιγμένοι από το άγχος
Δεκτόν ότι οι παίκτες του Άρη ήταν πνιγμένοι από το άγχος και δεν είχαν καθαρό μυαλό. Σίγουρα έπαιξε ρόλο κι αυτό. Εδώ, όμως, δεν μιλάμε για μια και δυο ευκαιρίες. Ούτε είναι η πρώτη φορά που ο Άρης φέτος δεν μπορεί να σκοράρει ακόμα και μπροστά σε άδειο τέρμα.
Δεν κουνήθηκε το πλεχτό
Τριπλάσιες φάσεις έκανε ο Άρης απόψε. Κι όμως, ο Απόλλωνας από τις τρείς – τέσσερις ευκαιρίες που έφτιαξε, έκανε δυο γκολ. Οι γηπεδούχοι; Δεκαέξι τελικές μέτρησαν και το πλεχτό του Τζόρβα δεν κουνήθηκε.
Δεν τον θέλει…
Εδώ, λοιπόν, φτάνεις να μιλάς και για γκαντεμιά. Έχει χίλια προβλήματα ο Άρης, σίγουρα δεν έχει τίποτα σκόρερ ολκής, αλλά δεν τον θέλει και η μπάλα.
Με τίποτα
Τι δοκάρια είχε ο Άρης. Τι πέναλτι έχασε με την μπάλα να την σουτάρει στα περιστέρια. Τι ευκαιρίες. Τι τετ-α-τετ. Και το τόπι να μην μπαίνει μέσα με τίποτα. Δεν κάνουν κανέναν αγιασμό καλού – κακού μέρες που’ ναι; Τι να πω…
Να χάνει τα άχαστα
Όλα τα στραβά τα είχε, λοιπόν, ήρθε να προστεθεί και η γκίνια κι έδεσε το γλυκό. Κι άντε τώρα να δούμε πώς θα σωθεί ο Άρης. Με 11 πόντους σε 18 αγωνιστικές, τι να κάνεις; Κι έβλεπες μετά το ματς τον Σούλη Παπαδόπουλο και είχε χάσει τα λόγια του ο άνθρωπος με όσα είδε στο γήπεδο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, σου λέει. Να χάνεις τα άχαστα; Και ο κόσμος του Άρη να είναι σκασμένος. Φαρμακωμένος. Πικραμένος.
Αναστήθηκε
Όσο για τον Απόλλωνα έχει αναστηθεί από τότε που άλλαξε προπονητή. Παίρνει αποτελέσματα πια, είναι σκληροτράχηλος και παλεύει. Έχει αυξήσει τις ελπίδες σωτηρίας του. Κι απόψε έκανε ένα μεγάλο διπλό. Τεράστιο και ίσως αποδειχθεί… σωτήριο!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: