Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

«Διαφεύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του ο Σουμάχερ»

Η τελευταία ενημέρωση για την υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ κάνει λόγο για σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση, αλλά οι γιατροί φέρονται να εκτιμούν πως πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Διαφεύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του ο Σουμάχερ»
Ευχάριστα, αν και… αντικρουόμενα, είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ, που διανύει την ένατη μέρα νοσηλείας του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Η τελευταία ενημέρωση της μάνατζερ του «Σούμι» τη Δευτέρα αναφέρει πως η κατάστασή του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη και επανεκτιμάται διαρκώς από τους γιατρούς. Σύμφωνα, ωστόσο, με γερμανικά ΜΜΕ, το ιατρικό τιμ με επικεφαλής τον Ζαν-Φρανσουά Παγέν θεωρεί πως ο 45χρονος πρώην πιλότος της Formula 1 έχει ουσιαστικά πλέον διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Όπως αναφέρεται, το συμπέρασμα αυτό προέκυψε μέσα στο σαββατοκύριακο, αλλά οι γιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί για την πληροφόρηση που πρέπει να δίνεται δημοσίως, γι’ αυτό και δεν υπάρχει σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη το μεσημέρι (12:00) οι αρχές θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για να μιλήσουν για τα στοιχεία που έχουν συλλέξει σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα του Σουμάχερ την προηγούμενη Κυριακή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: