Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Eκτός Κωνσταντινίδης και Έτο!!

Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Έτο. Ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κωνσταντινίδη. Κανονικά προπονήθηκε ο Κατσικάς που αναμένεται να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα. Ο Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον Πανθρακικό αύριο μετά το τέλος της προπόνησης που θα γίνει στην Νέα Μεσήμβρια. Σίγουροι απόντες είναι ο τιμωρημένος Αθανασιάδης και ο Κουμαλό που απουσιάζει στην Νότιο Αφρική για το Κόπα Άφρικα.


πηγή: metrosport.gr
 


Ο Φορτούνης και ο... Βιεϊρίνια!!

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα η Βόλφσμπουργκ αλλά και η Ντόρτμουντ δίνουν "μάχη" για την απόκτηση του Φορτούνη από την Καϊζερλάουτερν. Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε τελικά ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής να καταλήξει στην Ντόρτμουντ. Κι αυτό γιατί αυτομάτως θα προκαλέσει εξελίξεις στο θέμα του Πέρισιτς. Ο ακραίος επιθετικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση απόκτησης του Φορτούνη και εδώ και δυο εβδομάδες έχει γραφτεί πώς ο Άλοφς τον θέλει στην Βόλφσμπουργκ. Σε περίπτωση απόκτησης του Πέρισιτς, το ενδεχόμενο παραχώρησης του Βιεϊρίνια δεν πρέπει να αποκλειστεί.


πηγή: metrosport.gr
 

Τουντούρης: «Δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο Ολαϊτάν»



Στο "Aθλητικό Metropolis" και την εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο" μίλησε ο εκπρόσωπος του Μάικλ Ολαϊτάν, Πασχάλης Τουντούρης και εξήγησε τα δεδομένα σε ότι αφορά την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή:

"Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Από σεβασμο προς τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον δεν μπορώ να πω σε λεπτομέρειες. Δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι και επομένως δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο.Ο ποδοσφαιριστής οφείλει πολλά στην Βέροια και δεχόμαστε πώς πρέπει και αυτή να βγει κερδισμένη".

Για την επιθυμία του παίκτη: "Εμείς με την αλλαγή προπονητή πλέον στην ομάδα, θεωρούμε ότι είναι καλό να μείνει ο παίκτης μέχρι το καλοκαίρι. Ο παίκτης είναι πολύ καλά με τον Καλαϊτζίδη και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι το καλοκαίρι. Εμείς έχουμε καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ομάδας και θέλουμε οι απόψεις μας για το μέλλον του ποδοσφαιριστή να συμπίπτουν. Προς το παρόν όμως επιθυμία του παίκτη είναι να μην πάρει μεταγραφή άμεσα. Θα ήταν θετικό για εμάς αν η ομάδα που ενδιαφερθεί να δεχθεί ο παίκτης να μην φύγει άμεσα αλλά το καλοκαίρι."

Για το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό: "Ναι υπάρχουν και είναι αρκετό το χρονικό διάστημα που ενδιαφέρονται. Αλλά ο Ολαϊτάν έχει δώσει το προβάδισμα στο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί θεωρεί ότι είναι πιο εύκολη η προσαρμογή του".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ τον έχει παρακολουθήσει εδώ και καιρό: " Η έρωτηση αυτή πρέπει να απευθυνθεί σε αυτούς που ενδιαφέρθηκαν. Πιστεύω ότι αν γνώριζαν πώς θα υπήρχαν και άλλες ομάδες που θα ενδιαφέρονταν, ίσως κινούνταν πιο γρήγορα. Αλλά δεν είναι θέμα που μπορώ εγώ να απαντήσω..." και συνέχισε: "Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον από καιρό και εκεί σταματώ".

Για το ποια ομάδα δίνει μεγαλύτερες προοπτικές στον πελάτη του: "Αν θέλουμε να το θέσουμε σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και οι δυο περιπτώσεις έχουν μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα. Αλλά νομίζω ότι ο παίκτης είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση και ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στον ποδοσφαιριστή και αυτό έχει γίνει κατανοητό και από τη διοίκηση της ομάδας".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει ακόμη για την απόκτηση του Ολαϊτάν: "Εδώ και καιρό έχω πει ότι η μεταγραφολογία δεν ωφελούσε κανένα. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο".

Για το που βρίσκεται ο παίκτης τώρα: "Έχει πρόβλημα με την άδεια παραμονής του στην Ελλάδα και αυτό τον αποτρέπει να επιστρέψει. Πιστεύω ότι θα λυθεί αυτό το γραφειοκρατικό πρόβλημα. Πάντως επειδή ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, οφείλω να ενημερώσω πώς αυτός είναι ο λόγος που ο παίκτης δεν έχει επιστρέψει και δεν είναι δική του ευθύνη".

πηγή: metrosport.gr

Ο Καραντασιάδης στον Αιγινιακό!

Σε έναν ακόμη δανεισμό ποδοσφαιριστή προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Άγγελος Καραντασιάδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αιγινιακό αποχωρώντας από την Αναγέννηση Επανομής όπου έπαιζε μέχρι πρόσφατα.

Ο Καραντασιάδης που είχε ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία θα έχει πλέον προπονητή τον Γιάννη Βλάχο που είχε περάσει και από τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Αιγινιακό στο κύπελλο Ελλάδας.


πηγή: metrosport.gr
 


Τον θέλουν και στο Ζάγκρεμπ!!

Το όνομα του Κροάτη κεντρικού αμυντικού Γκόρντον Σίλντενφελντ «παίζει» έντονα ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου αλλά το ίδιο συμβαίνει και για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην οποία αγωνιζόταν πριν από μερικά χρόνια.

Έτσι η ιστοσελίδα «Sportcom.hr» υποστηρίζει πώς η διοίκηση της κροατικής ομάδας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει τον ποδοσφαιριστή από την Ντιναμό Μόσχας μετά από σχετική εισήγηση και του Κρούνοσλαβ Γιούρτσιτς που είναι ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκεμπ.


πηγή: metrosport.gr
 


Ο Κάκος στην Κομοτηνή!!

Ο Τάσος Κάκος θα σφυρίξει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ο Κάκος είχε σφυρίξει για τελευταία φορά στο ματς με τον Άρη όπου είχε προκαλέσει την έκρηξη του Δώνη με αποτέλεσμα την τιμωρία του για ένα μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους.

«Διαιτητάρα αλλά κομπλεξικός» ήταν το σχόλιο του Δώνη για τον Κάκο όταν είχε απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα. Πάντως στο ματς Κέρκυρα-ΠΑΟΚ ο Δώνης είχε ανταλλάξει ασπασμό με τον Κάκο στο μπουθ όπου βρέθηκαν μαζί για να δουν τον αγώνα.

Ο Θανάσης Γιάχος του συνδέσμου Χίου ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο (5/1):

Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα: Σπάθας (Πειραιά), βοηθοί: (Ακριβός, Φαντόπουλος, Ζαχαριάδης, Χατζής).

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Τριτσώνης (Αθηνών), βοηθοί: (Σαραϊδάρης, Σωτηρόπουλος, Κομίνης, Αμυγδαλής).

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός: Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας), βοηθοί: (Μαγιάνης, Ποντίκης, Δελφάκης, Ζωγράφος).

Κυριακή (6/1):

Άρης-Πανιώνιος: Γιάχος (Χίου), βοηθοί: (Καρσιώτης, Ευθιμιάδης, Θάνος, Καρατζάς).

Ατρόμητος-Κέρκυρα: Τοπούζης (Θράκης), βοηθοί: (Δημητριάδης, Γρεβένης, Δασκαλόπουλος, Τεροβίτσας).

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ: Κάκος (Κέρκυρας), βοηθοί: (Τάτσης, Μπαλτάς, Μήτσιος, Γκαϊτατζής).

Ολυμπιακός-Βέροια: Καλογερόπουλος (Αθηνών), βοηθοί: (Αλεξέας, Τουμπακάρης, Λαμπρόπουλος, Κωνσταντινίδου).

Δευτέρα (7/1):

Ξάνθη-ΟΦΗ: Μάνταλος (Αθηνών), βοηθοί: (Γκάγκας, Καρατζίκας, Λιαχούδης, Τσορτανίδης).

Ρας ο... πρώτος!

Πριν από λίγη ώρα η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε την πρώτη αποχώρηση ποδοσφαιριστή της και αυτός είναι ο Μάρκο Ρας. Θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης μέχρι το τέλος της σεζόν τουλάχιστον. Ο ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί το 2011 και συνολικά έπαιξε 24 ματς με τους "Λύκους". Σε λίγη ώρα η Βόλφσμπουργκ "πετά" για το Μπέλεκ της Αυστρίας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Γενάρη. Στην αποστολή είναι ο Βιεϊρίνια όχι όμω και ο Σωτήρης Κυργιάκος που "κόπηκε" από τον προπονητή.


πηγή: metrosport.gr