Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

«Κλείδωσαν» οι στόχοι, σε αναμονή της λύσης με άρθρο 99 και φορολογικό

Η διοίκηση του Άρη έκανε σαφές στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο της χρονιάς ότι θα κινηθεί αποφασιστικά στο θέμα του άρθρου 99, την ώρα που αναμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση της φορολογικής ενημερότητας, εξέλιξη που θα της επιτρέψει να κινηθεί απερίσπαστα στο μεταγραφικό παζάρι.
Η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου αναμένεται να «λύσει» τα χέρια των παραγόντων του συλλόγου, οι οποίοι παράλληλα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που ενδεχομένως προκύψει συντομότερα από τις 11 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία προαναγγέλλεται η ψήφιση του νομοσχεδίου από την κυβέρνηση. Εάν υπάρξει νωρίτερα λύση, τότε όπως φαίνεται, οι κίτρινοι δείχνουν έτοιμοι.
Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι της ΠΑΕ προετοιμάζονται με σκοπό να είναι απολύτως έτοιμοι τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, καθημερινά γίνονται επαφές για την ενδυνάμωση της ομάδας με τους Άγγελο Σπυρίδωνα, Γιάννη Μιχαλήτσο να βρίσκονται σε εγρήγορση και σε ανοιχτή γραμμή με τον Λούκας Αλκαράθ.
Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί (κινήσεις που γίνονται με μυστικότητα για ευνόητους λόγους) και θεωρητικά έχουν «κλειδώσει».
Εφόσον η ΠΑΕ πάρει το «πράσινο φως» για την ενημερότητα, τότε θα ανοίξει ο κύκλος ενίσχυσης για στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περιόδου.
Παράλληλα, τονίστηκε η ανάγκη να επισπευστούν οι διαδικασίες για το άρθρο 99. Η 11η Ιανουαρίου είναι προ των πυλών.
 pressaris gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: