Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

«Να μην χαλάσουμε αυτό που φτιάξαμε»

Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του ΟΦΗ είχε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης.

«Να μην χαλάσουμε αυτό που φτιάξαμε»
Ο Ρεθυμνίωτης προπονητής παρουσιάστηκε στους παίκτες της ομάδας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, αλλά και τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκο Μαχλά.

Μάλιστα, ο 53χρονος τεχνικός στα πρώτα του λόγια στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να χαλάσουμε αυτό που τόσο καιρό φτιάχνουμε».

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τετάρτης (2/1) ο Πετράκης δεν έβαλε δύσκολα στους παίκτες του, αφού η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του προπονητικού κέντρου δεν ήταν η καλύτερη, με αποτέλεσμα οι παίκτες να κάνουν χαλαρό τρέξιμο.

Απών από την σημερινή προπόνηση ήταν και ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος είχε πάρει άδεια, προκειμένου να μεταβεί στην Σλοβενία. Ωστόσο, η πτήση του άργησε να επιστρέψει, με αποτέλεσμα να μην δώσει το «παρών» στο ΒΑΚ.

Παράλληλα, την Πέμπτη (3/1) το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα παραλάβει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με τον συμπαίκτη του Θανάση Παπάζογλου να είναι εκείνος που θα του το παραδώσει.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: