Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Μαθήτρια, δημοπρατεί την παρθενιά της στο διαδίκτυο!

Απέλπιδα προσπάθεια για να σώσει την μητέρα της κάνει μια μαθήτρια στη Βραζιλία, που δημοπρατεί στο διαδίκτυο(!) ότι πολυτιμότερο έχει(την παρθενιά της) για να σώσει την άρρωστη μητέρα της!

Μαθήτρια, δημοπρατεί την παρθενιά της στο διαδίκτυο!

Μια συγκινητική ιστορία εξελίσσεται στην Βραζιλία. Μια μαθήτρια, πουλάει την παρθενιά της για να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα της. Η Ρεμπέκα Μπερνάρδο μένει σε ένα χωριό της επαρχίας Σαπεάκου και δημοπρατεί την αγνότητα της, προκειμένου να βοηθήσει την ανήμπορη μαμά της που έχει μείνει κατάκοιτη μετά από εγκεφαλικό.

Οι συμμαθητές της και οι κάτοικοι είναι σοκαρισμένοι και πολλοί μιλούν για μία «πόρνη πολυτελείας» στην ιστορία που διχάζει. Εξάλλου, πρόκειται για ένα μικρό χωριό και για μια χώρα με έντονη την θρησκεία και αυτά είναι λογικά.

Η Ρεμπέκα, δήλωσε πως πήρε την ιδέα από μια συμπατριώτισσα της, το μοντέλο Καταρίνα Μιλιορίνι, που πούλησε την παρθενιά της σε έναν Ιάπωνα επιχειρηματία έναντι 780.000 δολαρίων! Η ίδια βέβαια, που δεν είναι μοντέλο, δεν έχει πιάσει τόσο μεγάλη προσφορά. Το μεγαλύτερο ποσό μέχρι στιγμής είναι τα 35.000 δολάρια και φιλοδοξεί πως μέσω της διάδοσης του βίντεο από το youtube, θα πάρει τα χρήματα που χρειάζεται ούτως ώστε να μετακομίσει και σε καλύτερο σπίτι.

«Προσπάθησα να βγάλω χρήματα κάνοντας την σερβιτόρα, αλλά δεν μου έφταναν ούτε καν για να έχω κάποια κυρία να μπορεί να την προσέχει», δηλώνει περίλυπη η Ρεμπέκα στο CNN στο βίντεο που ακολουθεί. Η δύναμη του ίντερνετ είναι όμως πολύ μεγάλη, η μαθήτρια το αντιλήφθηκε και όλοι τώρα εύχονται να το δει κάποιος πλούσιος, που θα βοηθήσει την πιτσιρίκα στο εγχείρημά της…

Αξίζει να αναφερθεί, βέβαια, πως η Rebecca αρνήθηκε την προσφορά που της έκανε το τηλεοπτικό δίκτυο να της πληρώσει όλα τα ιατρικά έξοδα για να σταματήσει τον πλειστηριασμό! Πρόθεση της είναι, όπως λέει η ίδια, να βγάλει αρκετά λεφτά ώστε να μπορέσουν να μετακομίσουν και σε καλύτερο σπίτι. Αυτό δίχασε την Βραζιλία και τους επικριτές της πιτσιρίκας που υποστηρίζουν πως η χώρα τους απλά θα «γεννήσει» ακόμη μία πόρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: