Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Δοκιμή με Κουίνσι!

Τον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε δοκίμασε με τους βασικούς ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στη σημερινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Δοκιμή με Κουίνσι
Στο οικογενειακό δίτερμα που έγινε, ενόψει Λεβαδειακού, ο Γκανέζος άσος έπαιξε ως αριστερό εξτρέμ, αντί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Δεξιά ήταν ο Χάρης Μαυρίας (επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς) και στην κορυφή της επίθεσης ο Χοσέ Τοτσέ. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ορέστης Καρνέζης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο απαρτιζόταν από τους Λουκά Βύντρα και Αντρέ Πίντο. Δεξί μπακ ήταν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και αριστερό ο Νίκος Σπυρόπουλος. Οι τρεις στη μεσαία γραμμή ήταν οι γνωστοί, Βίκτορ Βιτόλο, Χοσέ Ζέκα και Ιμπραίμ Σισοκό. Επειδή το «διπλό» ήταν 12 εναντίον 12, στην ομάδα των βασικών, ως «δεκάρι» έπαιξε και ο Γιοχέι Καζιγιάμα, ο οποίος, όμως, ακόμη δεν μπορεί να παίξει, μια και δεν έχει αδειάσει θέση ξένου στο «τριφύλλι».

Κατά τα λοιπά, το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και τελειώματα και σε ασκήσεις κυκλοφορίας εναλλάξ. Όπως γράψαμε και παραπάνω, ολοκλήρωσαν την προπόνηση με ελεύθερο δίτερμα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: