Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Κουτσιανικούλης: «Η ομάδα έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες»

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης παρέλαβε από τα χέρια του συμπαίκτη του και καλού του φίλου στον ΟΦΗ, Θανάση Παπάζογλου, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Στο πλαίσιο της βράβευσής του, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αρχικά δήλωσε:

«Σίγουρα είναι σημαντικό για την ομάδα να παίρνει αυτά τα βραβεία γιατί την φέρνουν συνέχεια στο προσκήνιο. Δυστυχώς ο Θανάσης δεν κατάφερε να πάρει το βραβείο του MVP έστω και την τελευταία στιγμή και πιστεύω στη συνέχεια να το καταφέρει. Όταν παίρνει ένας ποδοσφαιριστής κάποιο βραβείο είναι πολύ σημαντικό και για ψυχολογικούς λόγους και για τον εαυτό του. Πιστεύω κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κερδίζει βραβεία στο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, ο βραχύσωμος επιθετικός μίλησε και για τον πρώτο γύρο της ομάδας αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Πιστεύω ότι κάναμε μια καλή πορεία στον πρώτο γύρο αν και μπορούσαμε να είχαμε και παραπάνω βαθμούς. Η ομάδα αν και είναι αρκετά νέα έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Ελπίζω η συνέχεια του δευτέρου γύρου να φέρει τα αποτελέσματα που δεν πήραμε στον πρώτο γύρο έτσι ώστε να χαρούν και οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος. Πιστεύω με τη νέα χρονιά και τον καινούργιο προπονητή να πάνε όλα καλά».

Ο φίλος και συμπαίκτης του Βασίλη Κουτσιανικούλη, Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος και έδωσε το βραβείο, υπογράμμισε:

«Συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου που πέτυχε αυτό το ωραίο γκολ και εύχομαι να συνεχίζει να πετυχαίνει και άλλα τέτοια τέρματα για να βοηθήσει την ομάδα. Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ και πήρε δίκαια το βραβείο και ελπίζω να έρθουν και άλλα βραβεία στη συνέχεια για την ομάδα μας».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: