Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Αλεξανδρής:«Υπάρχουν ισάξιοι ή και καλύτεροι Έλληνες από τον Τρινκιέρι»

Ο πρώην τεχνικός του Άρη και εκ των καταξιωμένων Ελλήνων προπονητών, Βαγγέλης Αλεξανδρής, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», σχολιάζοντας την επιλογή Τρινκιέρι για τον πάγκο της εθνικής.

«Πιστεύω πως υπάρχουν καταξιωμένοι Έλληνες προπονητές που γνωρίζουν καλά το στυλ των Ελλήνων παικτών και έχουν τις ικανότητες να ηγηθούν της εθνικής ομάδας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μια σχολή και είχαμε επιτυχίες, που θα συνεχιστούν. Θα μπορούσε να υπάρχει άλλη επιλογή, διότι υπάρχουν ισάξιοι ή και καλύτεροι Έλληνες προπονητές. Δε θέλω να μειώσω τον άνθρωπο, αλλά αυτό πιστεύω. Αυτός έχει ένα συγκεκριμένο στυλ και δεν ξέρω αν ταιριάξει η φιλοσοφία του με το ελληνικό στυλ. Η Καντού παίζει παιχνίδια χρόνου, με στυλ της υπομονής και δεν ταιριάζει και πολύ», είπε αρχικά, συνεχίζοντας:

«Το 1970 ο Φαίδων ο Ματθαίου, όταν είχαμε βγει δεύτεροι στην Ευρώπη με την εθνική νέων, μας μάζεψε γιατί έβλεπε μια νέα φουρνιά και μας έδωσε να καταλάβουμε ποιο είναι το στυλ για να φτιάξουμε την ελληνική σχολή και αυτό καθιερώθηκε με τα χρόνια. Περιμένω και από τον σύνδεσμο Ελλήνων προπονητών να πάρει θέση».

Για το αν έχουν τακτοποιηθεί όλες οι εκκρεμότητες με τον Άρη, τέλος, τόνισε:
«Υπάρχουν εκκρεμότητες και δε θέλω να τις λύσω στον αέρα έχω λάβει υποσχέσεις και δε θέλω να πω κάτι, θα τις λύσουμε ενδοοικογενειακά».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: