Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΟΚ-Όλα για ακραίο

Κάθε μέρα που περνάει, τόσο αυξάνεται η αγωνία στον ΠΑΟΚ για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Άπαντες στο Δικέφαλο έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού, αφού εκεί δείχνει ότι «πονάει» περισσότερο η ομάδα και αν καταφέρει να πάρει έναν πλάγιο που θα κάνει τη διαφορά, θα ενισχυθεί αφάνταστα.
Ο Λούκας Πέρεθ παραμένει ο πρώτος στόχος και γι? αυτό από βδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού στο Λβιβ, του Γκέρμαν Τσιστιακόφ και των εκπροσώπων του παίκτη, με τη διοίκηση της Καρπάτι. Εκεί, ο παράγοντας του ΠΑΟΚ σκοπεύει να καταθέσει μια γενναία πρόταση, ικανή να πείσει με μιας τους Ουκρανούς και να αποσπάσει το «ναι» τους, ούτως ώστε να φέρει τον Ισπανό άσο στην Τούμπα. Εάν και εφόσον δεν προκύψει συμφωνία με τους «πράσινους» του Λβιβ, και επειδή οι περιπτώσεις Βιεϊρίνια και Λάζοβιτς απομακρύνονται, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί άμεσα για να ενεργοποιήσει μία από τις εναλλακτικές που έχει. Και που όπως έχει επισημάνει το «Μ», πρόκειται για ποδοσφαιριστές των οποίων τα ονόματα δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ψηλά ο Σίλντενφελντ

Στον ΠΑΟΚ κρατούν ψηλά στη λίστα τους πάντοτε και τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης σέντερ μπακ μοιάζει ως μια πολύ καλή περίπτωση για το κέντρο της άμυνας, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν κάνει ήδη κουβέντα με την Ντιναμό Μόσχας. Η προοπτική απόκτησης του παίκτη με εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγορά το καλοκαίρι δείχνει να ικανοποιεί και τις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές και σύντομα ίσως προκύψει εξέλιξη, αρκεί να εγκριθεί οριστικά η περίπτωση του Σίλντενφελντ από τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Όλα αυτά φυσικά, εάν αποφασιστεί τελικά από τους «ασπρόμαυρους» η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, κάτι που δεν είναι σίγουρο.

Μογσόβ: «Έχω πρόταση από ΠΑΟΚ και Ανόβερο»

Για τον Ντάνιελ Μογσόν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του παίκτη! Πρόκειται για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Βοϊβοντίνα, ο οποίος αποχώρησε από τη σερβική ομάδα και όπως υποστήριξε έχει προτάσεις από τον ΠΑΟΚ και το Ανόβερο! Από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται αυτό το σενάριο, με τον Μογσόν, που κατάγεται από τα Σκόπια, να συγκαταλέγεται στην κορυφαία ενδεκάδα του περσινού σερβικού πρωταθλήματος, όντας κεντρικό δίδυμο μαζί με τον Σάβιτς που μεταπήδησε στη Φιορεντίνα. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται οι Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας και Λέφσκι Σόφιας.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: