Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Προπονήθηκε με την Ίντερ ο Σνάιντερ

Κανονικά έδωσε το παρών στην προπόνηση της Ίντερ ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, διαψεύδοντας πως η επιπλέον άδεια που είχε πάρει οφειλόταν σε διαπραγματεύσεις του με ευρωπαϊκή ομάδα.

Προπονήθηκε με την Ίντερ ο Σνάιντερ
Το… σίριαλ της παραμονής ή όχι του Γουέσλεϊ Σνάιντερ στην Ίντερ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Την Τετάρτη ο Ολλανδός μέσος δεν παραβρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς κάτι που ερμηνεύτηκε από όλους ως ένα ακόμα σημάδι του επερχόμενου… διαζυγίου. Η ανακοίνωση της διοίκησης των «νερατζούρι» που αποκάλυπτε πως έχει δοθεί επιπλέον άδεια στον παίκτη, δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να ενισχύσει τις φήμες.

Ο Σνάιντερ, όμως, απέδειξε πως είναι άψογος επαγγελματίας, αφού το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε κανονικά στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, δίνοντας μια απάντηση σε όσους έσπευσαν να προβλέψουν πως ο Ολλανδός δεν επρόκειτο να εμφανιστεί στο Μιλάνο.

Μαζί του ήταν και ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο οποίος επίσης έλειπε από τη χτεσινή προπόνηση, αλλά και ο Τομάζο Ρόκι, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Το μέλλον, πάντως, του Σνάιντερ εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο, καθώς δεν έχει γίνει καμία κίνηση, είτε από τη διοίκηση, είτε από την πλευρά του παίκτη, για προσέγγιση, αλλά ούτε έχει φτάσει στα γραφεία της ομάδα πρόταση που να ικανοποιεί τον Μάσιμο Μοράτι και να καλύπτει και τις απαιτήσεις του Ολλανδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: