Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ιμπραΐμοβιτς: «Απίστευτος ο Μπαλοτέλι»

Μέλι έσταξε το στόμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για τον Μάριο Μπαλοτέλι, τον οποίο και θεωρεί τον μόνο παίκτη που θα μπορέσει να «χαρίσει» στη Μάντσεστερ Σίτι το φετινό πρωτάθλημα.

Ιμπραΐμοβιτς: «Απίστευτος ο  Μπαλοτέλι»
Το εγκώμιο του Ιταλού άσου των «πολιτών» έπλεξε ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει υπάρξει συμπαίκτης του Μπαλοτέλι στην Ίντερ και θεωρεί πως πρόκειται για ένα απίστευτο ταλέντο, όταν είναι στα… καλά του.

«Είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης και ένα απίστευτο ταλέντο. Όταν ο Μάριο αποδίδει τα μέγιστα που μπορεί ,τότε μπορεί να «πληγώσει» όλες τις άμυνες του κόσμου», ήταν τα λόγια του Σουηδού άσου για να προσθέσει: «Αν έχεις περάσει χρόνο με τον Μάριο, τότε είναι σίγουρο πως θα τον αγαπήσεις . Ακόμα κι αν δεν είναι ο πιο «εύκολος» ποδοσφαιριστής στον κόσμο για να προπονήσεις, αν μιλήσεις με παλιούς του προπονητές, όπως ο Μουρίνιο, τότε θα σου πουν πως το να δουλεύεις με τον Μάριο σε κάνει να χαμογελάς».

Στη συνέχεια ο 31χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε πως μόνο ο «Σούπερ Μάριο μπορεί να βάλει σε «τροχιά» τίτλου την Μάντσεστερ Σίτι:

«Η Σίτι έχει μείνει πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν ένας παίκτης μπορεί να καλύψει τη διαφορά και να φέρει τον τίτλο αυτός είναι ο Μάριο. Παρά το επίπεδο των παικτών των «πολιτών», εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Μάριο είναι ο πιο ικανός από όλους».

Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν παρέλειψε να «συμβουλεύσει» τον προπονητή, Ρομπέρτο Μαντσίνι, πως προκειμένου να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του Μπαλοτέλι, ο Ιταλός φορ πρέπει να νιώσει ότι τον αγαπούν.

«Προσπάθησα να βοηθήσω τον Μάριο γιατί η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές είναι αρκετά παρορμητικός και παίρνει αποφάσεις της στιγμής, αλλά αυτή είναι η προσωπικότητά του. Ο Ρομπέρτο ξέρει, όπως και εγώ, πως για να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό του Μάριο πρέπει να τον αγαπάς. Σε αυτό θα αντιδράσει καλύτερα. Και αν ο Μάριο παίξει στο 100% του, τότε η Σίτι έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: