Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Γιουβέντους η νικήτρια του trofeo tim

Η Γιουβέντους πανηγύρισε την κατάκτηση του φιλικού τουρνουά Trofeo TIM για πρώτη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας τόσο της Ιντερ όσο και της Μίλαν στο Stadio Adriatico της Πεσκάρα το βράδυ της Παρασκευής (14/8).

Ιντερ - Γιουβέντους 1-1 (6-7 πεν.) [26' Μότα - 44' Αμάουρι]
Στο πρώτο ματς η Μεγάλη Κυρία επιβλήθηκε της Ιντερ με 7-6 στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς η κανονική, 45λεπτη διάρκεια έληξε με το ισόπαλο 1-1.

Η Ιντερ προηγήθηκε με τον Τιάγκο Μότα στο 26', αλλά λίγο αργότερα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάρκο Ματεράτσι για διαμαρτυρία, σε φάση που ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι του Matrix πάνω στον Αμάουρι.

Ο Βιτσέντζο Ιακουίντα είδε την εκτέλεσή του να αποκρούεται από τον Ζούλιο Σέζαρ, αλλά ο γκολκίπερ των Νερατζούρι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αποσοβήσει την ισοφάριση στο 44' από τον Αμάουρι.

Το ματς κρίθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έσωσε την τελευταία προσπάθεια του Νταβίντε Σαντόν και χάρισε τη νίκη στην Γιουβέντους.

Ιντερ: Ζούλιο Σέζαρ, Σαντόν, Σάμιουελ, Ματεράτσι, Κίβου, Καμπιάσο (35' Κριν), Βιεϊρά, Μότα, Στάνκοβιτς (45' Μπαλοτέλι), Κουαρέσμα (42' Ρίβας), Μαντσίνι (36' Μιλίτο).
Γιουβέντους: Μπουφόν, Γκριγκέρα, Λεγκροτάλιε, Καναβάρο, Μολινάρο, Φελίπε Μέλο, Πόουλσεν, Σαλιχάμιζιτς, Τιάγκο, Ιακουίντα, Αμάουρι.

Ιντερ - Μίλαν 1-0 (24' Μπαλοτέλι)
Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Μίλαν να αναμετρηθεί με την Ιντερ, στο ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα από την Ρεάλ Μαδρίτης Κλας-Γιαν Χούντελαρ με τη φανέλα των Ροσονέρι.

Ωστόσο η πρεμιέρα του ολλανδού στράικερ στο ιταλικό ποδόσφαιρο δεν συνδυάστηκε με νίκη, καθώς η Ιντερ επικράτησε με 1-0 χάρη σε κεφαλιά του Μπαλοτέλι, ο οποίος είχε και δοκάρι σε χτύπημα φάουλ.

Αυτή ήταν η δεύτερη φιλική επικράτηση της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο επί της συμπολίτισσας το φετινό καλοκαίρι, μετά το 2-0 στην Βοστόνη τον περασμένο μήνα.

Ιντερ: Ζούλιο Σέζαρ, Σαντόν, Σάμιουελ, Ματεράτσι, Κίβου (45' Καλνταρόλα), Βιεϊρά, Μότα, Στάνκοβιτς, Μπαλοτέλι, Μιλίτο, Κουαρέσμα (39' Μαντσίνι).
Μίλαν: Στροράρι, Οντο, Νέστα, Φαβάλι, Αντονίνι, Αμπάτε, Γκατούζο, Φλαμινί, Ροναλντίνιο, Χούντελαρ, Πάτο.

Γιουβέντους - Μίλαν 2-0 (14' Αμάουρι, 33' Ιακουίντα)
Το τελευταίο 45λεπτο της βραδιάς βρήκε αντιμέτωπες την Μίλαν με την Γιουβέντους. Με νίκη οι Μπιανκονέρι θα κατακτούσαν το τουρνουά και αυτό ακριβώς έκαναν, με τους Αμάουρι και Ιακουίντα να σκοράρουν για το τελικό 2-0 υπέρ τους.

Ετσι η ομάδα του Τσίρο Φεράρα σήκωσε το πρώτο (έστω και ανεπίσημο) κύπελλο της χρονιάς στην Ιταλία, κερδίζοντας τον θεσμό για πρώτη φορά από το 2001 που έχει δημιουργηθεί.

Γιουβέντους: Μάνινγκερ, Κάσερες, Λεγκροτάλιε, Κιελίνι, Σαλιχάμιζιτς, Πόουλσεν (28' Ντε Κέλιε), Φελίπε Μέλο, Μαρόνε, Ιάγκο, Αμάουρι (34' Ιμόμπιλε), Ιακουίντα (34' Τζιοβίνκο).
Μίλαν: Ρόμα, Οντο, Νέστα (13' Ονιέγου), Φαβάλι, Αντονίνι, Αμπάτε, Γκατούζο (21' Ικάντε), Φλαμινί, Ροναλντίνιο (37' Ντι Τζέναρο, 44' Βέρντι), Χούντελαρ (13' Ιντζάγκι), Πάτο (24' Ζιγκόνι).

Υπέγραψε ο Αραούχο

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται και τυπικά ο Κάρλος Αραούχο, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/8) ο αργεντίνος υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας για 3 χρόνια με την Ενωση.

Πλέον, ο 28χρονος δεξιός αμυντικός αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί επίσημα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στον ελληνικό Τύπο, ο Αραούχο εμφανίστηκε αποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ να επιστρέψει στους τίτλους.

"Ενθουσιάστηκα από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και επιθυμία μου ήταν να μεταγραφώ σε αυτή την ομάδα", δήλωσε στο "aek365.gr".

"Γι' αυτό το λόγο περίμενα την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι είχα δύο καλές προτάσεις από την Αργεντινή. Είμαι ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε θετικά η μεταγραφή μου και θα βρεθώ σε μία ομάδα όπου θα έχω τρεις συμπατριώτες μου (σ.σ.: Μπλάνκο, Σκόκο, Σάχα).

"Εχω μάθει ότι είναι και οι τρεις αγαπητοί στην Ελλάδα και ευελπιστώ και εγώ να γίνω εξίσου αγαπητός στον κόσμο της ΑΕΚ. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στη βασική ενδεκάδα της και να κατακτήσουμε τίτλους".

Η ΑΕΚ ενεργοποίησε την λύση Αραούχο ύστερα από το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την Μαμελόντι Σάνταουνς για τον νοτιοαφρικανό Σιμπονίσο Γκάκα.

Και τώρα ο επιθετικός
Από την στιγμή που έκλεισε θετικά για την Ενωση το θέμα της απόκτησης ενός δεξιού μπακ, οι άνθρωποί της επικεντρώνουν τώρα τις προσπάθειές τους στην ανεύρεση ενός επιθετικού προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Πρώτος στόχος εξακολουθεί να είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος του Παναθηναϊκού, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις.

Μία από αυτές φαίνεται πως είναι ο νιγηριανός Στέφεν Μακίνουα της Λάτσιο, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει από το Ολίμπικο, ενώ η ομάδα του φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Εξάλλου ο μάνατζερ του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Σιλβάνο Μαρτίνα, επιβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ είναι μια προοπτική που θα ενδιέφερε πολύ τον πελάτη του.

"Δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν άνθρωπο της διοίκησης, ωστόσο θα δεχόμασταν την πρόταση της ΑΕΚ από την στιγμή που θα υπήρχε και θα ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό το γεγονός", τόνισε ο Μαρτίνα στην "Ωρα για Σπορ".

"Ο παίκτης μου βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια στο Campionato. Δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο όμως αγωνίζεται δέκα χρόνια στην Ιταλία και μπορεί να πάρει την ιταλική υπηκοότητα".

TENORIO ! Στοιχημα....


Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα..
καί τα χρόνια μού πολλά σε όσους κ όσες γιορτάζουν..

'Εχουμε καί Στοίχημα σήμερα ..για όσους αγωνίζωνται
εκτός οππαπ βέβαια, μιάς καί σήμερα οι μηχανές είναι
κλειστές..λίγο πρίν φύγω γιά της διακοπές μου
σας είχα υποσχεθεί μερικά σημεία για Σ/Κ..
οι επιλογές μου βάση της φόρμας των ομάδων
και των στόχων που έχουν η κάθε μία στα πρωταθληματά τούς μου κάνουν κλίκ τα διπλά των.....

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ(2,30)
ΤΟΥΡΚΟΥ(2,05)
ΧΑΚΑ(2,05)
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ (2,00)

αυτά θα είναι τα βασικά μου BET για το Σ/Κ
καλή τύχη σε ότι καί αν επιλέξετε εσείς με μοναδικό στόχο το δρόμο πρός το ταμείο..

τα σέβη μου καλά να περνάτε.......

ραντεβού το Σεπτέμβριο......