Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Κινδυνεύει με αναβολή και η Premier League

Την απόφαση της Αστυνομίας περιμένουν οι διοργανωτές της Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά οι ομάδες που συμμετέχουν, προκειμένου να γίνει γνωστό εάν θα αρχίσει το πρωτάθλημα μέσα στο Σαββατοκύριακο ή αν θα μετατεθεί η πρεμιέρα, λόγω των ταραχών που συγκλονίζουν το εσωτερικό και τα προάστια του Λονδίνου.
Κινδυνεύει με αναβολή και η Premier League
Οι αστυνομικές δυνάμεις της πρωτεύουσας πρόκειται να αποφασίσουν εάν έχουν τους πόρους για να επιβλέψουν τα παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις πληγείσες περιοχές.
Μέχρι τώρα, πάντως, δεν υπάρχουν ενδείξεις που να απειλούν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Δεδομένης της δυναμικής φύσης του προβλήματος, η Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισε να παρατηρήσει από κοντά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας όλες τις ομάδες, έτσι ώστε να είναι γνώστες της κατάστασης.
Υπάρχουν τρία παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο Λονδίνο το ερχόμενο Σάββατο. Η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Εβερτον, η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς υποδέχεται την Μπόλτον, ενώ η Φούλαμ την Άστον Βίλα. Η περιοχή όπου εδρεύουν οι «πετεινοί» ήταν το επίκεντρο των αναταραχών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ενώ δύο ημέρες πριν στο ίδιο σημείο είχε πυροβοληθεί ένας 29χρονος άνδρας. «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Απλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, σε περίπτωση που γίνει κανονικά το παιχνίδι» δήλωσε ο αμυντικός της Εβερτον, Σιλβέν Ντιστέν.
Ήδη αναβλήθηκε το προγραμματισμένο γι' αύριο φιλικό της εθνικής Αγγλίας με την Ολλανδία. Οι διεθνείς εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απόφαση της Ομοσπονδίας, αλλά, όπως τόνισαν, «καταλαβαίνουμε τους λόγους και την υποστηρίζουμε».
Πηγή: novasports.gr

Ωραίος ο Άρης!

Aν και στο πρώτο μέρος ήταν τυχερός, ο Αρης παρουσιάστηκε εξαιρετικός στην επανάληψη του φιλικού με την Κάλιαρι (1-1) και θα μπορούσε να έχει πάρει νίκη. 
Ωραίος ο Άρης!

Με σύστημα 4-4-2 παρέταξε τον Αρη ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος είχε στο τέρμα τον Βελλίδη, στόπερ τον Κοτσώνη μαζί με τον Μίσελ, αριστερά στην άμυνα τον Αγτζίδη και δεξιά τον Νέτο. Αμυντικός χαφ ήταν ο Παπαστεριανός, δεξιά στον ρόμβο ο Πορτίγια, δεξιά ο Κατίδης και δεκάρι ο Τόχα, ενώ στην επίθεση οι Καστίγιο και Τσέζαρεκ. Οι Κίτρινοι μπήκαν καλά στο ματς και έχασαν στο 5' ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Κροάτη επιθετικό όμως το δεκάλεπτο και μετά το «Μπρούνο Νέσπολι» έγειρε με την Κάλιαρι να παίρνει τον έλεγχο και να κάνει πολλές φάσεις στα καρέ της ελληνικής ομάδας.
Στο 19' ήρθε το γκολ για τους Καλαβρέζους με τον κεντρικό αμυντικό Λορέντζο Αριάουντο να γράφει αμαρκάριστος με κεφαλιά το 1-0. Η άμυνα του Αρη είχε πολλά προβλήματα και κακή εικόνα και ο Βελλίδης, που μοιραία ήταν ο καλύτερος παίκτης, δεν σταμάτησε να φωνάζει στην άμυνά του. Στο 28' ο Νενέ έχασε τετ α τετ ενώ ο εξαιρετικά κινητικός και επικίνδυνος, Λαριβέι, δεν βρήκε στόχο στα σουτ και τις κεφαλιές που δοκίμασε, με το σκορ να παραμένει στα επίπεδα του 1-0 και με τους Κίτρινους να μην έχουν απειλήσει καθόλου.
Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος ο Τσιώλης πέρασε στο ματς τους Καπετάνο, Σολτάνι και Φατί και οι δύο πρώτοι δεν άργησαν να κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους. Στο 50' ο Ελληνας μέσος εκτέλεσε κόρνερ και ο Σολτάνι με καρφωτή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 1-1! Η συνέχεια ήταν εξαιρετική για τους Κίτρινους που είχαν σιγουριά στις κινήσεις τους, έβγαιναν με καλύτερες προϋποθέσεις μπροστά και απειλούσαν, ενώ δεν παρουσίαζαν τα προβλήματα του πρώτου ημιχρόνου στην άμυνα.
Η Κάλιαρι δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή κόντρα σε έναν Αρη που στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε τρομερά βελτιωμένος και σε σχέση με τον αγώνα προ ολίγων ημερών κόντρα στην Λάτσιο. Στο 60' ο Τσέζαρεκ έχασε την ευκαιρία να βάλει τους Θεσσαλονικείς μπροστά στο σκορ. Ο Κροάτης δεν κατάφερε να σκοράρει με κοντινή προβολή μετά από λάθος των αμυντικών, αφού
αιφνιδιάστηκε και έδωσε τη δυνατότητα στον πορτιέρο των Ιταλών να διώξει σε κόρνερ! Σαν να μην έφτανε αυτό, ο επιθετικός του Αρη έχασε και τρίτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα έντεκα λεπτά μετά, όταν ο Φατί τον έβγαλε μόνο του στα πλάγια της περιοχής όμως το σουτ του πέρασε εκατοστά από δεξί δοκάρι του πορτιέρο της Κάλιαρι!
Μετά το 75' ο Τσιώλης έδωσε λεπτά συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες και γύρισε τη διάταξη σε 4-2-3-1 και ενώ ο Αρης δεν είχε απειληθεί. Αυτό έγινε στο 78' με τον Νενέ να πιάνει μόνος του την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Μάρκος Βελλίδης σφράγισε μία εξαιρετική βραδιά κρατώντας με εξαιρετική επέμβαση το 1-1.

Φάπα από Ανόρθωση προς γνώση και συμμόρφωση!

Τρία... χαλούμια τσίμπησε η ΑΕΚ στο πρώτο της φιλικό επί κυπριακού εδάφους. Η Ένωση ηττήθηκε 3-0 από την Ανόρθωση, πραγματοποιώντας χείριστη εμφάνιση. Πολλά κενά σε κέντρο, άμυνα και επιθετική ανυπαρξία
Φάπα από Ανόρθωση προς γνώση και συμμόρφωση!
Τραγική ήταν η πρώτη εμφάνιση της ΑΕΚ στην Κύπρο και το "τουρνουά 100ετίας". Η Ένωση ηττήθηκε 3-0 από τη διοργανώτρια του τουρνουά Ανόρθωση με γκολ των Ανγκέλοφ (8', 20') και Μιχαήλ (80'), ενώ δεν μπόρεσε ούτε μία φορά να απειλήσει με αξιώσεις στην περιοχή της Ανόρθωσης.
Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να τόνισε ότι στην Κύπρο θα τεστάρει την ετοιμότητα της ΑΕΚ, οι παίκτες του όμως φάνηκαν καθόλα ανέτοιμοι για δυνατά ματς. Μέτρησαν βέβαια και οι απουσίες των διεθνών (8 το σύνολο), αυτό που έμεινε όμως ήταν τα πολλά λάθη, τα κενά στο κέντρο και η κάκιστη αμυντική λειτουργία της Ένωσης, με τους μπακ της ομάδας να μην μπορούν να συνεργαστούν στο επιθυμητό επίπεδο. Μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι”, δέχτηκαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον ίδιο παίκτη (Ανγκέλοφ) σε φάσεις... καρμπόν!
Το πρώτο επιτεύχθηκε στο 8', ύστερα από λάθος στη μεσαία γραμμή, οι Κύπριοι έκλεψαν τη μπάλα, ο Λαμπόρδε έβγαλε ωραία πάσα για τον Ανγκέλοφ, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Κωνσταντόπουλο. Μετά από 12 λεπτά έγινε πανομοιότυπη φάση. Ο Λαμπόρδε απέφυγε τον Κοντοέ, έβγαλε ασίστ στον Ανγκέλοφ ο οποίος πάλι πλάσαρε σωστά, πάνω από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.
Το τρίτο δε ήταν το κερασάκι στην τούρτα! Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος χάθηκε στη... μετάφραση με τον Κωνσταντόπουλο παρότι και οι δύο τους είναι Έλληνες και μιλούνε την ίδια γλώσσα. Μεταξύ των δύο παικτών της ΑΕΚ υπήρξε ασυνεννοησία στο 80', ο Μιχαήλ την εκμεταλλεύτηκε και σημείωσε το 3-0.
Όσο για την επιθετική λειτουργία της ομάδας του Δικέφαλου αετού, σε ένα ακόμα ματς η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Έλειπαν βέβαια ο Λυμπερόπουλος με τον Γκούντγιονσεν αλλά το επιχείρημα αυτό μόνο ως δικαιολογία θα μπορούσε να γραφτεί, αφού και στο παιχνίδι με την Χετάφε που ήταν παρόντες η Ένωση είχε παρόμοια προβλήματα.
Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη δεν σημειώθηκε τίποτα το αξιόλογο. Ο Λεονάρντο ήταν ο παίκτης της τον Λεορνάντο μέχρι να βγει αλλαγή στο 70', ο Κάρλος που ήταν άφαντος στο πρώτο, ανέβηκε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Γκερέιρο πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να περνά η μπάλα στην περιοχή της Ανόρθωσης...
 

Βάζουν πλάτη για Κονστάντσο. Τον πιστεύουν όμως;

"Είναι νωρίς ακόμα για να κριθεί ο Αργεντινός τερματοφύλακας", λένε από τον Ολυμπιακό, σε μία προσπάθεια να δημιουργήσουν τείχος προστασίας γύρω του μετά τις πρώτες εμφανίσεις...
Βάζουν πλάτη για Κονστάντσο. Τον πιστεύουν όμως;
Η αλήθεια είναι πως ο Κονστάντσο ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του, μέχρι στιγμής όμως έχει βάλει σε σκέψεις τον Βαλβέρδε.
Η εικόνα του στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλούς στο Λιμάνι να ανησυχούν και να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για το αν θα πρέπει να είναι αυτός ο βασικός στην ομάδα, τουλάχιστον την πρώτη περίοδο.
Με τον Δασκαλάκη, όμως, να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις μίας ομάδας όπως είναι οι ερυθρόλευκοι, από τον Πειραιά προσπαθούν να σηκώσουν γύρω του ένα τείχος προστασίας.
Από τον Ολυμπιακό, ανεπίσημα, λένε πως είναι μικρό το διάστημα που αγωνίστηκε ο Αργεντινός και, φυσικά, δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του.
Άλλωστε, θεωρούν (ή μήπως απλώς ελπίζουν;) πως "σύντομα θα βρει τη φόρμα του και θα γίνει βασικός και αναντικατάστατος" στον Ολυμπιακό, όπως αφήνουν να διαρρεύσει από τα στεγανά του Ρέντη...
πηγή: sportdog.gr

"Παίρνουμε πίσω τους φόρους μας"! (BINTEO)

Για τέταρτη συνεχόμενη νύχτα η βρετανική πρωτεύουσα είναι “στο πόδι”. Τα βίαια γεγονότα που καταγράφονται εκεί τα τελευταία 24ωρα είναι -σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ- τα χειρότερα της τελευταίας δεκαετίας και από τα πιο εκτεταμένα στην ιστορία της πόλης.
"Παίρνουμε πίσω τους φόρους μας"! (BINTEO)
Τα όσα καταγράφουν οι κάμερες όμως μας δείχνουν μια αλήθεια: Η αγανάκτηση του μέσου πολίτη δεν γνωρίζει σύνορα. Δεν έχει χρώμα και δεν κατηγοριοποιείται βάσει του τραπεζικού λογαριασμού. Η δολοφονία του νεαρού από πυρά αστυνομικών την περασμένη Πέμπτη έβαλε “φωτιά” στο Λονδίνο. Αλλά δεν ήταν παρά μόνο η “σπίθα” που χρειαζόταν ένα “άνυδρο” κοινωνικά περιβάλλον για να γίνει στάχτη. Ο... εμπρηστής είναι άλλος.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newstoday.gr

Διέψευσε για ΟΦΗ ο Β.Μητρόπουλος!!

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος με ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να αναμειχθεί στα διοικητικά της ΠΑΕ ΟΦΗ, διαψεύδοντας τη σχετική φημολογία.
Διέψευσε για ΟΦΗ ο Β.Μητρόπουλος
Πιο συγκεκριμένα ο Μητρόπουλος δήλωσε στον Κρήτη ΣΠΟΡ FM ότι «έχω μια πολύ καλή φιλία τόσο με τον κ. Κουράκη όσο και με τον κ. Μαχλά αλλά τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα διοικητικά του ΟΦΗ.
Βοήθησα τον ΟΦΗ στην υπόθεση με την αδειοδότηση αλλά δεν επιδιώκω καμία προβολή. Όπου μπορώ να βοηθήσω τον ΟΦΗ θα το κάνω γιατί πλέον λόγω και των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων στο Ηράκλειο βρίσκομαι συχνά στην Κρήτη».
Πηγή: gazzetta.gr

Λονδίνο, before and after...!!

Δείτε σε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες τις καταστροφές που καταγράφηκαν σε μερικά σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας από τις τελευταίες τρεις νύχτες ταραχών και βίαιων συμπλοκών.
Λονδίνο, before and after...

"Δεν μας ενδιαφέρει ο Γκαργκάνο"

Ένα εμπόδιο λιγότερο για την απόκτηση του Βάλτερ Γκαργκάνο από τη Νάπολι έχει ο Ολυμπιακός, καθώς ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, τόνισε οτι η ομάδα του δεν πρόκειται να κινηθεί για τον Ουρουγουανό μέσο.
"Δεν μας ενδιαφέρει ο Γκαργκάνο"
«Έχουμε στην ομάδα μας τον Νοτσερίνο, ο οποίος είναι ίδιος παίκτης με τον Ουρουγουανό, οπότε δεν ενδιαφερόμαστε», είπε ο πρόεδρος των "ροσανέρι".

Φήμες για Ράκιτς!!

Ο Σέρβος φορ, Τζόρτζε Ράκιτς, που αγωνίζεται στη Μόναχο 1860 και δεν υπολογίζεται από τον Ράινερ Μάουερ, φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη.
Φήμες για Ράκιτς
Οι επιτελείς του γερμανικού συλλόγου έχουν ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή ότι πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός εδώ και μερικές εβδομάδες έχει ξεκινήσει την αναζήτηση. Οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι είτε να τον αφήσουν ελεύθερο, είτε να τον παραχωρήσουν έναντι ενός μικρού αντιτίμου.
Την είδηση περί του ενδιαφέροντος των «κιτρίνων» για τον Ράκιτς επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος χθες έλεγε ότι οι κίτρινοι του έχουν χτυπήσει την πόρτα και πλέον περιμένει τις εξελίξεις. Ο 26χρονος στράικερ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και αμείβεται με περίπου 300.000 ευρώ ετησίως.
Πηγή: athltikanea.gr

Eίναι και διεθνής, τρομάρα του!!

Ο Μπιλ Χάμιντ, ο γκολκίπερ της DC United πρόσφατα χρίστηκε διεθνής με την ομάδα των ΗΠΑ, αλλά αν συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε στο ματς με την Τορόντο FC δεν τον κόβουμε να παίζει σε ματς!
Eίναι και διεθνής, τρομάρα του!

Το νοικιάζει με... 1,4 εκ. ευρώ!!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς νοικιάζει το υπερπολυτελές σκάφος του ονόματι Eclipse έναντι 1.400.000 ευρώ την εβδομάδα!
Το νοικιάζει με... 1,4 εκ. ευρώ!
Ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι αγόρασε τοσυγκεκριμένο σκάφος 340.000.000 ευρώ και μέσα σε επτά μήνες πήρε την απόφαση να το νοικιάσει σε ανθρώπους που έχουν ακριβά γούστα καθώς το γιοτ διαθέτει 2 πισίνες, 1 κομμωτήριο, δύο ελικοδρόμια, γυμναστήριο, club και υποβρύχιο, 15 καμπίνες, όπου η κάθε μία διαθέτει πολυτελές μπάνιο.
Κόψε κάτι ρε Αμπράμοβιτς!
Πηγή: newstoday.gr

"Δεν θα αφήσω κανέναν να πειράξει αυτή την ομάδα"

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ ενώ τόνισε οτι η ομάδα θα πρέπει να έχει τα κατάλληλα εφόδια για να... κολυμπήσει στον ωκεανό της Σούπερ Λιγκ.
"Δεν θα αφήσω κανέναν να πειράξει αυτή την ομάδα"
Aναλυτικά όσα δήλωσε στον Αthletic Radio 104,2
Για το χθεσινό Δ.Σ…
«Το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο ήταν μια από τις καλύτερες αλλά και πιο δύσκολες στιγμές αυτά τα δύο χρόνια που βρισκόμουν στον ΟΦΗ. Καταρχήν, θέλω να πω ότι με τους ανθρώπους του διοικητικού συμβουλίου έχουμε μια πολύ μεγάλη χημεία μεταξύ μας και παρόλο που αντιμετωπίσαμε μια οικονομική δυσκολία, καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Δώσαμε τεράστιες μάχες και όταν ανέφερα χθες ότι πήρα στα χέρια μου ένα γιλέκο γεμάτο εκρηκτικά, το εννοούσα και το ενοοώ. Κανένας άλλος δεν θα το έκανε αυτό και στα δύσκολα βγήκα μπροστά. Δεν φοβήθηκα τίποτα και σκέφτηκα μόνο το όνομα της ομάδας που αγαπάμε όλοι και που με έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα».
Για την απόφαση του να απεμπλακεί από τα κοινά της ΠΑΕ ΟΦΗ…
«Έχω μάθει από μικρό παιδί να κάνω από αγάπη ότι κάνω και δίχως να σκέφτομαι τα λάθη μου. Καταφέραμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα αν δεν υπήρχε ο κόσμος, οι ποδοσφαιριστές και ο δήμαρχος. Έπρεπε η σκέψη μου και η απόφαση μου να ήταν ώριμες. Σας πληροφορώ ότι πολλοί θα ήθελαν να είναι στην θέση μου. Τα δύσκολα πέρασαν για τον ΟΦΗ και έρχονται άλλες εποχές. Όμως έχω μάθει να σκέφτομαι ώριμα. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι στην Σούπερ Λιγκ απαιτούνται και άλλα εφόδια. Οικονομικά εφόδια. Αν πηγαίναμε στην Σούπερ Λιγκ με την ίδια διοίκηση, τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Με το καλημέρα της επόμενης περιόδου πρέπει να μπουν στα ταμεία της ομάδας 2 εκ. ευρώ. Θέλω να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Ποτέ δεν ήμουν διπρόσωπος και ποτέ δεν έπαιξα παιχνίδια με τον κόσμο. Ότι έχω, μπορώ να το πω και δεν φοβάμαι κανέναν. Όπως είπα στην αρχή ότι η ομάδα δεν ανακατεύτηκε με τα στημένα, έτσι και τώρα λέω την άποψη μου. Καταλαβαίνω τον κόσμο, γιατί είμαι ο άνθρωπος που φέρνω την ηρεμία, που έδωσα τους αγώνες για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Όμως πλέον πρέπει να μπουν στην ομάδα οικονομικοί παράγοντες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Εγώ σκοπίμως δεν θέλησα να μείνω στην καρέκλα του προέδρου και καλώ όλους εκείνους που θα με χαρακτήριζαν ως εμπόδιο να έρθουν στην ομάδα. Κέρδισα την καρέκλα του προέδρου όμως δεν την θέλω γιατί χρειάζεται να έρθουν κάποιοι που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα.»
Για τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση…
«Είχα κουραστεί να χτυπάω πόρτες και να είναι πάντα κλειστές. Την απόφαση μου την είχα πάρει πριν την έναρξη των πλέι – οφ όμως δεν την είχα γνωστοποιήσει γιατί ακολούθησαν αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια. Για να έχει μέλλον αυτή η ομάδα πρέπει να κάτσουμε και να δούμε ποιο είναι αυτό. Τα εφόδια που θα είχαμε θα ήταν ελάχιστα. Σε μια δύσκολη ομάδα δεν θα μπορούσαμε να την στηρίξουμε. Δεν μπορούμε να ζητάμε ξανά και ξανά από τον κόσμο και δεν μπορούμε να τον επικαλούμαστε συνεχώς. Αγαπάω αυτήν την ομάδα σαν την οικογένεια μου και είναι τρόπος ζωής. Κανένας άλλος δεν θα έπαιρνε αυτές τις αποφάσεις δίχως να αναλάβει όλες αυτές τις ευθύνες. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι είμαι και διευθύνων σύμβουλος»
Για τις κατηγορίες που έχει δεχθεί από διάφορους κατά την διάρκεια της χρονιάς…
«Αν καταναλωθώ στο να ψάχνω ανθρώπους που θα ήθελαν να ασχοληθούν με την ομάδα, θα έχανα χρόνο. Το να κάθεται κάποιος στο καναπέ του και να κρίνει, είναι πολύ εύκολο. Αυτό που με πονάει είναι ότι εγώ δεν μπορώ να ακούω ορισμένους ότι κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου. Δεν θα αφήσω κανέναν να πειράξει αυτή την ομάδα και το εγγυώμαι αυτό. Αυτή η ομάδα είναι κάτι πολύτιμο και αυτό το πολύτιμο πράγμα που θέλουμε να το βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο δεν θα το αφήσουμε έτσι. Αυτήν την στιγμή μπαίνουμε σε έναν «ωκεανό» που είναι η Σούπερ Λιγκ και πρέπει να μπορούμε να κολυμπήσουμε. Και για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να έχουμε τα κατάλληλα εφόδια».
Για τον επιχειρηματία που έκανε τον οικονομικό έλεγχο στην ομάδα…
«Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να βοηθήσει την κατάσταση και ξέρει από οικονομικά. Θέλησε να βοηθήσει την ομάδα με τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και απλά το έκανε αυτό τελείως φιλικά θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα. Σε συννενόηση με εμένα και τον κύριο Κουράκη προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια. Κανένας επιχειρηματίας δεν ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Από εμένα δεν πρόκειται να ακούσει κανένας ψέμματα.Βαρέθηκα την καραμέλα που λένε κάποιοι ότι «πείτε την αλήθεια στον κόσμο». Κανένας δεν έχει κρύψει τίποτα από τον κόσμο. Αυτή η ομάδα δεν έχει φαντάσματα. Τα φαντάσματα τα έχουμε αποβάλει και είναι μια πεντακάθαρη ομάδα».
Για τη συνεργασία που είχε με το Δ.Σ. στην διάρκεια της παρουσίας του στα κοινά της ομάδας…
«Τα πρόσωπα εκείνα που βρέθηκαν στο Δ.Σ. της ομάδας έχουν χαραχτεί βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Είναι απίστευτη η σχέση που έχουμε αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα».
Για την Γενική συνέλευση…
«Θέλουμε να δείξουμε σε όλον τον κόσμο ότι αυτή η ομάδα είναι ανοικτή και ανήκει στον κόσμο της. Δεν ανήκει σε εμένα αλλά σε εκείνους που την αγαπούν και που έρχονται στο γήπεδο και την βλέπουν στο γήπεδο. Οφείλουν όλοι οι μέτοχοι να έρθουν στην γενική συνέλευση και να ενημερωθούν για ότι συμβαίνει στην ομάδα. Ο ΟΦΗ δεν ανήκει σε κανέναν και φανταστείτε ότι μεγαλομέτοχος αυτής της εβδομάδας είναι ο ερασιτέχνης. Όμως για να λέμε την αλήθεια, δεν μπορεί να προχωρήσει αυτό το μοντέλο».
Στην συνέχεια της συνέντευξης του ο Νίκος Μαχλάς άφησε ανοιχτό «παραθυράκι″ στο να επιστρέψει στην ομάδα λέγοντας πως «αν υπάρχουν δυνατοί οικονομικοί παράγοντες και θέλουν να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, εγώ θα είμαι μπροστά και θα ηγηθώ της προσπάθειας» προσθέτοντας στην συνέχεια…
«Δεν αλλάζει κάτι στην αγάπη μου και την συνεισφορά μου απέναντι στην ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι την δική μου ψυχοσύνθεση. Δεν έχουν καταλάβει ότι μόλις σταμάτησα το ποδόσφαιρο, έπεσα με τα μούτρα στον ΟΦΗ για να ανεβάσουμε την ομάδα. Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι ότι θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ το όνομα μου και να αναλάβω κάποιο πόστο, είτε στον Άγιαξ είτε στην εθνική ομάδα. Αν υπάρχουν δυνατοί οικονομικοί παράγοντες και θέλουν να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, εγώ θα είμαι μπροστά και θα ηγηθώ της προσπάθειας. Όμως με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Όταν πρότεινα χθες να συνεχίσουμε για έναν μήνα και να συνεχίσουμε κάνοντας μεταγραφές, κανένας δεν δέχτηκε. Αυτήν την στιγμή πρέπει να υπογράψουμε εγγυητικές επιταγές ύψους 500.000 ευρώ. Κανένας δεν το δέχτηκε».
Για τις ανανεώσεις με κάποιους παίκτες και για το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει κάνει ακόμα τις πρώτες τις μεταγραφικές κινήσεις…
«Είχα ηθική υποχρέωση να συμφωνήσω με τα παιδιά των οποίων έληξαν τα συμβόλαια και έπρεπε να μείνουν στην ομάδα οπωσδήποτε. Επειδή είχα πάρει τις αποφάσεις μου, δεν προχώρησα σε μεταγραφές. Δεν θα χαλάσει ο κόσμος αν καθυστερήσουν οι μεταγραφές για 2 ημέρες. Είναι υποχρεωμένοι να βγουν μπροστά όλοι εκείνοι που είναι μέτοχοι και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται″.
Για το αν υπάρχει ενδιαφερόμενος ο οποίος θέλει να «μπει″ στην ομάδα…
«Εμένα προσωπικά δεν με έχει πλησιάσει κανένας και σίγουρα δεν γνωρίζει κανένας τίποτα από το διοικητικό συμβούλιο. Δεν γνωρίζω αν συμβαίνει κάτι με τον κύριο Κουράκη και δεν ξέρω αν ο ίδιος έχει προχωρήσει σε ανάλογες ενέργειες».

"Το υπουργείο Πολιτισμού διοικεί την ΕΠΟ"

Βολές κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, εξαπέλυσε ο σύμβουλος της Ομοσπονδίας, Βασίλης Χατζηαποστόλου.
"Το υπουργείο Πολιτισμού διοικεί την ΕΠΟ"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον FM 100:
"Τους αθλητικούς δικαστές δυστυχώς εξακολουθεί να τους επιλέγει ο εκάστοτε πρόεδρος της ΕΠΟ και όχι με κλήρωση το Πρωτοδικείο Αθηνών", δήλωσε ο κ. Χατζηαποστόλου και πρόσθεσε: "Όσα μαθαίνουμε από την ΟΥΕΦΑ για την τύχη του Ολυμπιακού Βόλου έχουν σχέση και με το γεγονός ότι οι ξένοι δεν εμπιστεύονται την ελληνική αθλητική δικαιοσύνη. Ο κ. Πιλάβιος συνομιλεί διαρκώς με τον κ. Γερουλάνο και τον κ. Μπιτσαξή και στην ουσία το υπουργείο Πολιτισμού διοικεί την ΕΠΟ. Στην πρόσφατη εκδίκαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, παρίστατο και ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Θόδωρος Κουρίδης, τον οποίο πληροφορήθηκα ότι συχνά συμβουλευόταν ο κ. Μπέος. Αλήθεια, τι δουλειά είχε ο κ. Κουρίδης στο αθλητικό δικαστήριο; Δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί".
Πηγή: dikisports.blogspot.com

Επιβεβαιώνει η Ίντερ για Ανζί και Ετό!

Η πρόταση της ρωσικής Ανζί στην Ίντερ για την απόκτηση του Σάμουελ Ετό έναντι 30 εκ. ευρώ, με τις αποδοχές του παίκτη να είναι... 17 εκ.(!!!) ετησίως, όχι μόνο ισχύει, όπως επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής των "νερατζούρι", Μάρκο Μπράνκα, αλλά είναι και σε διαπραγματεύσεις.
Επιβεβαιώνει η Ίντερ για Ανζί και Ετό!
"Ακούσαμε την πρόταση τους, αλλά επειδή είναι σημαντικός παίκτης δεν μπορούμε να κλείσουμε συμφωνία το απόγευμα", τόνισε ο Μπράνκα.

Στο "ψυγείο" μπαίνει για τον ΠΑΟΚ το θέμα της απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζιου

Στο "ψυγείο" μπαίνει για τον ΠΑΟΚ το θέμα της απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζιου, όπως διέρρευσε από την ΠΑΕ, μιας και υπάρχει διαφορά στο οικονομικό αλλά υπάρχει και δυσφορία για το πώς βγήκε προς τα έξω το ζήτημα...
Ψάχτηκαν, αλλά... δεν βρέθηκαν
To "στόρι", σύμφωνα πάντα με την ΠΑΕ, έχει ως εξής:
Ο Μάντζιος έχει προταθεί με 250.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, ποσό όμως το οποίο μαζί με την Εφορία πάει στα 450.000, οπότε... no deal!
O ΠΑΟΚ δίνει στον 28χρονο φορ μέχρι 150.000 ευρώ και ούτε... σεντ παραπάνω! Δηλαδή κοντά στις 250 χιλιάδες ευρώ με την εφορία.

Αυτό όμως για να συμβεί, θα πρέπει να προχωρήσουν κάποιες αποδεσμεύσεις οι οποίες δεν έχουν φτάσει σε επίπεδο συζητήσεων εκεί που θα ήθελαν στον ΠΑΟΚ...
Τέλος, στον ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένοι για τη διαρροή του θέματος την οποία "χρεώνουν" αποκλειστικά στην πλευρά του παίκτη...sportdog gr

Δηλώθηκαν Φέμπρεγκας και Νασρί!

Σε μια κίνηση που δεν αναμενόταν να γίνει προχώρησε η άρσεναλ, η οποία δήλωσε την ευρωπαϊκή λίστα της, συμπεριλαμβάνοντας μέσα σε αυτή τόσο τον Σεσκ Φάμπρεγκας, όσο και τον Σαμίρ Νασρί που βρίσκονται με το... ένα πόδι εκτός Emirates.

Οι «κανονιέρηδες» τίθονται αντιμέτωποι με την Ουντινέζε στα μέσα Αυγούστου για τα play-off του Champions League και ο Βενγκέρ από τη στιγμή που δεν προχωράνε οι υποθέσεις τους φαίνεται πως τους υπολογίζει κανονικά. Τι σημαίνει αυτό;

Αν ο Αλσατός τους χρησιμοποιήσει έστω και ένα λεπτό, τότε οι παίκτες δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλιγική διοργάνωση με άλλη ομάδα.

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι που θέλουν διακαώς τον Ισπανό και τον Γάλλο αντίστοιχα πρέπει προφανώς να βιαστούν αν πραγματικά επιθυμούν να τους εντάξουν στο δυναμικό τους. Άλλωστε αυτό είναι που θέλει και η Άρσεναλ, διότι τα χρονικά περιθώρια στη μεταγραφική περίοδο στενεύουν και δεν θα προλάβει να βρει αντικαταστάτες.The Player

Χοσέμι: «Είμαι ένας από εσάς»


Οπαδός του Ηρακλή είναι ο Χοσέμι, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους του Ηρακλή με γραπτή του δήλωση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αναφέρει :

"Με αυτήν την ανακοίνωση θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο του Ηρακλή ότι χθες 8/8/2011 ο εκπρόσωπος μου στην Ελλάδα ήρθε σε επίσημη συμφωνία με τον πρόεδρο του Ηρακλή κ. Ανδρέα Παντελή για τη λύση του συμβολαίου μου.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να  κρατήσω την υπόσχεση που είχα δώσει στον κόσμο του Ηρακλή στη συγκέντρωση που είχα παρευρεθεί ότι θα είμαι και την επομένη σεζόν στην ομάδα αλλά δεν παύει να είμαι ένας από εσάς. 

Η αγάπη και η εκτίμηση που πήρα καθ'ολη τη διάρκεια της χρονιάς με έκανε να αισθάνομαι οπαδός του Ηρακλή και πιστεύω ότι σεβαστηκα την ομαδα και τον κοσμο της δίνοντας το 100% των δυνατοτητων μου εντος και εκτος γηπεδου.

Θα μπορούσα να πω πολλά αλλά δεν θα το κάνω γιατί βλέποντας πίσω δεν μπορείς να πας μπροστά.

Θέλω  να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο του Ηρακλή για την απίστευτη αγάπη και αναγνώριση που εισέπραξα η όποια ήταν κάτι το οποίο δεν περίμενα όταν άρχιζα αυτό το ταξίδι, ελπίζω με την απόδοση μου να την ανταπέδωσα, τους προπονητές μου για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε ,τους συμπαίκτες μου γιατί παρόλα τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς μείναμε ενωμένοι και κρατήσαμε την ομάδα στην Superleague ,ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αρχηγό της ομάδας τον Τάσο γιατί με βοήθησε να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να μείνει κοντά στον Ηρακλή γιατί αγαπαει αυτήν την ομάδα  αλλά φυσικά και όλα τα παιδιά, τον κ.Φαναρα και όλους όσους γνωρισα.

Ειδικα οφείλω να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Παντελή ο οποίος μετά από κάποιο διάστημα αδιαφορίας έδωσε  λύσεις άμεσα σε κάποια προσωπικά μου θέματα. Από τις συζητήσεις μαζί του και με την εμπειρία μου  θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος κατάλληλος να ηγηθεί του Ηρακλή και ελπίζω να φέρει την ομάδα εκεί που της  αξίζει και εκεί που την ονειρεύονται οι οπαδοί της .

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου Στέφανο Σαρατση για τις απίστευτες βραδιές που μας χάρισε και την φιλοξενία του.

Ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν σύντομα και πάλι.
Στηρίξτε την ομαδα,στηριξτε τους ανθρώπους στην ομάδα γιατί μόνο ενωμένοι μπορεί η ομάδα να μπει στο δρόμο των επιτυχιών".

Jose Miguel Gonzalez Rey-JOSEMI

Για το ακριβες της μεταφρασης-κ. Ματινα Μαλλά- Δικηγόρος Θεσσαλονίκης

Τον κακό μας τον καιρό...

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εκδόθηκε την Τρίτη για τις επόμενες ημέρες.
Τον κακό μας τον καιρό...
H αλλαγή του καιρού θα είναι απότομη από το απόγευμα της Τετάρτης και οι άνεμοι θα είναι ισχυροί στα πελάγη. Όπως σημειώνεται, καταιγίδες που θα έχουν έντονη μορφή και πιθανόν να συνοδεύονται από χαλάζι, καθώς και ισχυροί άνεμοι εντάσεως 7 και 8 μποφόρ αναμένεται να πλήξουν την Τετάρτη, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Επιπλέον, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

"Tζάμπα κουράζεσαι. Τις μετοχές θα τις δώσει στον Παντελή"...

Σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έδωσε συνέντευξη τύπου η ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Ηρακλής. Τα μέλη της εξήγησαν το γιατί ο Αντώνης Ρέμος δεν τους έδωσε τις μετοχές και το πώς θα είχαν την στήριξη της Turkish Airlines και άλλων τριών εταιρειών.

Πηγή φωτό: bluearena.gr
Στο πάνελ βρέθηκαν οι Κώστας Ευθυμίου, Θωμάς Γκουρνέλης (γιατρός), Βασίλης Μορφιάδης (συνδετικός κρίκος επιχειρηματιών-επενδυτών).
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Βασίλης Μορφιάδης: «Αυτοί που έδωσαν τον λόγο τους αθέτησαν την υπόσχεση τους. Οι Σάκης Παπαδόπουλος και Κώστας Ευθυμίου ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια.
Στις 5/7/2011 είχαμε συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο στη Γλυφάδα. Ήταν και ο κ. Αρταβάνης. Ήταν μία συνάντηση γνωριμίας, γιατί ο Ρέμος είπε πως αν κάνουμε ένα βήμα πάρτε τις μετοχές με ένα ευρώ και πληρώνω τα χρέη. Χαρήκαμε με την τοποθέτηση του και του είπαμε πως δεν είμαστε μόνοι μας. Είχαμε καταθέσει το όνομα της Turkish Airlines και άλλων τριών εταιρειών. Τους είχαμε φιλοξενήσει για δύο μέρες στην Θεσσαλονίκη και φτάσαμε σε προσυμφωνία. Θα έμπαιναν ως κεντρικοί χορηγοί είτε αγωνιζόμασταν στη Σούπερ Λίγκα είτε στη Β΄ Εθνική. Μας τόνισαν ότι μαζί με την χορηγία θα έφερναν ως δώρο τον τερματοφύλακα της Σίβασπορ που αγωνίστηκε και στη Βόλφσμπουργκ. Επίσης θα επισκεπτόμασταν τον Βενιζέλο για να παγώσει τα χρέη μας όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρέμος ενθουσιάστηκε με τις προτάσεις μας. Εξασφαλίσαμε σταδιακά πέντε εκατ. ευρώ για τη νέα σεζόν με πρώτη εισροή 1,5 εκατ. ευρώ για τον Αύγουστο.
Θα φέρναμε Έλληνα προπονητή και παίκτες. Στις 26/7 μου έδωσε το «οκ» λέγοντας νε επικοινωνήσουμε με την δικηγόρο του. Στις 29/7 συναντηθήκαμε μαζί της και τον Φώτη Θέο, που ήρθε ως εκπρόσωπος του Ρέμου. Θέλαμε να μας δείξει τις μετοχές και το συμφωνητικό Σπανουδάκη-Ρέμου αλλά και να κάνουμε διαχειριστικό έλεγχο για τις θητείες Μυτιληναίου-Ρέμου-Τάκη. Εκείνη την στιγμή εξαφανίστηκε ο κ. Θέος και η κ. Παναγουλέα ήθελε να επικοινωνήσει με τον Ρέμο. Τελειώνοντας κλείσαμε ραντεβού για τις 1/8, για να μας δώσει τις μετοχές.
Ζητήσαμε νωρίτερα να μας ορίσει διοίκηση Πρωτοδικείου αλλά δεν το έκανε. Δέχθηκε τηλεφώνημα από παράγοντα που μου είπε: «Βασίλη τζάμπα κουράζεσαι. Τις μετοχές θα τις δώσει στον Παντελή».
Φτάσαμε στις 30/7 και δέχθηκε ένα μήνυμα στο κινητό μου από τον Ρέμο που έλεγε: «Σου ζητώ συγγνώμη αλλά δέχθηκα πίεση από τον κόσμο. Δεν είχα διάθεση να εμπαίξω μαζί σας». Του απάντησα: «Εύχομαι η επιλογή σου να έχει επιτυχία για το καλό του Ηρακλή».
Ο Παντελή πρέπει να πάει στα πολιτικά δικαστήρια και να κάνει διοίκηση Πρωτοδικείου. Η Nova είναι κοντά στον Ηρακλή και πιέζει. Ζητά αξιοπρέπεια, σοβαρότητα και διοίκηση από τον Ηρακλή. Δεν έγινε μέχρι σήμερα τίποτα. Θέλουμε έργα και θα σταθούμε αρωγοί.
Ο Μπαντής τηλεφώνησε σε οπαδό κλαίγοντας, ζήτησε 1000 ευρώ από την ομάδα αλλά δεν δόθηκαν και αναγκάστηκε να υπογράψει στον Αστέρα Τρίπολης. Αν παίρναμε μετοχές θα τις παραδίδαμε στον κ. Ατματζίδη με ειδικό συμφωνητικό. Όποιος πήγαινε στον Ατματζίδη και διαμαρτυρόταν για μας, θα μπορούσε να μας διώξει. Αν αποχωρήσει ο Παντελή και είναι ακόμα ζεστοί οι επενδυτές, θα θέλαμε να μπούμε. Συναντηθήκαμε με τον Κατσαμπή και συμφώνησε να συστρατευτεί με την προσπάθεια.
Δεν φεύγουμε από τον Ηρακλή επειδή δεν είμαστε στις καρέκλες. Θα βοηθήσουμε, όχι όμως με τον Παντελή, γιατί είναι αναξιόπιστος. Ο Παντελή δεν έχει δώσει ακόμα στον Ρέμο εγγυητική επιστολή και ο Ρέμος απέσυρε αυτή την δέσμευση. Θα ζητήσουμε και πάλι επίσημα να δούμε τις μετοχές. Αν όντως τις πήρε ο Παντελή, ας μας δείξει τουλάχιστον το συμφωνητικό».
Θωμάς Γκουρνέλης: «Είμαστε ενωτικοί. Κάναμε συνέντευξη τύπου γιατί σήμανε συναγερμός. Δεν θέλουμε να είμαστε συμμέτοχοι στο έγκλημα που γίνεται. Πριν δυόμιση μήνες είχαν αρχίσει οι διάφορες συζητήσεις από εμάς και τίποτα δεν βγήκε προς τα έξω. Δεν θέλαμε να μιλάμε χωρίς έργα. Στις 29/7 έγινε ραντεβού αλλά δυστυχώς μείναμε έκπληκτοι από τον κ. Ρέμο. Αισθάνομαι ρόμπα με αυτό που έγινε. Εγώ έχω ιστορία 50 χρόνων στον Ηρακλή. Ήμουν γιατρός της Τασούλας Κελεσίδου και σε ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ, ανδρών και γυναικών. Όποιος και αν είναι στον Ηρακλή, εμείς θα πάρουμε τα διαρκείας μας και θα πάμε στο γήπεδο».
«Εδώ και μήνες υπήρχε ενημέρωση στους συνδέσμους. Ξέρανε ακριβώς όλες τις κινήσεις. Παρακαλέσαμε να κρατήσουμε σιγή ιχθύος, κρατήθηκε μυστικότητα μέχρι να συναντηθούμε με τον Ρέμο».

Υπέγραψε ο Μετίν στην Κέρκυρα!!

Υπέγραψε ο Μετίν στην Κέρκυρα

Παίκτης της Κέρκυρας και επισήμως είναι πλέον ο Τουμέρ Μετίν.
Όπως έγραψε νωρίτερα το Onsports o Τούρκος μέσος βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/8) στις εγκαταστάσεις της Ξάνθης στα Πηγάδια, προκειμένου να διευθετήσει με τον τεχνικό διευθυντή των Φαιάκων, Νίκο Λυράκη, όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του στην νησιώτικη ομάδα.
Ο Μετίν υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας ενός χρόνου με την Κέρκυρα και έφυγε κατευθείαν για την Λάρισα προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και την Παρασκευή(12/8) να μεταβεί για μόνιμη εγκατάσταση στο νησί του Ιουνίου.
πηγή: onsports.gr

Ανακοίνωσε Μπουζίντ ο ΠΑΣ Γιάννενα!!

Ο ΠΑΣ Γιάννενα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίσμαελ Μπουζίντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός  τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο Ζέεφελντ έχοντας την πρώτη του γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. O Μπουζίντ αποτελεί το ένατο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Διεθνής αμυντικός ο οποίος βρίσκεται στην Αλγερία αφού έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr τονίζοντας: 

" Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Με την νέα μου ομάδα τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα προσπαθήσουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, ενώ όλα τα παιδιά είναι μια γροθιά". 
πηγή: theplayer.gr

Δεν μας τα λες καλά ρε Μίτσελ...!!

Ρε παιδιά, τι έγινε με την υπόθεση Μίτσελ στην ΑΕΚ και δεν ήρθε ο παίκτης; Μπερδευτήκανε στη μετάφραση οι διαπραγματεύσεις ή τελικά ο Ισπανός δεν ήθελε να γυρίσει στην ΑΕΚ; Οι δηλώσεις του πάντως ως παίκτης της Χετάφε έχουν πολύ ζουμί.
Δεν μας τα λες καλά ρε Μίτσελ...
«Το πρότζεκτ που μου παρουσίασε η Χετάφε είναι πολύ καλό και με έπεισε να έρθω. Επίσης ήθελα πολύ να επιστρέψω στην πατρίδα μου και να αγωνιστώ στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να γίνει μέλος της ομάδας και να προσφέρω», δήλωσε ο 25χρονος μέσος.
Θυμάστε τι είχε πει για την ΑΕΚ; Στην Ελλάδα ξαναβρήκε τη χαρά του ποδοσφαίρου.
Με λίγα λόγια, δεν μας τα λέει καλά ο Μίτσελ. Πολύ εύκολα άλλαξε άποψη.
Εκτός και αν τα ζύγιασε καλύτερα τα πράγματα, βλέποντας ότι στην Ένωση δεν θα πάρει τα λεφτά του στην ώρα του (και όσα έχει συμφωνήσει...).
πηγή: sportdog.gr

"Σφήνα" ΠΑΟΚ για Μάντζιο!!

Ο Άρης "φλέρταρε" επίμονα με τον Βαγγέλη Μάντζιο φέτος το καλοκαίρι, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση για δύο χρόνια στον 28χρονο φορ!
"Σφήνα" ΠΑΟΚ για Μάντζιο!
Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες σε κατάθεση πρότασης στο γραφείο των μάνατζερ που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή.
Η πρόταση είναι για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, όμως, η οικονομική προσφορά των "ασπρόμαυρων" δεν ικανοποιεί απολύτως την πλευρά του παίκτη. Αυτό που γίνεται γνωστό είναι ότι υπάρχει μια διαφορά της τάξης των 50.000 ευρώ περίπου.
Πηγή: olapaok.gr

Ο Σταύρος Αδαμίδης, οι Supporters και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος (ΦΩΤΟ)

Το “Κουρκούτι” σατιρίζει την επίσκεψη των ανθρώπων της ΑΕΚ στο Οικομενικό Πατριαρχείο.
Ο Σταύρος Αδαμίδης, οι Supporters και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος (ΦΩΤΟ)
Δείτε τους διαλόγους που σκαρφίστηκε ο πρωτομάστορας του φωτογραφικό μοντάζ στο sport24.

Εργασίες στο γήπεδο του Παναιτωλικού!!

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στο γήπεδο Παναιτωλικού, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας συναντήθηκε με τον υπεύθυνο μηχανικό Παναγιώτη Καψάλη και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών, ζητώντας να ενταθούν οι προσπάθειες όλων προκειμένου να παραδοθεί το έργο στην ώρα του.

Το γήπεδο Παναιτωλικού ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε το καλοκαίρι του 2005, έκτοτε δε έγιναν αρκετές ακόμα παρεμβάσεις (εσωτερικά και εξωτερικά). Ο νέος κύκλος εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, έρχεται να καλύψει τις απαιτήσεις που δημιουργούνται από την άνοδο της ομάδας στη Super League. 

Η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, η κατασκευή σκεπαστής εξέδρας στο νότιο τμήμα για την αύξηση της χωρητικότητας και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου προκειμένου να μπορούν να γίνουν νυχτερινοί αγώνες, αποτέλεσε αναγκαιότητα. Πέραν αυτών, κατασκευάζονται νέα δημοσιογραφικά θεωρεία, σύγχρονη αίθουσα τύπου, αποδυτήρια διαιτητών, αίθουσα αντιντόπινγκ κοντρόλ, χώρος VIP κ.α.

Ο κ. Κωστούλας σε δηλώσεις του τόνισε: «Με την άνοδο της ομάδας μας θεωρήσαμε απαραίτητο να ολοκληρώσουμε τις παρεμβάσεις που άρχισαν πριν έξι χρόνια. Με τα έργα που είναι σε εξέλιξη το γήπεδό μας γίνεται όμορφο και λειτουργικό, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φιλάθλων και να αποτελέσει ένα ευχάριστο χώρο για όλους.

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Παναιτωλικού είναι πολύ μεγάλο, όπως δείχνει και η διάθεση περίπου τεσσάρων χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας έως τώρα. Πιστεύουμε ότι η αγωνιστική πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα θα μας ικανοποιήσει όλους και σε τούτο το χώρο θα ζήσουμε όμορφες στιγμές, μετατρέποντας κάθε αγώνα σε γιορτή». 
πηγή: theplayer.gr

ντσάγκι: «Μακάρι να γυρίσει ο Κακά»

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μίλαν να κινείται για την εκ νέου απόκτηση Κακά, έχουν εξιτάρει τον Πίπο Ιντσάγκι, ο οποίος τόνισε πως θα είναι ευτυχισμένος αν αυτό συμβεί...

Ο έμπειρος φορ με τον Ιταλό από πίσω του είχε βοηθήσει τη Μίλαν να φτάσει σε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρει τον ένα. Αυτό ονειρεύεται να κάνει και πάλι...

 «Ο Κακά είναι ένας σπουδαίος φίλος και πάντα ακούω ότι μου λέει. Αν έρθει πίσω νομίζω ότι όλοι θα είναι πολύ χαρούμενοι. Η συνεργασία μου μαζί του έδωσε πολλές χαρές στους φίλους της ομάδας», είπε ο 35χρονος επιθετικός. 
πηγή: theplayer.gr

«Η Ανόρθωση συνδέεται πολύ με τον ελληνισμό»

Ο αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης, Γιώργος Κοσιής, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και στην εκπομπή “Γκολ στο 90'”, με τους Βαγγέλη Μπραουδάκη και Λευτέρη Αμπατζή. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωση είναι ένα ιστορικό σωματείο και το αρχαιότερο της Κύπρου. 100 χρόνια ζωής είναι κάτι πολύ μεγάλο και αποτελεί μεγάλο γεγονός για εμάς. Η ομάδα πέρασε πάρα πολλά αυτά τα 100 χρόνια. Είναι σημαντικό να πούμε πως το όνομα το πήρε από μια φράση του Ελευθέριου Βενιζέλου η οποία μιλούσε για ανόρθωση του ελληνισμού. Η Ανόρθωση συνδέεται πολύ με τον ελληνισμό. Οι επετειακές φανέλες έχουν τα χρώματα κίτρινο και μαύρο, τα οποία συμβολίζουν το Βυζάντιο. Γι' αυτό και δεν είναι τυχαίο που στο τουρνουά συμμετέχουν ο Π.Α.Ο.Κ. και η ΑΕΚ.

Για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο:

Στην Κύπρο δεν υπάρχουν επαγγελματίες παράγοντες. Είμαστε σωματείο και όχι εταιρία.  Προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα μας. 

Για το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εορτασμών της συμπλήρωσης των 100 χρόνων του συλλόγου:

Αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν κάποιες φιλικές αναμετρήσεις, όπου συμμετέχουν η Ανόρθωση, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕ Λεμεσού και ο Απόλλωνας. Απόψε θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ, αύριο παίζουν ΑΕΚ-ΑΕΛ και την Πέμπτη Ανόρθωση-Π.Α.Ο.Κ. και ενδιάμεσα ο ΠΑ.Ο.Κ. θα παίξει με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Επίσης, θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις και θα δοθούν βραβεία στους  Κετσπάγια, Δελλα, Φρούσσο και Ζαγοράκη. 

Για την ιστορία της Ανόρθωσης:

Υπάρχουν πολλά που αποτελούν για εμάς φάρο για τη μεγάλη επιστροφή στην Αμμόχωστο. Είναι το όραμά μας σαν ομάδα. Η Ανόρθωση έχει πάρει αρκετούς τίτλους και έχει κάνει επικές επιτυχίες. Είναι η πρώτη ομάδα της Κύπρου που αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Πιστεύω πως αυτά τα πράγματα δεν βγαίνουν τυχαία. Η Ανόρθωση προέρχεται από μια πόλη, την Αμμόχωστο, που ήταν από τις πιο προοδευμένες πόλεις της Μεσογείου. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί προοδευτικοί άνθρωποι, οι οποίοι δίνουν μεγάλη δυναμική στο σωματείο. Υπήρξαν, βέβαια, και αποτυχίες. 

Για άλλα τμήματα που υπάρχουν στην Ανόρθωση:

Έχουμε, εκτός από το ποδόσφαιρο και τμήμα βόλεϊ, χάντμπολ και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Θα ήθελα να σταθώ και στις ακαδημίες, στις οποίες ηγούμαι μαζί με τον άλλο αντιπρόεδρο και έχουμε κάνει και μια συνεργασία με την Α.Ε.Κ., που αφορά την ανταλλαγή απόψεων. Έχουμε 700 παιδιά στις ακαδημίες. Δουλεύουμε σαν μοντέλο επαγγελματικού σωματίου, παρόλο που δεν είμαστε Π.Α.Ε. Υπάρχουν προϋπολογισμοί οι οποίοι είναι αρκετά υψηλοί και θέλουμε κι εμείς σιγά-σιγά να συμμαζευόμαστε, γιατί η  κρίση έχει αγγίξει και την Κύπρο.

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο μας που τον πικράναμε μετά από τον αποκλεισμό μας από  την Ραμποτνίσκι. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται το σωματείο να μαζέψει τις δυνάμεις του και να κοιτάξει το μέλλον, ώστε να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του. 

Αν θα φορέσουν στο τουρνουά τις επετειακές φανέλες:

Τις επετειακές φανέλες τις φορέσαμε την περασμένη σεζόν και το πιο πιθανό είναι ότι θα τις φορέσουμε και τώρα. Μπορεί να γίνει όμως κάποια διαφορά στην αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ., καθώς έχουμε τα ίδια χρώματα. Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι δηλωμένη επίσημα σαν τρίτη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες που μας έκαναν τιμή να συμμετέχουν σε αυτό το τουρνουά. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Αδαμίδη, που δέχτηκε αμέσως την πρότασή μας. Η Α.Ε.Κ. είναι η πρώτη ομάδα που μας απάντησε θετικά. 

Αν περιμένουν μεγάλη προσέλευση κόσμου:

Ο κόσμος είναι λίγο διστακτικός λόγο της αποτυχίας. Επίσης, είναι και περίοδος διακοπών, αλλά πιστεύω ότι τελευταία στιγμή ο κόσμος μας και οι πάρα πολλοί ΑΕΚτζήδες που υπάρχουν στο νησί θα είναι στο γήπεδο. Και εγώ τους καλώ με τη σειρά μου.
 

Ανακοίνωσε τους αρχηγούς ο ΠΑΣ Γιάννινα!!


ntasios

Στα χέρια του Γιώργου Ντάσιου θα παραμείνει και φέτος το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανακοίνωσε η ηπειρωτική ΠΑΕ. Τον έμπειρο ακραίο μπακ θα πλαισιώσουν στο «καρέ» των αρχηγών οι: Τάσος Πάντος, Χρήστος Πατσατζόγλου και Βάντερσον Σκαρντοβέλι
Από εκεί και πέρα σήμερα το βράδυ στην Κατερίνη ο ΠΑΣ θα δώσει ακόμα ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας, αυτήν τη φορά με αντίπαλο τον Πιερικό. Ο Ντεμόλ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές. Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τους αρχηγούς:
«Εκλέχτηκαν σήμερα το πρωί οι τέσσερις αρχηγοί του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την νέα αγωνιστική σεζόν.
Πιο συγκεκριμένα οι Γιώργος Ντάσιος, Τάσος Πάντος, Χρήστος Πατσατζόγλου και Βάντερσον Σκαρντοβέλι θα είναι οι τέσσερις κάπτεν της ομάδας , ενώ μετά το πέρας της διαδικασίας οι τέσσερις ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Πασχάλη Μόσχογλου, τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος Κ. Δημήτρη Νιαρχάκο και τον Τeam Manager κ. Παναγιώτη Χριστοβασίλη. Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν ο εσωτερικός κανονισμός για την προσεχή αγωνιστική σεζόν και η υπογραφή του μέχρι και το Σάββατο που είναι ο φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό».

«Καμία επαφή με Ολυμπιακό»

Κατηγορηματικός για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμιά απολύτως προσέγγιση από πλευράς Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο αδελφός και μάνατζερ του Αλγερινού μέσου της Μπενφίκα Καρίμ με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Le buteur».
«Καμία επαφή με Ολυμπιακό»
«Καμία επαφή δεν υπάρχει με τον Ολυμπιακό, αν και θα ήταν ωραίο να δούμε τον Χασάν να αγωνίζεται σ’ αυτή την σπουδαία ομάδα», είπε αρχικά ο Καρίμ Γεμπντά και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο Champions League και σίγουρα οποιοσδήποτε θα ήθελε να παίξει σ’ αυτή την ομάδα. Ωστόσο, για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί μας και προς το παρόν δεν έχω τίποτα από το ελληνικό κλαμπ» ήταν η αρχική επισήμανση του αδλεφού του Αλγερινού άσου, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, για να προσθέσει,. Με αφορμή την παραφιλολογία, που έχει αναπτυχθεί στη χώρα μας:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο σαφής. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση για τον Γεμπντά με τον Ολυμπιακό και αν κάποιος πιστέψει τα ελληνικά ΜΜΕ θα παραπλανηθεί!

Η ιδέα να γίνει συμπαίκτης με τον φίλο του τον Τζιμπούρ, σίγουρα αρέσει στον Χασάν, αφού ήταν μαζί στην Οσέρ. Αν από τον Ολυμπιακό υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ότι τον θέλουν, καλώς.

Αυτό δεν συνέβη μέχρι χθες. Η φήμη μπορεί να συνεχίσει να διαδίδεται τις επόμενες μέρες και αν κάποιοι δικοί μας έχουν μιλήσει στον ελληνικό Τύπο, προφανώς οφείλεται σε μια πληροφορία που πιθανόν να πηγάζει από τη ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

Λυσσάρα η καθηγήτρια...!!

Στη σύλληψη μιας 33χρονης καθηγήτριας που βιντεοσκόπησε τη συνεύρεση με ανήλικο μαθητή της προχώρησαν οι αρχές στις ΗΠΑ.
Λυσσάρα η καθηγήτρια...
Με την κατηγορία του βιασμού τρίτου βαθμού κατηγορείται μία καθηγήτρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που είχε συνάψει σχέση με ανήλικο μαθητή της.
Η 33χρονη Tara Driscoll συνελήφθη από τις αρχές μετά τον εντοπισμό βίντεο που κατέγραφε τις ερωτικές πράξεις της με τον 16χρονο μαθητή της.
Ο μαθητής του Campus Magnet High School ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την καθηγήτριά του στη μητέρα του, που ειδοποίησε τις αρχές.
Οι ερευνητές ανέφεραν ότι η Tara Driscoll οδήγησε τον ανήλικο μαθητή στο Capri Motel στο Long Island, όπου και συνευρέθηκαν σεξουαλικά, με την 33χρονη να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές τους στιγμές.
ΠΗΓΗ: news247

Παραμένει σε αργία ο "Πανίκας"...!!

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξακολουθεί να βρίσκεται σε αργία. Η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση του, με την οποία ζητούσε την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Θύμιου Σώκου, που τον έθεσε σε προσωρινή αργία από τα καθήκοντα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Παραμένει σε αργία ο "Πανίκας"...
Ο κ. Ψωμιάδης ετέθη σε αργία μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος, επειδή μείωσε πρόστιμα ύψους 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, που είχαν επιβληθεί σε πρατηριούχο για νόθευση υγρών καυσίμων.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newstoday.gr

Προφορική συμφωνία με Ονουάτσι, αλλά...!!

Τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων του Μπέντζαμιν Ονουάτσι, στα οποία υποβλήθηκε πρόσφατα για λογαριασμό της Ομόνοιας, είναι αυτά που προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» και δεν προχωράει προς το παρών στην απόκτησή του.
Προφορική συμφωνία με Ονουάτσι, αλλά...
Σύμφωνα με τη διοίκηση της Ομόνοιας, αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι τώρα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές στα συμβόλαια, αν και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά. Επίσης, δεν φαίνεται να δεσμεύεται ο Ονουάτσι με την Καβάλα, οπότε ούτε αυτό αποτελεί πρόβλημα για την μετεγγραφή.
Η τεχνική ηγεσία μελετά και κάποιες άλλες περιπτώσεις επιθετικών και τις επόμενες μέρες αναμένεται η οριστική απόφαση.
Πηγή: shootandgoal.com

"Δεν διαψεύδω, ούτε επιβεβαιώνω"

Ο Μάριος Λευκαρίτης αναφορικά με το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου στην Ευρώπη, με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν την UEFA να έχει λάβει απόφαση να αποκλείσει τη θεσσαλική ομάδα από το Europa League, ουσιαστικά τα διέψευσε.
"Δεν διαψεύδω, ούτε επιβεβαιώνω"
"Δεν διαψεύδω, ούτε επιβεβαιώνω τα δημοσιεύματα. Δεν γνωρίζω ακόμα κάτι. Υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν για να υπάρχει σχετική απόφαση", είπε o αντιπρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA.
Είναι γεγονός πως η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο αποκλεισμού της ελληνικής ομάδας από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, δίνοντας τη θέση της στην Ντιφερντάνζ από το Λουξεμβούργο, ωστόσο απόφαση και δη επίσημη, δεν έχει ληφθεί ακόμη από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ηρακλειώτης επιχειρηματίας για ΟΦΗ;

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν την ώρα διενεργείται οικονομικός έλεγχος στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ από Ηρακλειώτη επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για την αγορά της ομάδας!
Ηρακλειώτης επιχειρηματίας για ΟΦΗ;
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οικονομικός έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τρεις ώρες ενώ ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ ασχολείται με ΜΜΕ (έχει στην κατοχή του τηλεοπτικό σταθμό) στην πόλη του Ηρακλείου ενώ φέρεται να είχε ενδιαφερθεί και παλιότερα για την αγορά των μετοχών του ΟΦΗ.
Μια ημέρα μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΦΗ, φαίνεται ότι οι επόμενες 48 ώρες θα είναι ιδιαίτερα “καυτές” με το αποκορυφωμα να έρχεται εν όψει της αυριανής γενικής συνέλευσης.
Το τι στοιχεία θα προκύψουν από τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ ΟΦΗ, θα γίνει γνωστό σήμερα το απόγευμα ενώ θα φανεί αν το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και όχι όπως αυτό των προηγούμενων χρόνων όταν και είχε παρουσιαστεί ξανά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις τελευταίες εξελίξεις είναι ενήμερος και ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης.
Πηγή: gentikoule.gr

Αν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για Χαβάη! (ΦΩΤΟ)

Αυτό φαίνεται πως είπε στην αγαπημένη του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα ο Τζένσον Μπάτον. Οι οδηγοί της Formula 1 έχουν τρεις εβδομάδες για διακοπές και ο Βρετανός δεν έχασε χρόνο! Το ζευγάρι την έκανε για Χαβάη...
Αν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για Χαβάη! (ΦΩΤΟ)