Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Σιγά που θα το έχανε

Αποφασισμένος να πάρει μέρος στους τελικούς του Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Λιονέλ Μέσι και σήμερα το πρωί πήρε μέρος στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα.Ο άσος των Καταλανών ήταν σε άδεια λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Κόπα Αμέρικα με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, αλλά επέστρεψε στην ομάδα για να τη βοηθήσει να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις στις δύο αναμετρήσεις με τους Μαδριλένους, αλλά η παρουσία της στον περιοδεία της προετοιμασίας άφησε πολλά ερωτηματικά. Για παράδειγμα οι Πέδρο, Μπούσκετς και Αμπιντάλ δεν έχουν βρει ακόμα τον καλό τους εαυτό, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν ο Κεϊτά έχει την ικανότητα να διευθύνει την ομάδα. Ακόμη, τραυματίας είναι ο Κάρλες Πουγιόλ, ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα περιμένει πολλά από τον Αλέξις Σάντσες.

Παρόλα αυτά η ομάδα της Βαρκελώνης  στις 14 και 17 Αυγούστου σε «Μπερναμπέου» και «Καμπ Νόου» αντίστοιχα, θα προσπαθήσει να πάρει νίκες που θα της δώσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: