Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Εμπόλεμη ζώνη!!

Δεν έχασε η Βενετιά βελόνι στον Παναθηναϊκό με τα λεφτά που ζήτησε πίσω ο Αδαμάντιος Πολέμης για την ΑΜΚ που (δεν) είχε γίνει, αν όμως ενεργεί έτσι ένας "ενεργός" μέτοχος, φανταστείτε τις προθέσεις των άλλων...
Εμπόλεμη ζώνη!
Η ΠΑΕ δεν είχε σωθεί με τις 256.000 ευρώ που είχε βάλει ο γνωστός εφοπλιστής σε εκείνη την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου... παρωδία του Μαϊου, ούτε φυσικά πρόκειται να καταστραφεί τώρα που ζήτησε τα λεφτά του (και θα τα πάρει πίσω).
Άλλωστε... κοτζάμ Παύλος Γιαννακόπουλος είχε πράξει κάτι ανάλογο πέρυσι τον Δεκέμβριο, ζητώντας κι αυτός πίσω τις 350.000 ευρώ που είχε βάλει.
Το θέμα είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η κίνηση Πολέμη είναι ενδεκτική των α-μετόχων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι στην καλύτερη ζητάνε τα λεφτά τους πίσω και στη χειρότερη σφυρίζουν αδιάφορα...
Βέβαια, στο τελευταίο ΔΣ ο Γόντικας είχε διαβεβαιώσει οτι όπως είναι τώρα η ΠΑΕ "βγαίνει" οικονομικά μέχρι τον Δεκέμβριο. Και λογικά θα "βγει" και τώρα, έστω και χωρίς το ...ένα μέτριο συμβόλαιο που θα κάλυπταν τα λεφτά του Πολέμη.
Μετά τι γίνεται;
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: