Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Στο Ισραήλ με ντάλα... ήλιο!!

Σε... καψώνι εξελίσσεται το κρίσιμο εκτός έδρας ματς της Εθνικής Ελλάδας με το Ισραήλ για τα προκριματικά του EURO 2012, καθώς ο αγώνας στις 2 Σεπτεμβρίου ορίστηκε να γίνει στις 15:00!
Στο Ισραήλ με ντάλα... ήλιο!
Οι Ισραηλινοί είχαν ορίσει το παιχνίδι να διεξαχθεί στις 15:00 (τοπική ώρα και 16:00 ώρα Ελλάδας) για... Θρησκευτικούς(!) λόγους, στις 2 Σεπτεμβρίου, και παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την ελληνική πλευρά δεν κατέστη δυνατό να αλλάξει η ώρα που θα εξουθενώσει τους παίκτες!
Η ΕΠΟ πρότεινε να μετατεθεί το φιλικό μία μέρα νωρίτερα (την πρώτη δηλαδή μέρα του επόμενου μήνα) αλλά παρότι έγινε δεκτό από την Ομοσπονδία του Ισραήλ δεν το δέχτηκαν οι... Κροάτες καθώς έχουν ματς με το Ισραήλ στις 6 του μήνα και δεν ήθελαν να έχουν μία ημέρα λιγότερη ξεκούρασης σε σχέση με τους αντιπάλους τους!
Από την άλλη, δεν γινόταν να μετατεθεί για τις 3 του μήνα γιατί η Ελλάδα αμέσως μετά πάει Ρίγα για το κρίσιμο ματς με τη Λετονία οπότε εν τέλει, μείναμε στο αρχικό 15:00 που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των παικτών και κυρίως των Ελλήνων που δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: