Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

«Διαζύγιο» του Άρη με τον Νταϊσούκε Σακάτα!!


sakata

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Νταϊσούκε Σακάτα από την Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη, καθώς ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής, τον οποίο κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει για κάτι, αναμένεται σήμερα να αποτελέσει επισήμως παρελθόν για τους «κίτρινους». Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε χθες τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στη Ρώμη, όπου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κολοσσαίο και τους ευχαρίστησε για τις στιγμές που πέρασε μαζί τους. Παράλληλα, φρόντισε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Άρη για την ευκαιρία που του έδωσαν να αποχωρήσει –έστω και για μικρό χρονικό διάστημα- από το ιαπωνικό ποδόσφαιρο και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα δυνατό πρωτάθλημα, όπως είναι το ελληνικό.
Ο Σακάτα, αντιλαμβανόμενος ότι φέτος θα έχει ελάχιστες ευκαιρίες με την πληθώρα των ικανότατων μεσοεπιθετικών που υπάρχει στο έμψυχο δυναμικό, αναζήτησε και βρήκε ομάδα στην Ιαπωνία, όπου σκοπεύει να επιστρέψει για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο «προορισμός» του δεν έχει γίνει γνωστός ακόμη, όμως σήμερα αναμένεται επίσημα να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Άρης η λύση της συνεργασίας τους.
Ο Ιάπωνας αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και αρίθμησε έξι συμμετοχές στην ενδεκάδα των «κιτρίνων» και παρότι άπαντες κατάλαβαν πως δεν πρόκειται για κάποια ιδιαίτερη «φλέβα χρυσού» από την Ιαπωνία, κατάφερε να κερδίσει άπαντες με τη συμπεριφορά του και την προσπάθεια που κατέβαλλε σε κάθε αγώνα. Όπως αποδεικνύεται, το τέρμα που σημείωσε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (ένθετη φωτό) στο πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων θα αποτελέσει το πρώτο και… τελευταίο του 28χρονου Ιάπωνα μεσοεπιθετικού.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: