Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Προπόνηση για… λίγους στον Ηρακλή!!


katsavakis

Ούτε και χθες ξεκίνησε κανονικά η προετοιμασία της ομάδας από την στιγμή που ο Μάκης Κατσαβάκης δεν είχε παίκτες (!) προκειμένου να προπονήσει. Ο έλληνας προπονητής έχοντας συμφωνήσει πλέον με τον Ανδρέα Παντελή, περιμένει να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας, ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας και να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του. Από την στιγμή όμως που χθες είχε μόνο τους: Επαλέ, Κατσικά και Μελισσά, είναι αυτονόητο ότι δεν ήταν σε θέση να βάλει την φόρμα του και να ξεκινήσει την δουλειά του. Το πρόβλημα είναι τεράστιο για τους «κυανόλευκους» από την στιγμή, που ακόμα είναι θολό το τοπίο σχετικά με την κατηγορία, όπου θα αγωνιστεί η ομάδα στην νέα σεζόν. Οι συμφωνίες δεν μπορούν να επιτευχθούν, εκτός και αν πρόκειται για παίκτες που θα υπολογίζονται είτε για την Σούπερ λίγκα, είτε για την Football League.
«Έχουμε οκτώ-δέκα ποδοσφαιριστές έτοιμους να υπογράψουν, αλλά μας ρωτούν για ποια κατηγορία», είπε χαρακτηριστικά χθες ο Ανδρέας Παντελή που παρακολούθησε την χθεσινή προπόνηση μαζί με τον Μάκη Κατσαβάκη. Ο Σερραίος τεχνικός από την πλευρά του συμπληρώνει: «Έχουμε δυσκολίες ώστε να γεμίσουμε το ρόστερ με παίκτες, γιατί δεν γνωρίζουμε που θα αγωνιστούμε. Πιστεύω όμως ότι στο τέλος της εβδομάδας θα είμαστε έτοιμοι».
Με αυτά τα δεδομένα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή, ελπίζοντας ότι θα είναι σε θέση να βρουν ένα ικανό αριθμό ποδοσφαιριστών και να ξεκινήσουν τις προπονήσεις. Η ομάδα μετά από τις 15 Αυγούστου θα αναχωρήσει για αθλητικό κέντρο, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Το πρωί, χθες, ο Κατσαβάκης ήταν στη Μίκρα, αλλά την προπόνηση έκαναν οι Καρακώστας και Παπαδόπουλος. Το απόγευμα ο Κατσαβάκης επέβλεψε μέρος της προπόνησης.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: