Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τους θυμήθηκε και ο Γιάκομπ...!!

Μέσα σε όλους που διεκδικούν λεφτά από τον Άρη είναι και ο Βικτοράς Γιάκομπ. Ο Ρουμάνος φορ, που πέρασε πέρσι από τους «κίτρινους» αλλά δεν… στέριωσε, βρέθηκε προχθές στα γραφεία της Αλκμήνης και ζήτησε τα χρήματα που του οφείλονται. Δεν είναι πολλά, συγκριτικά με αυτά που διεκδικούν οι άλλοι, αλλά… αρκετά για να προκαλούν νέους πονοκεφάλους στη διοίκηση.
Τους θυμήθηκε και ο Γιάκομπ...
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάκομπ ζητάει τις 37.000 ευρώ που του οφείλονται και έλαβε την υπόσχεση ότι σύντομα θα ενημερωθεί από τη διοίκηση πότε θα μπορέσει τα εισπράξει…
Πηγή: allaboutaris.com

“Γιούβε” για Ντρογκμπά;

Την επιστροφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Ευρώπη... ονειρεύονται οι Ιταλοί, που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για την απόκτησή του.
“Γιούβε” για Ντρογκμπά;
Η ομάδα του Ιβοριανού άσου, η Σανγκάι Σενούα, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα πλέον και είναι πολύ πιθανό να πουλήσει όλα της αστέρια και μάλιστα άμεσα.

Η είδηση αυτή έδωσε... τροφή στα ιταλικά ΜΜΕ, που σήμερα ανακάλυψαν ενδιαφέρον της “Γιούβε” για τον Ντρογκμπά. Η μεταγραφή αυτή πάντως δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα...

πηγή: sportdog.gr   

Μικρή ανάσα για Άρη!!

Λίγο επιπλέον χρόνο κέρδισε σήμερα ο Άρης σχετικά με τις προσφυγές που εκκρεμούν εις βάρος της ΠΑΕ.
Μικρή ανάσα για Άρη!
Οι “κίτρινοι” πέτυχαν παράταση μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου από την επιτροπή εφέσεων και το διαιτητικό δικαστήριο για τις οκτώ υποθέσεις των Τόχα, Κουλουχέρη, Γκαρσία, Σιφάκη, Οδυσσέα Αναγέννησης για τον Βασίλη Τριανταφυλάκο, Φατί και Σανκαρέ, ενώ ματαιώθηκε η υπόθεση του Γιώργου Κατίδη, αφού δεν υπάρχει πλέον αντιδικία.

Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει πάντως να έρθουν γρήγορα σε συμβιβασμό με τον Κουλουχέρη, ο οποίος ζητά την άμεση επιβολή ποινής στον Άρη, που είναι η αφαίρεση βαθμών.

πηγή: sportdog.gr   

Σουηδική γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάγκνους Έρικσεν της Ατβίνταμπεργκ πήρε μεταγραφή στη βελγική Γκενκ, αλλά προτού φύγει έβαλε ένα φανταστικό γκολ στο ματς με τη Νόρκεπινγκ!



 πηγή: sportdog.gr  







Ακούστηκε για Ολυμπιακό, πήγε Γουλβς!!

Οι Γουλβς βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του Μπακαρί Σακό από την Σεντ Ετιέν. Ο 24χρονος μέσος, που ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, αποδέχθηκε την πρόταση των «λύκων».
Ακούστηκε για Ολυμπιακό, πήγε Γουλβς
Οι «λύκοι» με τον Στάλε Σολμπάκεν στον πάγκο τους δημιουργούν εξαιρετική ομάδα, καθώς βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του Μπακαρί Σακό.
Ο 24χρονος μέσος αποδέχθηκε την πρόταση των Άγγλων, θα δει τον μισθό του να... πολλαπλασιάζεται και μένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με την Σεντ Ετιέν να χάνει έναν από τους καλύτερούς της παίκτες.
Πηγή: gazzetta.gr

Τραυματισμός σοκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντόνιο Πατσέκο της Πενιαρόλ στο ματς με τη Φένιξ υπέστη κάταγμα στο πόδι από τάκλιν!

 πηγή: sportdog.gr  











"Απαιτητικός και πολυθεσίτης ο Κατίδης"

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ ανέλυσε ο Κώστας Τσάνας.
"Απαιτητικός και πολυθεσίτης ο Κατίδης"
«Πρόκειται για ένα παιδί που μπορεί να αγωνιστεί σε όλους τους χώρους του κέντρου. Στο 4-2-3-1 μπορεί να παίξει πίσω από την κορυφή της επίθεσης, στο 4-3-3 σαν επιθετικός χαφ μπροστά από τα αμυντικά χαφ ή επιθετικός χαφ στη μια πλευρά, αλλά πάντα ανεβαίνει και σαν δεύτερος επιθετικός. Αυτο νομίζω ότι είναι το μεγάλο του ατού, ότι εκμεταλλεύεται καλά τον χώρο μεταξύ των αμυντικών χαφ και των στόπερ της αντίπαλης ομάδας. Φτάνει πολύ εύκολα στην αντιπαλη εστία και έχει την αίσθηση του γκολ. Δοκιμάζει τα πόδια του και είναι παίκτης για τα δύσκολα ματς. Παίρνει πρωτοβουλίες, δεν κρύβεται, κρατάει μπάλα, έχει αγωνιστικό θράσος, πάθος, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια.
Νομίζω πως αυτό που του λείπει είναι να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να παίξει σε πολλά ματς συνεχόμενα και επειδή είναι πολύ έξυπνος και απαιτητικός από τον εαυτό του θα έπρεπε ενδεχομένως να κοντρολάρει λίγο τα συναισθήματά του. Προσπαθεί πάντα να κάνει το κάτι παραπάνω, καμιά φορά δεν συμπορεύεται με την αγωνιστική τακτική της ομάδας και αυτό θα πρέπει να το βελτιώσει. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ΑΕΚ και θέλω να του ευχηθώ καλή τύχη, την οποία θα έχει αν πρώτα σκέφτεται και ύστερα ενεργεί» ανέφερε ο Τσάνας στο Goal.

Tον "έκαψε" το κατηγορητήριο...!!

Κόλαφος ήταν το κατηγορητήριο που συνέταξε η ΟΥΕΦΑ, με βάση την έκθεση του παρατηρητή και το βίντεο, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι στην Τούμπα διαδραματίστηκαν σκηνές που παραπέμπουν σε εμφύλιο πόλεμο!
Tον "έκαψε" το κατηγορητήριο...
Ο Σλοβένος παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ, Ντέιβιντ Μακντάουελ τύλιξε τον ΠΑΟΚ σε μία κόλλα χαρτί, ενώ η πειθαρχική επιτροπή μελέτησε και το βίντεο από το παιχνίδι για να σχηματίσει άποψη, καθώς η υπόθεση κρίθηκε πολύ σοβαρή.
Το κατηγορητήριο που συντάχθηκε ήταν πραγματικά πολύ βαρύ και με βάση αυτό ήταν αδύνατο να αποφύγει ο ΠΑΟΚ την βαριά τιμωρία. Σ΄ αυτό καταγράφονται τα επεισόδια εντός του γηπέδου, τα επεισόδια εκτός του γηπέδου κατά την άφιξη των Αυστριακών και δύο περιστατικά εις βάρος ποδοσφαιριστών της Ραπίντ Βιέννης.
Τι καταγράφεται στο κατηγορητήριο;
"- Σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το γήπεδο κατά την άφιξη των φιλοξενούμενων οπαδών, από γηπεδούχους οπαδούς, οι οποίοι προσπάθησαν να τους επιτεθούν.
- Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί επιτέθηκαν στους γηπεδούχους με βεγγαλικά και έσπασαν πολλά καθίσματα, τα οποία τα πέταξαν προς τους γηπεδούχους οπαδούς.
- Στη συνέχεια, γηπεδούχοι οπαδοί εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, τη στιγμή, που οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν την προθέρμανσή τους.
- Περίπου 200 γηπεδούχοι οπαδοί κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα των φιλοξενούμενων οπαδών, πετώντας προς αυτούς αντικείμενα και βεγγαλικά.
- Για πολλά λεπτά το γήπεδο ήταν σκηνή δράσης και βίας, που μπορεί να συγκριθεί με δράση σε εμφύλιο πόλεμο.
- Ένας γηπεδούχος οπαδός, που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, έφτυσε έναν ποδοσφαιριστή της Ραπίντ Βιέννης.
- Λόγω αυτών των συμβάντων καθυστέρησε η έναρξη του αγώνα.
- Στο 32ο λεπτό του αγώνα, μία φωτοβολίδα έφυγε από το μέρος των γηπεδούχων οπαδών με κατεύθυνση τον τερματοφύλακα της Ραπίντ Βιέννης.
- Κατά τη διάρκεια του αγώνα άναψαν δεκάδες βεγγαλικά.
- Η ανταλλαγή βεγγαλικών δημιούργησε ένα σκηνικό πάρα πολύ επικίνδυνο, με υψηλό ρίσκο για σοβαρούς τραυματισμούς. Η συμπεριφορά των οπαδών και των δύο ομάδων ήταν σοκαριστική και μόνο από ένα θαύμα δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός ή ακόμη και θάνατος".
Γίνεται αντιληπτό ότι με τέτοιο κατηγορητήριο ήταν αδύνατο να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ τη βαριά τιμωρία και πλέον οι ελπίδες για μια πιο ήπια ποινή, πέφτουν στην εκδίκαση της έφεσης.
Πηγή: paok24.com

Έρευνα για το ναζιστικό πανό στην Ντόρτμουντ!!

Πανό υπέρ ναζιστικής οργάνωσης αναρτήθηκε στην εξέδρα του "Βεστφάλενσταντιον", κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ντόρτμουντ με την Βέρντερ Βρέμης, με αποτέλεσμα η γερμανική αστυνομία να διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των υπεύθυνων...
Έρευνα για το ναζιστικό πανό στην Ντόρτμουντ
Στο εν λόγω πανό αναγραφόταν το μήνυμα "Solidarität mit dem NWDO" (αλληλεγγύη στην NWDO). Η NWDO είναι ακροδεξιά οργάνωση της περιοχής, η οποία πριν από λίγες ημέρες διαλύθηκε μετά από επιχείρηση της αστυνομίας.

πηγή: sportdog.gr