Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κατσαβάκης: «Φάγαμε σφαλιάρα»!

Κατσαβάκης: «Φάγαμε σφαλιάρα»!
Με μια μεταφορά που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως… κυριολεξία από αρκετούς εκ των πρωταγωνιστών εκατέρωθεν του επεισοδιακού Πανιώνιος-Άρης (1-0) χαρακτήρισε την ήττα της ομάδας του ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε χαρακτηριστικά πως οι Θεσσαλονικείς «έφαγαν σφαλιάρα» και τόνισε πως πρέπει να βρουν τη δύναμη για να σηκωθούν ενόψει του επόμενου ματς.

«Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση, δεν κάναμε τίποτα από το σκεπτικό μας και το πλάνο μας. Δεν πρεσάραμε όπως είχαμε πει, δεν κάναμε τίποτα. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί είχαμε αυτή την εμφάνιση και θα πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Ειδικά όταν είχαμε παίκτη και παίκτες παραπάνω, δεν κάναμε τίποτα σωστά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κατσαβάκης.

Και συνέχισε: «Ήμασταν ασύνδετοι, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε μια πάσα και δεν τελειώναμε επιθέσεις. Είχαμε κακή εικόνα. Φάγαμε μια “σφαλιάρα”, αλλά πρέπει να βρούμε δύναμη και να σηκωθούμε, ώστε είμαστε πολύ πιο έτοιμοι για το επόμενο ματς με τον ΟΦΗ».

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «πήγαμε να βρούμε μια ισορροπία προς το τέλος του πρώτου μέρους, κάπως πήγε να γίνει αυτό με το τελείωμα του ημιχρόνου, αλλά δεν έγινε», κατέληξε: «Θέλει προσπάθεια, να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να δούμε τα λάθη μας και προχωράμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: