Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Βλάχος: «ΑΕΚ, σημαίνει νίκες!»

Ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της προπόνησης αναφορικά με την αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Θετική εικόνα άφησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν και στο θετικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Βλάχος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, τόνισε στους παίκτες του ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη.
«Είναι γεγονός πως στο ματς με τον Αστέρα ενώ πήγαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη δεν τα καταφέραμε και αυτό δεν μου αρέσει. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να κερδίζουμε. ΑΕΚ σημαίνει νίκες. Δεν μπορούμε να μένουμε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε», είπε αρχικά στους παίκτες για να συνεχίσει:
«Για μένα καλύτερα να μην παίζαμε καλά και να κερδίζαμε. Ο κόσμος μας στήριξε και αναγνώρισε την προσπάθειά μας αλλά αυτό δεν θα γίνεται συνέχεια διότι έχουν συνηθίσει δικαιολογημένα την ομάδα στις νίκες και αν δεν το κάνουμε αυτό θα αλλάξει το κλίμα».
Στη συνέχεια, έκανε ειδική μνεία στην εμφάνιση του Παναγιώτη Λαγού και Γιάννη Κοντοέ: ««Από το ματς με τον Αστέρα πρέπει να τονίσω ότι ήταν πολύ θετικό γεγονός η παρουσία και η απόδοση του Λαγού και του Κοντοέ. Πήγαν πολύ καλά τα παιδιά. Από κει και πέρα κάναμε πολλά λάθη τα οποία θα διορθώσουμε. Οπως το γεγονός πως στην αρχή του αγώνα και για ένα μεγάλο διάστημα παίζαμε με ψηλές μπάλες προς τον Παυλή τη στιγμή που γνωρίζουμε όλοι πως το παιδί είναι κοντός και είχε να παλεύει με δυο δυνατά και ψηλά κορμιά. Είδατε και εσείς ότι όταν επιχειρήσαμε να παίξουμε τον Παυλή δίνοντάς του την μπάλα στα πόδια άλλαξε η εικόνα μας και δημιουργήθηκαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στον αντίπαλο. Αυτό έπρεπε να το είχατε καταλάβει από τα πρώτα λεπτά αν όχι προτού καν αρχίσει το ματς. Επίσης είναι σημαντικό να μην απογοητευόμαστε όταν δεχόμαστε γκολ διότι αυτό έγινε και είχαμε ένα σημαντικό κενό διάστημα στον αγώνα».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: