Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Νταμαρλής: «Προσπαθήσαμε, αλλά…»

Νταμαρλής: «Προσπαθήσαμε, αλλά…»
Μπορεί ο Άρης να μην νίκησε τον Πανιώνιο, αλλά ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής, εξέφρασε την άποψη πως αυτός και οι συμπαίκτες του έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Μάλιστα, ο νεαρός χαφ μίλησε και για το διάστημα που ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αγωνιζόταν με δύο παίκτες παραπάνω, χωρίς όμως να το εκμεταλλευτεί.

«Είχαμε πει από την αρχή του αγώνα πως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτό το ματς ήταν ξεχωριστό για τον Άρη, καθώς έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήρθε δυστυχώς, δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε», ήταν τα λόγια του Νταμαρλή.

Όσο για το διάστημα που ο Άρης αγωνίστηκε με παραπάνω παίκτη, τόνισε: «Σίγουρα με παραπάνω παίκτη είχαμε την ευκαιρία να τους πιέσουμε, ωστόσο δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά».

Για τη συνέχεια της σεζόν, συμπλήρωσε: «Ο Άρης έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: