Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τιμωρεί τους.... γκαζιάρηδες ο Φέργκι!!

O Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι γνωστό ότι προσέχει πολύ την εξωγηπεδική ζωή των ποδοσφαιριστών του και δη των νέων. Αυτή τη φορά απαγόρευσε στους νεαρούς παίκτες της πρώτης ομάδας να οδηγήσουν γρήγορο σπορ αυτοκίνητο από τη νέα χορηγό της Γιουνάιτεντ τη Σεβρολέτ. Η αμερικανική εταιρία πρόσφατα σύναψε συμφωνία με την αγγλική ομάδα και από τη σεζόν 2014-2015 θα μπει ως κεντρικός χορηγός στη φανέλα του συλλόγου.

Σε αυτά τα πλαίσια η Σεβρολέτ έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους ποδοσφαιριστές των «κόκκινων διαβόλων» να επιλέξουν ένα από τα πολυτελή μοντέλα της εταιρίας και όπως γίνεται αντιληπτό η πλειονότητα επέλεξε την Κορβέτ.

Παρόλα αυτά ο «Φέργκι» έθεσε... βέτο στους παίκτες που δεν έχουν υπερβεί το 23ο έτος της ηλικίας τους και απείλησε με τιμωρία όσους θα επιλέξουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Η «καμπάνα» φυσικά χτυπάει για τους Ντάνι Γουέλμπεκ, Φιλ Τζόουνς, Κρις Σμόλινγκ και Ράφαελ, οι οποίοι θα σκεφτούν πολύ προτού επιλέξουν το όχημα τους.


Αυτή είναι μια κλασική τακτική του Σκοτσέζου τεχνικού που δεν θέλει να πάρουν τα μυαλά των νεαρών ποδοσφαιριστών... αέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εντολή που είχε δώσει στα μέλη της δεύτερης ομάδας να μην φορούν πολύχρωμα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Μάλιστα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της αγγλικής ομάδας τόνισε πως: «Όπως κάνουν οι περισσότεροι συνεργάτες, η Σεβρολέτ προσφέρει αυτοκίνητα στους παίκτες. Το μοντέλο εξαρτάται από το πότε βρίσκονται στην ομάδα και από την οδηγική τους εμπειρία».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: