Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Θετικός ο Μώραλης!!

Θετικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Γιάννης Μώραλης στο ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων, παραδεχόμενος στις δηλώσεις τους ότι υπήρξε αδικία για όσα συνέβησαν στον Ηρακλή.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ υπογράμμισε:

«Βασικό θέμα ήταν η πρόταση της Φούτμπολ Λιγκ προκειμένου να προβιβαστούν 5 ομάδες και να υποβιβαστούν τρεις. Ακούσαμε τους εκπροσώπους των τριών ομάδων να μας εκφράζουν τις θέσεις τους. Υπάρχει μια αδικία για αυτές τις ομάδες.

Το 5-3 δεν έγινε δεκτό. Δεν κλείσαμε την πόρτα και θα μπούμε σε μια διαδικασία άμεσης συζήτησης και αν δούμε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις τότε δεν θα έχουμε αντίρρηση να προχωρήσουμε σε μια αναδιάρθρωση. Μιλάμε για 4 ομάδες που θα προβιβαστούν και 2 που θα υποβιβαστούν.

Δεν θα κάνουμε δημόσια συζήτηση για τις προϋποθέσεις. Θα συζητήσουμε με όλους τους φορείς και άμεσα να πάμε σε μια τέτοια αναδιάρθρωση που θα έχουν μια μερική αποκατάσταση για την Φουτμπολ Λιγκ.

Είχαμε συνομιλίες με όλους τους φορείς αλλά δεν θα κάνουμε δημόσια διαπραγμάτευση. Εκτιμούμε ότι μπορεί να βρεθεί η κατάλληλη λύση. Αν δεν το εκτιμούσαμε τότε θα λέγαμε ότι δεν γίνεται.

Δεν είναι μόνο οικονομικές απαιτήσεις. Έχουμε πολλά θέματα. Δεν θέλουμε να παραπλανούμε τον κόσμο. Πιστεύουμε ότι υπάρχει προοπτική», τόνισε.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: