Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Παναιτωλικός και Βέροια για Ίβιτς!!

Οι Αγρινιώτες έκαναν και δεύτερη κρούση στην πλευρά του Βλάνταν Ίβιτς, ανεβάζοντας την προσφορά τους, ωστόσο το κασέ του παίκτη παραμένει υψηλό. Και η Βέροια στο «παιχνίδι».
Παναιτωλικός και Βέροια για Ίβιτς!
Ο Παναιτωλικός έχει θέσει ως στόχο την άνοδο στη Superleαgue και προσπαθεί να ενισχυθεί. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουν να κάνουν δικό τους και τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη πρόταση των «κυανοκίτρινων» δεν έγινε δεκτή από την πλευρά του Σέρβου, με αποτέλεσμα οι Αγρινιώτες να ανεβάσουν την προσφορά τους δίνοντας στον παίκτη 130.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους, στα οποία συμπεριλαμβάνεται ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε περίπτωση που καταφέρουν στο τέλος της χρονιάς να πάρουν την άνοδο και να επιστρέψουν στην Λίγκα.
Παρά ταύτα, ο Ίβιτς δεν ρίχνει το κασέ του κάτω από τα 200.000 ευρώ, όπως ενημέρωσε σύμφωνα με την Sportday τη διοίκηση του Παναιτωλικού. Πάντως, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ σκέφτεται και την λύση της Βέροιας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, και κυρίως εξαιτίας της παρουσίας του Μάκη Χάβου.
Πάντως, το κασέ του ενδέχεται να προβληματίσει και τους Ημαθιώτες, αφού έχουν ήδη δαπανήσει αρκετά χρήματα για την μέχρι τώρα ενίσχυσή τους. Βέβαια, από την άλλη, η επένδυσή τους έδειξε και στο ματς με τον Ολυμπιακό ότι ήταν πετυχημένη και το πλάνο αρκετά καλοστημένο, επομένως δεν αποκλείεται να κάνουν ακόμη μία υπέρβαση επενδύοντας στο ήδη πολύ καλό υλικό που έχουν μαζέψει.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: