Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τσάνας: «Ο Άρης έψαχνε το αγωνιστικό του πρόσωπο»

Ο Κώστας Τσάνας εξέφρασε την άποψή του για την εικόνα του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο τονίζοντας πως έχει πολλές αδυναμίες, αλλά και στους Γιαννιώτα και Σουνά οι οποίοι επανδρώνουν της εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για το χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε κάποια χαρακτηριστικά που είχαμε καιρό αν τα δούμε. Είχε τεράστιο πάθος, ο Πανιώνιος είχε την πρωτοβουλία και ο Άρης προσπαθούσε έχοντας διαβάσει το παιχνίδι να το ισορροπήσει. Ο Άρης έκανε πολλές εσωτερικές αλλαγές, αλλά και μια αλλαγή πριν το ημίχρονο δείγμα που έδειχνε πως δεν βγήκαν πράγματα.

Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας και ταχύτητα στις πλευρές, αλλά ο Άρης όποτε επιτίθονταν έβρισκε οργανωμένη άμυνα και δεν μπόρεσε να βρει κενούς χώρους,. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε ο Άρης νε εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω. Ο Άρης φάνηκε πως έψαχνε το αγωνιστικό του πρόσωπο. Έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές με καλά χαρακτηριστικά, αλλά όχι αυτό που περίμεναν οι φίλοι του Άρη. Στην έδρα του ο Άρης και οι παίκτες του θα είναι πολύ πιο πεισμωμένοι. Ο Άρης θα πρέπει να δουλέψει σε σημαντικά πράγματα. Κάποια προβλήματα φαίνονταν πάρα πολύ».

Για τους παίκτες που του έκαναν εντύπωση από πλευράς Άρη: «Για να είμαι ειλικρινής κοίταξα τα παιδιά που είναι για τις ομάδες Νέων και Ελπίδων. Είδα τον Γιαννιώτα που μετά τον τραυματισμό είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Επίσης από τον Άρη μας ενδιαφέρει και ο Δημήτρης Σουνάς που τον είχαμε μαζί μας την προηγούμενη εβδομάδα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: