Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μέλος του ιατρικού τιμ κάνει... τάκλιν σε αγώνα!! (video)

Το περιστατικό έγινε σε μικρή κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου σε αγώνα ανάμεσα στην Πόντα Πόρα και την Κοξίμ.
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ενώ η Πόντα Πόρα προηγούταν με 1-0, η Κοξίμ βγήκε μπροστά με αξιώσεις και ποδοσφαιριστής της μπήκε στη μεγάλη περιοχή έτοιμος να σκοράρει.
Ωστόσο, ο παίκτης λογάριαζε χωρίς το… μέλος του ιατρικού τιμ της Πόντα Πόρα, ο οποίος περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο εκτός αγωνιστικού χώρου και ενώ προηγουμένως είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε παίκτη της ομάδας του.
Ο φυσιοθεραπευτής, λοιπόν, αποφάσισε να παρέμβει και να κάνει τάκλιν στον επιθετικό για να αποσοβήσει το τέρμα για την ομάδα του και να της εξασφαλίσει τη νίκη.
Δείτε το video:







πηγή: onsports.gr

Στο ρόστερ της Καβάλας ο Ποσίνκοβιτς!!

Ο Βιλίμ Ποσίνκοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο με την Καβάλα και τέθηκε στη διάθεση του Κώστα Βασιλακάκη.
Ο 21 ετών Κροάτης επιθετικός έπεισε τους «κυανόλευκους» και από τη στιγμή που βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό υπέγραψε στον ΑΟΚ. Εξάλλου, οι εντυπώσεις που άφησε στη φιλική αναμέτρηση με τον Ορφέα Ελευθερούπολης ήταν άριστες και έτσι εντάχθηκε στο ρόστερ.
Η Καβάλα έχει περιθώριο ως την Τετάρτη (26/09) να ενισχυθεί και είναι πιθανό η διοίκηση να προχωρήσει σε μία ακόμα προσθήκη.



πηγή: onsports.gr
 

Γκολ: Σκόραρε στο 2ο δευτερόλεπτο από τη σέντρα!! (video)

Ένα από τα πιο γρήγορα γκολ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου επιτεύχθηκε σε αγώνα Νέων στη Σερβία ανάμεσα σε Πολέτ και Ντορκόλ.
Μόλις στο 2ο δευτερόλεπτο ο Βουκ Μπάκιτς άνοιξε το σκορ σουτάροντας από το κέντρο παίρνοντας πάσα από τον συμπαίκτη του με τη σέντρα του ματς. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας, φυσικά αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε καν να γυρίσει στο τέρμα του για να αποσοβήσει το γκολ.
Δείτε το video:







πηγή: onsports.gr

Μίλησε με Εστουδιάντες ο Γκαλέτι!!

Πριν μερικές ημέρες ο Λουτσιάνο Γκαλέτι τόνισε πως αν όλα πάνε καλά στην εγχείρηση που θα υποβληθεί, τότε θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο! Πρόσφατα, αποκάλυψε πως η Εστουδιάντες θα ήθελε να τον αποκτήσει!
Στις 2 Οκτωβρίου ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για καλό σκοπό! Πέρα από τους τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του, αυτή η επέμβαση θα του δώσει κυριολεκτικά ζωή!
Ο Γκαλέτι θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού (ο πατέρας του είναι συμβατός δότης) και ο Αργεντινός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανυπομονεί να φορέσει και πάλι ποδοσφαιρικά παπούτσια, στην ηλικία των 32.
«Ήδη υπάρχει μια πρώτη επαφή με την Εστουδιάντες και μου έχουν πει να αγωνιστώ εκεί, εφόσον όλα πάνε καλά με την εγχείρηση», αποκάλυψε ο Γκαλέτι στην εφημερίδα «Crarin».




πηγή: onsports.gr
 

Κριβοκάπιτς: "Τα πάντα για την άνοδο"

Στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε χθες ένα εκ των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ηρακλή, Ράντοβαν Κριβοκάπιτς.

Ο Μαυροβούνιος που έκανε ντεμπούτο με την κυανόλευκη φανέλα στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, αγωνιζόμενος για 65 λεπτά και έχοντας πολύ καλή απόδοση αναφέρθηκε στο τι συνάντησε στη νέα του ομάδα αλλά και τους στόχους αυτής:

"Βρίσκομαι μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα αλλά νιώθω ότι είμαι χρόνια εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό το γεγονός, ενώ έχω γνωρίσει τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή που όλοι τους με αγκάλισαν από την πρώτη στιγμή".

Για τους στόχους του ιδίου και της ομάδας τόνισε: "Ο Ηρακλής πέρασε πολλά και πλέον καλείται να αγωνιστεί στη Football League. Ολοι θέλουν να γυρίσει στη φυσική του θέση που είναι φυσικά η Super League. Η ομάδα είναι έτοιμη, στο τελευταίο φιλικό με την ανατροπή έδειξε χαρακτήρα. Εγώ θέλω δουλειά ακόμη αλλά θα δώσω τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να πετύχουμε την άνοδο".



πηγή: metrosport.gr
 

Οριστικά το Σάββατο με Γάζωρο!!

Αλλαγή υπήρξε στην αρχικά ορισθείσα ημέρα διεξαγωγής του αγώνα του Ηρακλή με τον Εθνικό Γαζώρου. Όπως τελικά ενημερώθηκαν οι διοικούντες της ομάδας ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τη σερραϊκή ομάδα όχι την Παρασκευή, αλλά το Σάββατο 29 του μηνός στις 4.45μ.μ.

Μία αλλαγή που σαφέστατα ικανοποιεί τους ανθρώπους της ομάδας, αφού η προσέλευση του κυανόλευκου κόσμου αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη, σε σχέση με την αντιεμπορική Παρασκευή όπου η αγορά είναι ανοιχτή.



πηγή: metrosport.gr