Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τερζανίδης: «Καλύτερες μέρες στον ΠΑΟΚ»

Τερζανίδης: «Καλύτερες μέρες στον ΠΑΟΚ»
Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση στην απόδοσή του, εμφανίστηκε ο Χρήστος Τερζανίδης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλαίμαχος άσος του «Δικέφαλου του Βορρά» επέστησε υπομονή στον κόσμο της ομάδας και ότι σύντομα -και με την παρουσία του νέου μεγαλομετόχου- θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη (3-0): «Φάνηκε μια θετική νοοτροπία. Με χαροποίησε ότι έπαιξε σαν ΠΑΟΚ. Είχε αυτοπεποίθηση και όχι ηττοπάθεια όπως με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το αποτέλεσμα ήρθε μόνο του στη συνέχεια».

Για την 2η θέση στην βαθμολογία: «Με όλο αυτό το οικονομικό πρόβλημα, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δείτε τι συμβαίνει γύρω μας. Τι παθαίνει ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και όλες οι άλλες ομάδες πλην του Ολυμπιακού. Δεδομένου μάλιστα ότι έκανε εκκαθαρίσεις και μείωσε συμβόλαιο είμαι ικανοποιημένος (από την μέχρι τώρα πορεία του). Περιμένω πολύ περισσότερα από τον ΠΑΟΚ».

Για την στάση του κόσμου: «Όταν βλέπει ότι υπάρχει μεγάλος πρόεδρος, όπως τώρα με τον κ. Σαββίδη, υπάρχει η απαιτούμενη υπομονή. Ο κόσμος βλέπει ότι έριξε λεφτά και ότι ελέγχει τα πάντα: από τις εγκαταστάσεις μέχρι το προσωπικό. Μπορεί να κάνει και λάθη, αλλά είναι σε καλό δρόμο».

Για την συνέχεια: «Αυτή τη στιγμή βλέπω ότι είναι σε καλό δρόμο και με λίγη υπομονή θα έρθουν καλύτερες μέρες. Έχει καλή ψυχολογία και του λείπει το άγχος της Ευρώπης. Το υπάρχον υλικό δεν θα άντεχε και στις δύο διοργανώσεις, ιδιαίτερα όταν θα έμπαινε και το Κύπελλο στη μέση».

Για την νέα γενιά του ΠΑΟΚ: «Δεν πρέπει να περιμένει από ένα παίκτη, όπως ο Κάτσε για παράδειγμα που προέρχεται από την β’ εθνική, να σηκώσει άμεσα το βάρος της φανέλας. Θέλει χρόνο, όπως και τα άλλα νέα παιδιά. Ας έχουμε υπομονή και να μην τα δικάζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: