Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Γουόλκοτ: «Ελπίζω να γίνω κι εγώ ένας θρύλος όπως ο Ανρί»

Ο Θίο Γουόλκοτ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμένει για πολλά χρόνια στην Άρσεναλ και να γίνει και αυτός ένας θρύλος όπως και ο Τιερί Ανρί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον αγγλικό Τύπο:

«Σκέφτομαι τον Ανρί που ήρθε στην ομάδα σε ηλικία 22 ετών και τον θρύλο που έγινε μετέπειτα. Ελπίζω να γίνω κι εγώ ένας θρύλος, όπως και αυτός, παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης», τόνισε ο 23χρονος άσος και ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι η θέση στην οποία του αρέσει να αγωνίζεται. «Σίγουρα θέλω να παίζω μπροστά. Νομίζω ότι έμαθα πολλά παίζοντας στη δεξιά πτέρυγα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ξεκαθαρίζοντας ότι τα χρήματα δεν είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει επεκτείνει ακόμη την συνεργασία του με την ομάδα του Λονδίνου.

«Ποτέ δεν τέθηκε θέμα χρημάτων, δεν είμαι αυτού του είδους ο παίκτης. Αν είχα αντίστοιχο πρόβλημα, θα είχα φύγει από το καλοκαίρι. Μου δόθηκε η δυνατότητα να αποχωρήσω αλλά δεν το ήθελα. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω αν φύγω. Πάντα ήθελα να είμαι παίκτης της Άρσεναλ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε υπομονή».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: