Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μπιμπισίδης: «Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και άλλο»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα των «κίτρινων», αλλά και στο ενδεχόμενο ο Νίκος Νταμπίζας να ασχοληθεί ενεργά στην ΠΑΕ, όπως έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για το ενδεχόμενο ο Νίκος Νταμπίζας να αναλάβει πόστο στον Άρη , όπως διαρρέει τις τελευταίες ώρες: «Ξέρω ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει πολλές παραστάσεις από την Ευρώπη. Όποιος μπορεί να βοηθήσει είναι καλοδεχούμενος. Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει η υπόθεση για να αναλάβει. Η ομάδα χρειάζεται ανθρώπους που θα δώσουν όλον τους τον εαυτό».

Για το τι αντίκτυπο θα έχει στον Άρη η νίκη κόντρα στην Κέρκυρα: «Μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας η ομάδα βρήκε ψυχολογία. Αυτή τη νίκη τη χρειάζονταν όλοι. Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και άλλο. Το ότι πήρε αποτέλεσμα στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι καλό, αλλά κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους. Η ομάδα με τον Αγκάνθο δείχνει καλύτερη, αλλά όλα τα παιδιά πρέπει να βοηθήσουν για να έχει καλύτερη εικόνα η ομάδα στο πρωτάθλημα».

Για το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η υπαγωγή του Άρης στο άρθρο 99, λόγω εμπλοκής της ΕΠΟ: «Είναι σύνηθες φαινόμενο η μία απόφαση να αναιρεί την άλλη. Δεν μπορείς να ξέρεις τι σου ξημερώνει. Μακάρι να μην ισχύσει αυτό. Αλλιώς θα υπάρξει πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης: «Όλα τα χρόνια στο παρελθόν αυτά τα ματς έχουν κάτι το ιδιαίτερο, όπως και να είναι οι ομάδες. Ο Άρης θα πρέπει να προσπαθήσει να πάρει ό,τι είναι δυνατόν. Θέλει προσοχή. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, αλλά ο Άρης δεν έχει κάτι να φοβηθεί».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: