Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

«Επικοινωνούμε με τηλεπάθεια»

«Επικοινωνούμε με τηλεπάθεια»
Δεν επαναπαύεται από τη μοναξιά της κορυφής ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους, Μάσιμο Καρέρα και ζητά από την ομάδα του να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι της Φλωρεντίας με αντίπαλο τη Φιορεντίνα. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε την παραμονή του αγώνα, στις οποίες επέστησε την προσοχή των παικτών του για το εχθρικό περιβάλλον που αναμένεται να συναντήσουν.

Πριν προλάβει να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, η Γιουβέντους είναι υποχρεωμένη να ριχτεί ξανά στη μάχη, αντιμετωπίζοντας τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τους «μπιανκονέρι», κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα το βράδυ της Δευτέρας.

«Η Φιορεντίνα θα προσπαθήσει να μας νικήσει, όχι μόνο για να εκδικηθεί το 5-0 της περασμένης χρονιάς, αλλά και για να διακόψει το αήττητο σερί μας. Προβλέπω να παίξει δυνατά και να πάρει κουράγιο από τον κόσμο που θα κατακλύσει το γήπεδο. Υπάρχει αντιπαλότητα με τη Φιορεντίνα, όλοι το γνωρίζουν αυτό και θα φανεί στις κερκίδες. Όχι, όμως και στον αγωνιστικό χώρο, όπου οι παίκτες θα παίξουν σαν να είναι ένα απλό παιχνίδι. Και οι δικοί μου θα παίξουν για τη νίκη και μόνο», τόνισε ο Καρέρα.

Δεν φοβάται ακραίες αντιδράσεις από τους οπαδούς των «βιόλα»; «Ελπίζω να μείνουν στα συνθήματα και να μην κάνουν κάτι χειρότερο. Νομίζω πως θα κινηθούν σε κόσμια επίπεδα και δεν θα γίνει κάτι το αξιοσημείωτο», απάντησε με ηρεμία ο βοηθός του Κόντε.

Ο Κόντε θα είναι στο γήπεδο; «Μπορεί και να μείνει σπίτι του. Αλλά με τον Αντόνιο επικοινωνούμε με τηλεπάθεια και η απουσία του δεν θα μας επηρεάσει. Δουλεύουμε μαζί όλη τη βδομάδα και στον αγώνα ξέρω καλά αυτό που θα ήθελε να κάνει», απάντησε χαμογελώντας ο Καρέρα.

Από την τέταρτη αγωνιστική η «Γιούβε» είναι μόνη της στην κορυφή. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει αντίπαλο στην κούρσα του πρωταθλήματος; «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλει δουλειά και διάρκεια στην απόδοση. Οι δύο βαθμοί που μας χωρίζουν από τη Νάπολι είναι ένα τίποτα. Αυτό που ξέρω είναι πως οι παίκτες μας είναι πιο συνειδητοποιημένοι για τις δυνατότητές τους και αυτό μας δίνει ένα αβαντάζ. Αλλά για τίτλο είναι νωρίς να μιλάμε.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: