Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Νταμπίζας για Αρη

Την περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα, εξετάζουν πολύ σοβαρά οι άνθρωποι του Αρη. Όχι, φυσικά, για μέσα στον αγωνιστικό χώρο (είναι γνωστό πως έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση), αλλά για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ο ίδιος ήταν στο «Κλ. Βικελίδης» στο ματς με την Κέρκυρα και πλέον αναμένεται η απάντησή του στην συγκεκριμένη πρόταση που δέχτηκε. 
Μετά το πέρας της μεγάλης καριέρας του, ως ποδοσφαιριστής, ο Νταμπίζας περιορίστηκε για ένα διάστημα στη θέση του βοηθού του Μπάντοβιτς στον πάγκο της Λάρισας, μια συνεργασία που δεν έμελε να μακροημερεύσει. Από εκεί και μετά αναζητά τον προσανατολισμό του και η πρόταση του Αρη του φαίνεται ενδιαφέρουσα.
«Μάχη» με Κουλουχέρη και Σηφάκη
Δύο ακόμα δικαστικές μάχες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ Αρης για την Τρίτη. Στην ατζέντα του Χρήστου Γρόλλιου βρίσκονται οι υποθέσεις Κουλουχέρη και Σηφάκη. Στο θέμα Κουλουχέρη αναμένεται απόφαση, με τους κιτρίνους να ποντάρουν σε αναστολή πληρωμής (των 90 χιλιάδων ευρώ), όπως προκύπτει από την προσωρινή διαταγή που κατάφεραν να πάρουν, λόγω άρθρου 99. Το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, είναι το μεγάλο εμπόδιο σε μια τέτοια εξέλιξη, γι αυτό και η απόφαση αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Σε ότι αφορά στον Σηφάκη, απλά θα εκδικαστεί η έφεση, κατά της πρωτόδικης απόφασης η οποία υποχρεώνει τον Αρη να καταβάλει στον παίκτη περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ.    novasports gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: