Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τα «έψαλε» στους παίκτες του ο Ματζάρι!!

Τα «έψαλε» στους παίκτες του ο Ματζάρι
Αυστηρή κριτική άσκησε στους παίκτες του ο Βάλτερ Ματζάρι για την ισοπαλία στην Κατάνια. Ο προπονητής της Νάπολι προσπάθησε να αφυπνίσει την ομάδα του ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο, ενώ τόνισε πως κανείς δεν είναι βασικός και πως θα προχωρήσει σε αλλαγές, προκειμένου να φρεσκάρει την ενδεκάδα.

Η Νάπολι με τις τρεις συνεχόμενες νίκες κατάφερε να ισοφαρίσει την καλύτερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα που κρατούσε από το τέλος της δεκαετίας του ’80. Ο αγώνας με αντίπαλο την Κατάνια προσφερόταν για να διευρυνθεί περαιτέρω το σερί, αλλά οι παίκτες του Βάλτερ Ματζάρι, αν και έπαιξαν για περισσότερα από 90 λεπτά με παίκτη παραπάνω, έμειναν στο 0-0, επιβεβαιώνοντας την παράδοση που θέλει την Κατάνια να μη χάνει από τη Νάπολι στο «Άντζελο Μασιμίνο».

Στην πρώτη προπόνηση που ακολούθησε του αγώνα, ο Ματζάρι φάνηκε εκνευρισμένος στην ομιλία του προς τους παίκτες. «Μετά την κόκκινη κάρτα, όλοι σας περιμένατε πως το γκολ αργά ή γρήγορα θα έρθει. Παίζαμε με παίκτη παραπάνω σε όλο το ματς, αλλά κανείς σας δεν προσπάθησε όπως έπρεπε. Με απογοητεύσατε», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των «παρτενοπέι», σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Corriere dello sport».

Στη συνέχεια ο Ματζάρι ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε αλλαγές ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο. «Η Λάτσιο είναι πολύ δυνατή. Πρέπει να δώσετε τα πάντα για να την κερδίσετε. Θα φρεσκάρω την ενδεκάδα, αλλά να θυμάστε πως κανείς δεν είναι βασικός ή αναπληρωματικός. Είστε όλοι μέλη μιας ομάδας και εγώ πρέπει να βρίσκω τις λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν. Από εσάς θέλω να είστε πάντα έτοιμοι να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας.»

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ντοσένα αναμένεται να πάρει τη θέση του Ζουνίγκα και ο Μέστο τη θέση του Μάτζο. Στο χώρο του κέντρου ίσως επανέλθει ο Μπεχράμι, που δεν χρησιμοποιήθηκε στην Κατάνια.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: