Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Χωρίς Κεϊτά ο Ατρόμητος με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!!


Χωρίς Κεϊτά ο Ατρόμητος με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Τις υπηρεσίες του Πολ Κεϊτά για τα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα στερηθεί ο Ατρόμητος, κατόπιν απόφασης του Τραϊανού Δέλλα να εκτίσει ο Σενεγαλέζος στα συγκεκριμένα ματς την τιμωρία του.

Χωρίς ανάσα συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ατρόμητος, καθώς μετά το χθεσινό ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα επέστρεψαν στις προπονήσεις και ήδη το βλέμμα τους είναι στραμμένο στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς περιορίστηκαν σε αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Στο συγκεκριμένο ματς εκτός από τον τραυματία Σουμπίνιο που και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δεν υπολογίζεται ούτε ο Πολ Κεϊτά που θα εκτίσει μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του στο συγκεκριμένο ματς. Ο δεύτερος αγώνας στον οποίο δεν θα δώσει το «παρών» θα είναι αυτός κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αντίθετα, στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα τίθενται κανονικά οι Φερνάντο Ουσέρο και Κυριάκος Κυβρακίδης που εξέτισαν στο ματς με τους Βοιωτούς.

* Στην Εθνική Παίδων κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Κ17 Γιώργος Λώλος και Νηρέας Ιγκμπινόμπα για φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη του Βελγίου στην Κόρινθο στις 24 Φεβρουαρίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ισοπεδωτική η Νταρουσάφακα!!


Ισοπεδωτική η Νταρουσάφακα

Στα ημιτελικά του Final 8 Κυπέλλου Τουρκίας προκρίθηκε δια περιπάτου η Νταρουσάφακα, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, η οποία συνέτριψε 83-52 την Τραμπζονσπόρ!

«Πάρτι» στην Προύσα για την Νταρουσάφακα και εμφατική πρόκριση στα ημιτελικά του Final 8 Κυπέλλου. Η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα συνέτριψε δια περιπάτου την Τραμπζονσπόρ με σκορ 83-52 και πήρε άνετα το εισιτήριο.

Στους 12 πόντους σταμάτησε ο Μπιέλιτσα, 11 είχε ο Ουίλμπεκιν (5 ασίστ) και από 10 οι Ρέντινγκ, Μαρκοϊσβίλι και Αλντεμίρ (συν 10 ριμπάουντ).

Ο αντίπαλος της Νταρουσάφακα, για μια θέση στον τελικό, θα προκύψει αργότερα σήμερα από το ζευγάρι Γαλατάσαραϊ-Μπάνβιτ. Υπενθυμίζεται πως από χθες στην τετράδα έχουν προκριθεί –και παίζουν μεταξύ τους- Φενέρμπαχτσε και Καρσίγιακα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν τη γλίτωσε οριστικά ο Ολυμπιακός!


Δεν τη γλίτωσε οριστικά ο Ολυμπιακός

Υπαρκτό παραμένει το ενδεχόμενο τιμωρίας του Ολυμπιακού για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί. Η Επ. Εφέσεων έσβησε την ποινή για τυπικούς λόγους κι οι Πειραιώτες κινδυνεύουν να παίξουν χωρίς κόσμο με ΠΑΟ.

Ορατός παραμένει ο κίνδυνος τιμωρίας του Ολυμπιακού για τον αναπτήρα που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα των οπαδών του προς τον Κουλιμπαλί στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Παρόλο που η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε την έκπτωση της ποινής μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στους «ερυθρόλευκους», αυτό δεν σημαίνει ότι εκείνοι γλίτωσαν οριστικά την τιμωρία.

Κι αυτό διότι η έφεση του Ολυμπιακού έγινε μεν δεκτή, αλλά αυτό συνέβη για τυπικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα, η επιτροπή θεωρεί ότι ο αθλητικός δικαστής που επέβαλε την ποινή δεν δικαιούται να δικάσει μονάχα με τη χρήση βίντεο (αφού ο διαιτητής Σπάθας και ο παρατηρητής του αγώνα δεν είχαν γράψει τίποτα για το περιστατικό στο φύλλο αγώνα).

Έτσι, η δικογραφία πάει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και κατόπιν αυτού ελλοχεύει ο εξής κίνδυνος για τον Ολυμπιακό: Να του ασκήσει πειθαρχική δίωξη (όπως έχει τη δυνατότητα βάσει του άρθρου 35 του πειθαρχικού κώδικα) και η υπόθεσή του να εκδικαστεί στη συνέχεια από το μονομελές όργανο της Σούπερ Λίγκας.

Σε περίπτωση λοιπόν που συμβεί αυτό και του επιβληθεί ξανά ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, ο Ολυμπιακός δεν προλαβαίνει να την εκτίσει στο προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο και εφόσον δεν κληρωθεί γηπεδούχος στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, θα έρθει αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να παίξει χωρίς κόσμο στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε φουλ ρυθμούς ο Εβαντζελίστα!!


Σε φουλ ρυθμούς ο Εβαντζελίστα

Ευχάριστα νέα για τον Αντρέα Στραματσόνι που είδε τον Βραζιλιάνο να βγάζει το σημερινό πρόγραμμα δίχως ενοχλήσεις.

Άλλη μια επιστροφή στον Παναθηναϊκό, ενόψει ΠΑΟΚ, με τον Λούκας Εβαντζελίστα να ξεπερνά πλήρως τον τραυματισμό του και να προπονείται σε φουλ ρυθμούς.

Ο Βραζιλιάνος, που το τελευταίο διάστημα ανέβαζε «στροφές», μπήκε σήμερα με την ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το εντός έδρας παιχνίδι με τον «δικέφαλο του βορρά», στη Λεωφόρο.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, ανοίγματα και παιχνίδια σε μικρό χώρο.Ο Γιαννακόπουλος συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ Πέτριτς, Πράνιτς, Σάντσεθ και Μπουμάλ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διέλυσε τον εξαιρετικό Καλάθη η ΤΣΣΚΑ!!


Διέλυσε τον εξαιρετικό Καλάθη η ΤΣΣΚΑ

Το double double του Πατ Καλάθη δεν ήταν αρκετό για την Αστάνα, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να την κάνει «θρύψαλα» με σκορ 92-60 για την VTB League.

Ασταμάτητη συνεχίζει την προέλασή της στην VTB League η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Ιτούδη φόρτσαρε από τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα, διαλύοντας την Αστάνα του Πατ Καλάθη με σκορ 92-60.

Για την ρωσική αρκούδα από 14 πόντους σημείωσαν οι Ντε Κολό (6 ασίστ), Κουρμπάνοφ, 11 είχε ο Φριτζόν και 10 ο Χάινς. Για τους ηττημένους, ο πρώην πράσινος φόργουορντ είχε εξαιρετική παρουσία με 17 πόντους (5/10 δίποντα, 2/5 τρίποντα) και 11 ριμπάουντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπαρόχα: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα δούμε το καλοκαίρι»


Μπαρόχα: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα δούμε το καλοκαίρι»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει στους συμπατριώτες του για την παρουσία του στην ΑΕΚ ο Αλάιν Μπαρόχα. Ο Βενεζουελάνος αναφέρθηκε στο δέσιμο μεταξύ των παικτών αλλά και για τους ιδιαίτερους οπαδούς.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Αλάιν Μπαρόχα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, «UnionRadio», ο Βενεζουελάνος γκολκίπερ τόνισε πως είναι χαρούμενος στην Ένωση και περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα της παραμονής του το ερχόμενο καλοκαίρι (οι κιτρινόμαυροι έχουν οψιόν απόκτησής του από την Καράκας).

Παράλληλα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους οπαδούς της ομάδας με αφορμή την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στο δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των παικτών.

«Από το ξεκίνημα είχαμε συμφωνήσει για να παίξω έναν χρόνο με δυνατότητα οψιόν. Θα δούμε τι θα προκύψει, αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες είμαστε ήρεμοι κι έχουμε καλή επικοινωνία, πράγμα που είναι θετικό για την ομάδα. Εδώ οι οπαδοί ζουν τα παιχνίδια γεμάτοι συναισθήματα. Όλο αυτό σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση κι κατάγομαι απ’ την Βενεζουέλα, που επίσης οι οπαδοί είναι καλοί»
. *Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς Καμαρά ο Απόλλων Σμύρνης!!


Χωρίς Καμαρά ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Ανρί Καμαρά αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού την τελευταία στιγμή και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το αυριανό ματς στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό.

Να πάρει ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα (1-0) του πρώτου γύρου, θέλει αύριο ο Απόλλων Σμύρνης στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού και παράλληλα να διατηρηθεί στην δυάδα της κορυφής. Στην δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ανρί Καμαρά, καθώς ο 39χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός υπέστη έναν τραυματισμό την τελευταία στιγμή.

Η αποστολή

Ταΐρη, Αποστολίδη, Πάνο, Κύργια, Δεληζήση, Κονέ, Αρναούτογλου, Μπουντόπουλο, Ψιάνο, Φατιόν, Παρπέξ, Σουνά, Φομίν, Ρουσάκη, Βάντερσον, Φαρινόλα, Στεργίδη και Τζιώρα.

Παράλληλα, η κυανόλευκη ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι θα παραχωρηθεί θύρα στο γήπεδο του Μενιδίου για τις ανάγκες των οπαδών της ομάδας.
«Τη δική τους εξέδρα θα έχουν φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης που μεμονωμένα θα μεταβούν στο Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών προκειμένου να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό (19/2/2016, 15:00) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League. Η γηπεδούχος ομάδα παραχώρησε για τις ανάγκες των φίλων του Απόλλωνα της Θύρα 3 του γηπέδου (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ)», ανέφερε η ανακοίνωση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην τελική ευθεία πριν τον Αστέρα!!


Στην τελική ευθεία πριν τον Αστέρα

Χωρίς το παραμικρό απρόοπτο συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Γιάννης Πετράκης είδε και την Πέμπτη όλους του τους παίκτες να προπονούνται κανονικά και να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς κάποιο απρόοπτο. Ο έμπειρος τεχνικός έριξε το βάρος στα τελειώματα των φάσεων αλλά και στην τακτική.

Η αποστολή του «Άγιαξ της Ηπείρου» θα αναχωρήσει για την Αρκαδία την Παρασκευή και θα πραγματοποιήσει εκεί την τελευταία της προπόνηση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτά τα ματς χάνει ο Ρούνεϊ!!


Αυτά τα ματς χάνει ο Ρούνεϊ

Χωρίς τον τραυματία Γουέιν Ρούνεϊ ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο, καλείται να περάσει την πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν η Γιουνάιτεντ. Η Μάντσεστερ θα χάσει τον 30χρονο για τουλάχιστον 11 ματς.

Τις υπηρεσίες του Γουέιν Ρούνεϊ θα στερηθεί ο Λουίς Φαν Χάαλ και γενικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους δύο τουλάχιστον επόμενους μήνες. Ο 30χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο και θα απουσιάσει από αρκετά ματς των «κόκκινων διαβόλων» αλλά και από δύο φιλικά της Εθνικής Αγγλίας.

Αυτά τα ματς θα χάσει ο Ρούνεϊ με την Γιουνάιτεντ 18/2 Μίντιλαντ (Europa League, εκτός)
22/2 Σριούσμπερι (FA CUP, εκτός)
25/2 Μίντιλαντ (Premier League, εντός)
28/2 Άρσεναλ (Premier League, εντός)
2/3 Γουότφορντ (Premier League, εντός)
6/3 Γουέστ Μπρομ (Premier League, εκτός)
12/3 Κρίσταλ Πάλας (Premier League, εντός)
20/3 Μάντσεστερ Σίτι (Premier League, εκτός)
2/4 Έβερτον (Premier League, εντός)
9/4 Τότεναμ (Premier League, εκτός)
16/4 Άστον Βίλα (Premier League, εντός)

Αυτά τα ματς θα χάσει ο Ρούνεϊ με την Εθνική Αγγλίας 26/3 Γερμανία (φιλικό, εκτός)
29/3 Ολλανδία (φιλικό, εντός)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κομίνης στη Λεωφόρο, επιστρέφει ο Δημητρόπουλος!!


Κομίνης στη Λεωφόρο, επιστρέφει ο Δημητρόπουλος

Ο Κομίνης ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Σπάθας σφυρίζει στο Ηρακλής-ΑΕΚ. Επιστρέφει ως 4ος ο Δημητρόπουλος στο Αστέρας-ΠΑΣ.

O Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής. Στους ορισμούς μετά από μία αγωνιστική και τη διαιτησία του στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (δεν έδωσε από μία κόκκινη κάρτα σε Μιλιβόγεβιτς και Μποτία), επέστρεψε και ο Δημητρόπουλος αλλά ως 4ος διαιτητής στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, ο Σπάθας σφυρίζει στο Ηρακλής-ΑΕΚ, ο Κύζας στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 23ης αγωνιστικής:
20/2 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα: Κιοτζένης, Φραγκιαδάκης, Δουδούμης, 4ος Δημητρόπουλος
20/2 Λεβαδειακός-Καλλονή: Σελίμος, Τάτσης, Χουσκόγλου, 4ος Κατσικογιάννης
20/2 Ηρακλής-ΑΕΚ: Σπάθας, Πετρόπουλος, Καραγκιζόπουλος, 4ος Καραντώνης
21/2 Πλατανιάς-Παναιτωλικός: Κουκουλάκης, Κουντουρέλης, Δόσης, 4ος Ρατσιάτος
21/2 Ξάνθη-Πανθρακικός: Μήτσιος, Γεωργιάδης, Καραϊσαρίδης, 4ος Τριαντάφυλλος
21/2 Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Κύζας, Σίπκας, Τσολάκης, 4ος Αρετόπουλος
21/2 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Κομίνης, Μαγιάννης, Καλφόγλου, 4ος Παπαπέτρου
22/2 Βέροια-Πανιώνιος: Παππάς, Μερκενίδης, Πάτρας, 4ος Σκουλάς
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παρουσίασε τον Πουρλιοτόπουλο στους παίκτες ο Μίχελ!!


Παρουσίασε τον Πουρλιοτόπουλο στους παίκτες ο Μίχελ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά», τον νέο τιμ μάνατζερ, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

Δεν βρέθηκε τυχαία στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν πήγε απλά για να παρακολουθήσει μέρος της, αλλά με σκοπό να παρουσιάσει στους παίκτες τον τον νέο τιμ μάνατζερ.

inner

Ο Σλοβάκος «σύστησε» στους ποδοσφαιριστές τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και ενώ χθες είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαρούπα: «Χωρίς εκκαθάριση δεν ανεβαίνει ο Άρης»


Μαρούπα: «Χωρίς εκκαθάριση δεν ανεβαίνει ο Άρης»

Διευκρινήσεις έδωσε η Ειρήνη Μαρούπα για τα όσα ορίζει ο νέος νόμος σχετικά με το θέμα της εκκαθάρισης μιας ΠΑΕ.

Διευκρινήσεις έδωσε η Ειρήνη Μαρούπα για τα όσα ορίζει ο νέος νόμος σχετικά με το θέμα της εκκαθάρισης μιας ΠΑΕ, επισημαίνοντας ότι πρέπει να τακτοποιηθεί πρώτα το ζήτημα αυτό για να μπορέσει να ανέβει ο Άρης.

«Ο Αθλητικός Νόμος αυτό που λέει ξεκάθαρα είναι ότι δεν ανέχεται δύο αθλητικές ανώνυμες εταιρείες συγχρόνως στον ίδιο Ερασιτέχνη. Κατά τον πλέον σαφή τρόπο, εξηγεί ότι θέλει να έχει εκκαθαριστεί μέσα σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο η προηγούμενη ΠΑΕ, που έχει πέσει κατηγορία ή πτωχεύσει, και αφού διαγραφεί από το μητρώο ανωνύμων εταιρειών, τότε να υπάρξει καινούρια. Μάλιστα, λέει ότι αν σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που δεν έχει τελειώσει η εκκαθάριση, ανέβει κατηγορία -οπότε πρέπει να ξαναγίνει ανώνυμη εταιρεία- τότε αναβιώνει η παλιά και αρχίζει ξανά από την αρχή και προσπαθεί να διευθετήσει τα χρέη της ως κανονική ανώνυμη εταιρεία», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ειρήνης Μαρούπα στο Metropolis:

Για το τι ισχύει:

«Ο Αθλητικός Νόμος αυτό που λέει ξεκάθαρα είναι ότι δεν ανέχεται δύο αθλητικές ανώνυμες εταιρείες συγχρόνως στον ίδιο Ερασιτέχνη. Κατά τον πλέον σαφή τρόπο, εξηγεί ότι θέλει να έχει εκκαθαριστεί μέσα σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο η προηγούμενη ΠΑΕ, που έχει πέσει κατηγορία ή πτωχεύσει, και αφού διαγραφεί από το μητρώο ανωνύμων εταιρειών, τότε να υπάρξει καινούρια. Μάλιστα, λέει ότι αν σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που δεν έχει τελειώσει η εκκαθάριση, ανέβει κατηγορία -οπότε πρέπει να ξαναγίνει ανώνυμη εταιρεία- τότε αναβιώνει η παλιά και αρχίζει ξανά από την αρχή και προσπαθεί να διευθετήσει τα χρέη της ως κανονική ανώνυμη εταιρεία. Υπήρξε μία κατάσταση που αντιμετωπίστηκε με την προηγούμενη σύνθεση της ΕΕΑ, στην οποία συμμετείχα, όπου κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα αν κάποιος που εκβιάζει τον επενδυτή για να πάρει χρήματα δεν ολοκληρώνει την εκκαθάριση, τότε τι θα γίνει; Υπό αυτό το πρίσμα ζητήσαμε και λάβαμε μία γνωμοδότηση, η οποία έλεγε ότι μπορούν να συνυπάρξουν και δύο ανώνυμες αθλητικές εταιρείες χωρίς να έχει τελειώσει η εκκαθάριση της προηγούμενης. Έτσι βάλαμε νερό στο ποτήρι μας. Κύλησε ο καιρός και φάνηκε από την εμπειρία που είχαμε, ότι η γνωμοδότηση αυτή διεστράφη και οι ομάδες το πήραν με τη λογική ότι δεν πειράζει αν συνυπάρχουν στο διηνεκές δύο εταιρείες με την παλιά να μην εκκαθαρίζεται ποτέ. Η ΑΕΚ είχε εκκαθαριστεί. Η Λάρισα έχει πρόβλημα. Συνειδητοποιήσαμε ότι μπορεί να επανέρχεται το ίδιο πρόσωπο. Να μην έχει εκκαθαρίσει την παλιά, να αφήνει τα χρέη στο Δημόσιο και στους αθλητές. Να έρχεται ο καινούριος με έναν παρένθετο. Είδαμε ότι αν εμείνουμε σε αυτήν την πρακτική δημιουργούμε ένα νομικό δεδικασμένο που έρχεται σε αντίθεση με το γράμμα του νόμου και το πνεύμα του νόμου. Ο νόμος θέλει καθαρά πράγματα. “Ποιος είσαι κύριε; Αυτός. Δεν πήγαν καλά τα οικονομικά σου. Κάνε ξεκαθάρισμα των λογαριασμών σου, πλήρωσε, εκποίησε ή κάνε ό,τι θες, μέσα σε διάστημα 30 μηνών και μετά καθαρός πια ο Ερασιτέχνης έχει το γήπεδό του και ξαναρχίζει από την αρχή με έναν καινούριο άνθρωπο που θέλει να βάλει τα χρήματά του στην ομάδα για να διεκδικήσει ανόδους και πρωταθλήματα».

Για την παρερμηνεία που είχε γίνει με το νόμο:

«Υπό αυτό το πρίσμα αλλάξαμε τη νομολογία και καταλήξαμε ότι αν δεν έχει εκκαθαριστεί η προηγούμενη ομάδα, απαγορεύεται να συσταθεί καινούρια. Η διάταξη ήταν σαφέστατη και δεν χρειάζεται καινούρια. Πρακτικά δεν αλλάξαμε ούτε την ερμηνεία. Είδαμε ότι η πραγματικότητα μας έφερε σε ένα τετελεσμένο που η προηγούμενη διευθέτηση, που είχαμε κάνει σε σχέση με το άρθρο αυτό, παρεξηγήθηκε και παρερμηνεύθηκε προς τον κακό σκοπό. Δεν μπορούν να έχουν ως έδρα το ίδιο γήπεδο δύο ΠΑΕ. Μετά γιατί να μην γίνουν τρεις ή 13; Γιατί ο κάθε επόμενος να μην κάνει χρήση του ίδιου τρόπου διευθέτησης, να μένουν ανεξόφλητα χρέη προς τράπεζες, προς ομάδες, προς αθλητές, προς Δημόσιο. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν σοβαρά προβλήματα με το Δημόσιο. Και φτου ξανά από την αρχή κάθε ένα ή δύο χρόνια ανεβαίνουμε, ξανακατεβαίνουμε και άντε πάλι».

Για το ενδεχόμενο να εκπνεύσει η προθεσμία των 30 μηνών για το Ρύσιο:

«Αν εκπνεύσει η προθεσμία ισχύουν άλλα πράγματα και αν δεν εκπνεύσει ισχύουν άλλα πράγματα. Εδώ όμως πρέπει να δούμε τι θα γίνει και να επισπεύδουν τη διαδικασία γιατί έχουν δικιά τους ευθύνη και αστική και ποινική. Οι εκκαθαριστές και τα δικαστήρια έχουν ευθύνη. 30 μήνες είναι δύο χρόνια. Δηλαδή πόσο να κρατήσει η εκκαθάριση; Όλη τη ζωή μας; Εδώ που έχει φτάσει η Ελλάδα και το ποδόσφαιρο, όλα καταρρέουν, ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας και ας τις διεκπεραιώνουμε. Πάντα η ΕΕΑ θα αντιμετωπίζει με επιείκεια, ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν τον αθλητισμό, είναι έντιμοι και νόμιμοι επιχειρηματίες, επενδύουν στον αθλητισμό και το κάνουν για το καλό της πατρίδας».

Στο ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό είχε μιλήσει και ο Λάκη Κλεώπας, μέλοςτης διοίκησης του Άρη.

Για τη Γενική Συνέλευση:

«Καταρχάς να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, τώρα το έμαθα. Πάμε στην εκκαθάριση. Αποφασίστηκε χθες αργά το βράδυ να καλέσουμε σε Γενική Συνέλευση την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, για να τρέξουμε γρήγορα τα πράγματα. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Και το μόνο που θέλουμε όσοι ασχολούμαστε με την εκκαθάριση, είναι ο Άρης του χρόνου να είναι στη Football League. Είναι κρίμα μία τέτοια μεγάλη προσπάθεια, είναι κρίμα για όλους τους φιλάθλους που είμαστε Αρειανοί και όλα τα παιδιά, να μην τελειώσει αυτό το πράγμα. Δεν έχω σπουδάσει νομικά, οικονομικά έχω σπουδάσει. Βάσει του νόμου αυτή τη στιγμή, ό,τι και να συμβεί, ο Άρης θα ανέβει. Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα ο νέος νόμος. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν η εκκαθάριση να έχει τελειώσει μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος ή την έναρξη του καινούριου. Γι’ αυτόν τον λόγο καλούμε την Γενική Συνέλευση και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του».

Για το τι αποφασίστηκε:

«Να καλέσουμε σε Γενική Συνέλευση τα μέλη της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης. Το μόνο θέμα που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το Ρύσιο. Η ΠΑΕ Άρης έχει ένα περιουσιακό στοιχείο, το Ρύσιο. Πρέπει το Ρύσιο να τελειώσει. Ήδη μας καθυστερούν για διάφορους λόγους, αλλά ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Εμάς μας ενδιαφέρει ο Άρης και τίποτα άλλο. Ούτε έχουμε κέρδος, ούτε φταίμε. Γιατί πολλοί μας κατηγορούν».

Για τα όσα είπε η Ειρήνη Μαρούπα:

«Τα είπε πολύ ξεκάθαρα η κ. Μαρούπα. Αυτό ακριβώς προσπαθούμε και εμείς να αποφύγουμε αυτή τη στιγμή. Να έχουμε τελειώσει, να έχουμε καθαρίσει και να πάει η καινούρια ΠΑΕ που θα γίνει στη Football League, να μπορέσει να σταθεί και να κρατήσει το όνομα του Άρη εκεί που του αξίζει. Τα είπε πάρα πολύ σωστά. Ήταν ξεκάθαρη».

Για το γεγονός ότι πρέπει να τελειώσει η εκκαθάριση άμεσα:

«Το αντιλαμβάνομαι και το ξέρω, γι’ αυτό το αποφασίσαμε τη Γενική Συνέλευση. Στις 10 Μαρτίου είναι η Γενική Συνέλευση. Έχει δημοσιευθεί στο Γενικό Μητρώο και ελπίζω όλοι οι Αρειανοί να σταθούν πλάι μας ώστε ο Άρης να βρεθεί εκεί που πρέπει να είναι».

Καρέλης: «Θα συνεχίσω τη δουλειά για να πάνε όλα καλύτερα»


Καρέλης: «Θα συνεχίσω τη δουλειά για να πάνε όλα καλύτερα»

Έχει ξεκινήσει καλά στο βελγικό πρωτάθλημα ως παίκτης της Γκενκ. Ο Νίκος Καρέλης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 όμως υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει ακόμη σκληρότερα για να μπορέσει να τα πάει καλύτερα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουν ξεκινήσει όλα καλά και θα συνεχίσω τη δουλειά για να πάνε όλα καλύτερα»... Ο Νίκος Καρέλης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις εντυπώσεις του μετά από το πρώτο διάστημα της θητείας του στην Γκενκ και στο βελγικό πρωτάθλημα.

«Εδώ ο ρυθμός είναι πιο γρήγορος και όλες οι ομάδες παίζουν πιο δυνατά και προσπαθούν να πάρουν αποτελέσματα μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτό θα κάνει και η Άντερλεχτ σήμερα και νομίζω ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί οι παίκτες του Ολυμπιακού», τόνισε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ο οποίος συνέχισε την αναφορά του στην αντίπαλο των ερυθρολεύκων.

«Είναι μια επιθετική ομάδα και αρκετά ποιοτική. Θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από την στιγμή που παίζει και στην έδρα της. Θα είναι ένα δύσκολο μας. Εάν ο Ολυμπιακός είναι καλός και με καλή ψυχολογία πιστεύω ότι θα μπορέσει να πάρει ένα αποτέλεσμα», ανέφερε.

Ο Νίκος Καρέλης αναφέρθηκε και στους πολλούς ταλαντούχους παίκτες που έχουν βγει από το βελγικό πρωτάθλημα στα τελευταία χρόνια.

«Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει και γιατί. Ίσως γιατί υπάρχουν πολλές ομάδες καλές με τους υπεύθυνους να ποντάρουν στους παίκτες από την ίδια χώρα», τόνισε και συνέχισε κάνοντας μια σύγκριση ανάμεσα στο Βέλγιο και τη χώρα μας.

«Είναι άλλη η νοοτροπία. Όλα ξεκινούν από την οργάνωση που έχουν εδώ. Από την αστυνομία, δηλαδή, αν δούμε θα καταλάβουμε πολλά, όπως και τη νοοτροπία των οπαδών. Δεν υπάρχει καμία σχέση με την Ελλάδα».

Τέλος ως διεθνής, ο Καρέλης αναφέρθηκε και στην Εθνική ποδοσφαίρου...

«Με απασχολεί αρκετά η Εθνική. Ιδιαίτερα από την στιγμή που δεν έχουμε καλά αποτελέσματα. Πιστεύω πως θα δουλέψουμε αρκετά με τον νέο προπονητή και θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Ανόρθωση ο Μιλίνκοβιτς!


Στην Ανόρθωση ο Μιλίνκοβιτς

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, θα συνεχίσει την προπονητή του καριέρα στην Ανόρθωση, στην οποία αγωνίστηκε από το 1999 έως το 2001.

Τα… κλειδιά στον Μιλίνκοβιτς. Ο πρώην προπονητής του Άρη (είχε περάσει το 2013 από τους «κίτρινους») ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης ανακοινώθηκε από τον κυπριακό σύλλογο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ στη συμφωνία υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ένα έτος.

inner

Η ανακοίνωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή Ζόραν Μιλίνκοβιτς μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα έτος. Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών μας.

O 47χρονος προπονητής διετέλεσε ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης τη διετία 1999-2001, πανηγυρίζοντας μαζί μας ένα τίτλο πρωταθλήματος. Αναδείχθηκε δυο φορές προπονητής της χρονιάς στην Σερβία ενώ στην περσινή χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Παρτιζάν και προκρίθηκε στη συνέχεια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ευχόμαστε στον κ. Μιλίνκοβιτς καλή αρχή με την ομάδα μας και κάθε επιτυχία στο έργο του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το μήνυμα του Τολιόπουλου και οι ευχές από Γιανγκ και Τζέιμς!! (pic)

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τη διπλή επέμβαση που έκανε. Τι απάντησε στον έτερο άτυχο συμπαίκτη του, Πάτρικ Γιανγκ.

Το μήνυμα του Τολιόπουλου και οι ευχές από Γιανγκ και Τζέιμς (pic)Σε διπλή χειρουργική επέμβαση, με τη μία να αφορά στη χρόνια φλεγμονή των ιγμόρειων που τον ταλαιπωρεί και την άλλη στην αφαίρεση του trigonum από την ποδοκνημική, υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος.

«Γίνε πιο σκληρός. Επέστρεψε πιο δυνατός», έγραψε ο 19χρονος γκαρντ στο Instagram κάτω από μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο.

Ο Πάτρικ Γιανγκ σχολίασε «… αδερφέ, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά» και ο Τολιόπουλος απάντησε χαριτολογώντας: «Θα κάνουμε μαζί αποθεραπεία».

Ο νεαρός άσος δέχτηκε περαστικά και από τους άλλοτε συμπαίκτες του στον Κολοσσό, Μάικ Τζέιμς (που παίζει πλέον στη Λαμποράλ Κούτσα) και Άγγελο Τσάμη (που αγωνίζεται στον Προμηθέα Πατρών). *Πηγή: sport-fm.gr*

Και πάλι «γκάζια» από τον Τούντορ!!

Έντονες παρατηρήσεις έκανε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ για δεύτερη σερί ημέρα και ενώ απομένουν λίγα 24ωρα έως το ντέρμπι. Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ.
Και πάλι «γκάζια» από τον Τούντορ!Ο Ιγκόρ Τούντορ παρουσιάστηκε… αγριεμένος και στη σημερινή (όπως και στη χθεσινή) προπόνηση του ΠΑΟΚ, δείχνοντας με αυστηρό τρόπο τα όσα δεν του άρεσαν από αυτά που έκαναν οι παίκτες του.

Ο Κροάτης τεχνικός αφιέρωση αρκετή ώρα στο τακτικό κομμάτι και ιδιαίτερα στην επιθετική ανάπτυξη και προσπάθησε σε αρκετές περιπτώσεις να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά», καθώς σε τρεις ημέρες υπάρχει η εκτός έδρας αναμέτρηση (21/02, 19:30) με τον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική της Super League.

Μέρος της προπόνησης παρακολούθησε κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ.

Αμετάβλητο παρέμεινε το ιατρικό δελτίο. Δηλαδή, Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκες και Κλάους παραμένουν off, ενώ Μυστακίδης και Λέοβατς προπονήθηκαν πιο χαλαρά ώστε να μην επιβαρυνθούν.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπόγρης: «Δούλεψα σκληρά για να αλλάξω τη γνώμη του κόσμου»


Μπόγρης: «Δούλεψα σκληρά για να αλλάξω τη γνώμη του κόσμου»

Πανευτυχής για όσα βιώνει με την Μπιλμπάο, ικανοποιημένος για το γεγονός ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου κι ανυπόμονος για τη συμμετοχή του στο Final 8 του Κυπέλλου δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο Γιώργος Μπόγρης μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή του με την Μπιλμπάο στο Final 8. Ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα δεν είναι καθόλου εύκολος, όπως αναγνωρίζει και ο ίδιος, αλλά θα παλέψει με τους Βάσκους για τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Άλλωστε ο ίδιος νιώθει στην ομάδα σαν στο σπίτι του και αισθάνεται δικαιωμένος που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην «Deia»:

-Είναι η πρώτη σου συμμετοχή στο Κύπελλο. Ποιες είναι οι προσδοκίες σου και της ομάδας; «Ανυπομονώ... Περιμέναμε πολύ καιρό αυτόν τον αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, από τη στιγμή που εξασφαλίσαμε τη θέση μας μετά τη νίκη επί της Ομπραντόιρο και την κλήρωση των ζευγαριών. Το μυαλό μας είναι εστιασμένος στο παιχνίδι και ελπίζουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Από την πλευρά μου είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα τουρνουά για το οποίο μιλούσαν όλοι από τότε που ήμουν στην Ελλάδα. Σίγουρα θα είναι από τις καλύτερες εμπειρίες της καριέρας μου».

-Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης... «Ναι, είναι κάτι που ξέρει όλος ο κόσμος. Είναι μια ομάδα που είναι πολύ καλά προπονημένη και πάντα έχουν ένα καλό πλάνο στο παιχνίδι τους .Αλλά κι εμείς έχουμε έναν μεγάλο προπονητή και προετοιμαζόμαστε καλά για όλα τα παιχνίδια. Θα είναι μια δυνατή αναμέτρηση και δεν σκεφτόμαστε τον αποκλεισμό. Η Μπαρτσελόνα μας σέβεται και είμαι σίγουρος πως δεν περιμένουν έναν εύκολο αγώνα. Στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα φέτος, στο γήπεδό τους, βρεθήκαμε πολύ κοντά στη νίκη και ίσως να τα είχαμε καταφέρει αν κάποια σουτ είχαν βρει το στόχο».

-Η Μπιλμπάο έφτασε εδώ μετά από δύο κουραστικά ταξίδια και δύο «σκληρές» ήττες. Είναι έτοιμη η ομάδα πνευματικά και σωματικά; «Ναι... Σίγουρα... Δεν τα σκέφτεσαι αυτά όταν έχεις μπροστά σου ένα σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό. Το σώμα σου, το μυαλό σου, σου λένε πως πρέπει να είσαι έτοιμος και να έχεις κίνητρο για να αγωνιστείς για μία ακόμη φορά. Όλη τη χρονιά είχαμε δύο αγώνες την εβδομάδα, με πολλά ταξίδια και είμαστε συνηθισμένοι. Δεν πιστεύω πως θα μας επηρεάσει λοιπόν».

-Μιλώντας για σένα, νιώθεις πως βρίσκεσαι στο καλύτερο σημείο της καριέρας σου μέχρι τώρα; «Νιώθω πολύ καλά, σίγουρα, αλλά είναι κάτι το οποίο οφείλω στην εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών μου, που είναι το πιο σημαντικό για έναν παίκτη. Είμαι καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά και πνευματικά, και ελπίζω αυτό να με βοηθήσει να παίζω καλά και περισσότερο από οτιδήποτε να με βοηθήσει να κερδίζω παιχνίδια».

-Τις τελευταίες εβδομάδες πήρες μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο παρκέ, χωρίς τον Τζέιμς και στη συνέχεια και χωρίς τον Μπέγκιτς και δεν... λύγισες. «Δεν είναι βάρος. Το αντίθετο. Για μένα είναι έξτρα κίνητρο το γεγονός πως ο προπονητής μου και η ομάδα μου θέλουν περισσότερα από μένα. Γι’ αυτό ξέρω πως πρέπει να δίνω το 110%, αλλά το ίδιο θα γινόταν αν ήταν και ο Μπέγκιτς κανονικά στην ομάδα. Δεν γίνεται παρά να τα δίνεις όλα στο παρκέ. Αυτό το βήμα μπροστά δεν μπορεί να το κάνει ένας παίκτης μόνος του. Για μένα είναι κίνητρο να αγωνίζεσαι, να προσπαθείς να δίνεις το μάξιμουμ και αυτό ισχύει για όλους, γιατί αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη. Γι’ αυτό μου αρέσει που παίρνω χρόνο και βελτιώνομαι, αλλά από την άλλη χρειαζόμαστε τον Μίρζα, γιατί θα μας κάνεις όλους καλύτερους».

-Μιλάς για κίνητρο, αλλά η βελτίωσή σου είναι προϊόν και της εμπιστοσύνης που δείχνεις να έχεις πια για να κάνεις περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. «Φυσικά. Αλλά είναι και θέμα... χρόνου. Τις πρώτες εβδομάδες στην ομάδα ήμουν νευρικός γιατί προσπαθούσα να βοηθήσω και να βελτιωθώ στα πράγματα που μου ζητούσαν, να κερδίσω το σεβασμό της ίδιας της ομάδας μου πρώτα και των φιλάθλων μετά. Τώρα όλα είναι πιο εύκολα, νιώθω πολύ πιο άνετα με όλα. Ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος ξέρουν τι μπορώ να κάνω και τι δεν μπορώ να κάνω. Είναι σημαντικός ο χρόνος που περνάς στο γήπεδο, αλλά και ο χρόνος που πέρασα ως κομμάτι της ομάδας».

-Από τα ατού σου δείχνουν το σουτ από μέση απόσταση και το επιθετικό ριμπάουντ. Πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα στο γήπεδο; «Ειλικρινά, πιστεύω πως ναι. Πάντα μπορείς να κάνεις περισσότερα. Μείναμε εκτός Eurocup το οποίο ήταν άσχημο για εμάς, αλλά τώρα έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιωθούμε και ατομικά. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που σκέφτονται το ίδιο. Θα ήθελα να προσθέσω πράγματα στο παιχνίδι μου, για να μπορέσω να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα να πάρει νίκες, όπως για παράδειγμα το παιχνίδι στο ποστ ή το σκορ σε καταστάσεις τρανζίσιον. Ο Σίτο Αλόνσο είναι ο τύπος του προπονητή που μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις το παιχνίδι σου, να προσθέσεις στοιχεία και ελπίζω πως τώρα θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε πάνω σε αυτά».

-Έχεις κερδίσει και την εμπιστοσύνη των συμπαικτών σου, που δείχνουν να σε ψάχνουν περισσότερο στην επίθεση. «Είμαι ένας παίκτης που χρειάζεται τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του. Δεν είμαι εγωιστής. Είμαι ένας παίκτης ομάδας και εξαρτώμαι από τους συμπαίκτες μου και από τον προπονητή μου, που ξέρει πώς να με χρησιμοποιήσει. Γι’ αυτό, αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που βρήκα αυτό που λέω «ηρεμία στο μπάσκετ» και το μόνο το οποίο με απασχολεί είναι να δίνω το καλύτερο στο γήπεδο. Ωστόσο, πάντα μπορείς να βελτιωθείς, δεν βολεύομαι σε ότι ήδη έχω ή κάνω».

-Ο Σλέζας έφτασε την περασμένη εβδομάδα και ο Μπέγκιτς σιγά-σιγά επιστρέφει. Θεωρητικά, μπορεί να μοιραστείτε χρόνο στη θέση πέντε. «Ο προπονητής ξέρει ποιος είναι το καλύτερο για την ομάδα και πώς να μοιράσει το χρόνο. Χρειαζόμαστε την επιστροφή του Μίρζα, ο Ταουτβίντας θα μας δώσει ενέργεια και θα είναι καλό για την ομάδα να έχει διαφορετικούς παίκτες, οι οποίοι θα προσφέρουν ο καθένας τα δικά του καλά στοιχεία στο παρκέ. Αυτό δίνει περισσότερες λύσεις στον προπονητή, ανάλογα με τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία του καθενός. Για μένα είναι καλό, γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερος συναγωνισμός και στις προπονήσεις και θα με αναγκάζει να δουλέψω σκληρά για να μείνω στο παρκέ».

-Η μεγάλη σου βελτίωση είναι κάτι που έχουν προσέξει και οι φίλαθλοι στη Μιριμπίγια. «Ναι, είναι κάτι που έχω νιώσει και είμαι ευτυχισμένος γι’ αυτό, γιατί στην αρχή της χρονιάς τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Δούλεψα σκληρά για να αλλάξω τη γνώμη που οι φίλαθλοι είχαν για μένα και τώρα νιώθω ευγνώμων και χαρούμενος που παίζω γι’ αυτούς».

-Στην Ανδόρρα δεν πέρασες καλά μάλλον και καταλαβαίνω πως για σένα είναι σημαντικό να αισθάνεσαι καλά με την πόλη και τον κόσμο γύρω σου. «Ναι... Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Μπιλμπάο. Κι άλλοι Έλληνες παίκτες που αγωνίστηκαν εδώ, εκτίμησαν την κουλτούρα και τη νοοτροπία. Επίσης, είναι πολύ κοντά ο Γιάννης Μπουρούσης και βρισκόμαστε που είναι πολύ θετικό για μένα. Είναι πάντα σημαντικό όταν είσαι μακριά από τη χώρα σου να έχεις κάποιον να μιλάς και να μοιράζεσαι αυτά που ζεις. Αυτή τη στιγμή το Μπιλμπάο είναι ο ιδανικός συνδυασμός για μένα: Έχω έναν μεγάλο προπονητή, είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, μια υπέροχη πόλη και έναν καλό Έλληνα φίλο κοντά. Δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο».

-Μετά το Κύπελλο, με δεδομένο πως θα έχετε περισσότερο χρόνο για προπόνηση, θα έχετε και περισσότερο χρόνο με ένα παιχνίδι την εβδομάδα, για να γνωρίσεις καλύτερα την πόλη και τις γύρω περιοχές. «Ναι, σίγουρα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο, αλλά ξέρω πως υπάρχουν πολλά όμορφα μέρη. Ανυπομονώ γι’ αυτό, όπως ανυπομονώ πως και να δουλέψω τόσο ατομικά, όσο και με την ομάδα. Θα έχουμε έναν αγώνα την εβδομάδα από εδώ και πέρα και αυτό θα μας επιτρέψει να μπαίνουμε στους αγώνες με μεγαλύτερη ενέργεια για να μπορέσουμε να πάρουμε περισσότερες νίκες, ειδικά στη Μιριμπίγια».

-Ο στόχος είναι τα πλέι οφ; «Ο στόχος είναι να μπούμε στις πρώτες έξι ομάδες. Έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε αυτό. Να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος και στο τέλος θα δούμε ως που θα καταφέρουμε να φτάσουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα είπε με Κοντονή ο Μελισσανίδης για το γήπεδο!!


Τα είπε με Κοντονή ο Μελισσανίδης για το γήπεδο

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης.

Συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σταύρος Κοντονής.

Κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών ήταν το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον Πάνο Σκουρλέτη για το γεγονός ότι αν και είχε υποσχεθεί ότι μόλις δοθεί η έγκριση από την
Περιφέρεια Αττικής στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων θα κινούσε τις διαδικασίες για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο, δεν το έχει κάνει ακόμα.

Στο πλαίσιο των επαφών λοιπόν για το θέμα ήταν και η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ενώ συζήτησαν φυσικά πολλά θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Από σήμερα τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Ατρόμητο!!


Από σήμερα τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Ατρόμητο

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ που έκανε δεκτή την έφεση του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν τους τρόπους που ο κόσμος θα μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια για το προσεχές ματς.

Από σήμερα μέσω ίντερνετ και από την Παρασκευή από τα εκδοτήρια θα μπορεί ο κόσμος του Ολυμπιακού να προμηθεύεται εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/02, 15:00) κόντρα στον Ατρόμητο για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν τάχιστα μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και ενημέρωσαν τους φίλους της ομάδας τους για τους τρόπους και τις ώρες που μπορούν να κλείσουν θέση για το προσεχές παιχνίδι.

Η ανακοίνωση

H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League απέναντι στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 21/2/2016 και ώρα 15:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Παρασκευή 19/2 (10:00–18:00), το Σάββατο 20/2 (10:00-15:00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη 18/2 από τις 16:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς)

δ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.
Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια ΜΟΝΟ εφόσον προσκομίσει ταυτότητες, κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €, 80 € (VIP) & 150 € (VVIP).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10 € ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Μέσι έγινε... Σπαρτιάτης!! (σκίτσο)


Ο Μέσι έγινε... Σπαρτιάτης (σκίτσο)

Ο Λιονέλ Μέσι έσπασε το φράγμα των 300 γκολ στο πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της Χιχόν (1-3) και ένα σκίτσο τον παρουσιάζει ως... Σπαρτιάτη πολεμιστή των 300 του Λεωνίδα.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανέλαβε την Εθνική Γεωργίας ο Ζούρος!!


Ανέλαβε την Εθνική Γεωργίας ο Ζούρος

Τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Γεωργίας ανέλαβε ο Ηλίας Ζούρος που επιστρέφει στους πάγκους μετά από μακρά αποχή.

Την πρόσληψη του Ηλία Ζούρου στη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας ανακοίνωσε η ομοσπονδία μπάσκετ της Γεωργίας.

O 50χρονος προπονητής είχε δουλέψει πέρσι στην Τόφας και αναλαμβάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά τη θητεία του στην Ελλάδα (2011-2012).

Ο κόουτς Ζούρος, που διαδέχεται τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, θα έχει ως πρώτη αποστολή να οδηγήσει τη Γεωργία στην πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2017. Στα προκριματικά η ομάδα του είναι στον ίδιο όμιλο με Μαυροβούνιο, Αλβανία και Σλοβακία.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για τον Σκουρλέτη!!


Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για τον Σκουρλέτη

Η καθυστέρηση της έκδοσης οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο είναι ο λόγος της έντονης δυσαρέσκειας των ανθρώπων της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του Πάνου Σκουρλέτη.

«Τότε περίμενε την Περιφέρεια, τώρα τι ακριβώς περιμένει»... Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους προς το πρόσωπο του Πάνου Σκουρλέτη. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αν και είχε υποσχεθεί ότι μόλις δοθεί η έγκριση από την Περιφέρεια Αττικής στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων θα κινούσε τις διαδικασίες για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο.

Η Περιφέρεια έδωσε την έγκριση στις 29 Ιανουαρίου αλλά ακόμη παρά τις δεσμεύσεις του υπουργού δεν έχει κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες και δεν έχει υπογράψει για να εκδοθεί η άδεια αυτή.

Στην Ένωση αναφέρουν ότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά πιστεύουν ότι ο υπουργός θα μπορούσε να έχει «τακτοποιήσει» τις εκκρεμότητες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τέλος» οι περιοριστικοί όροι για τον Μπενζεμά!!


«Τέλος» οι περιοριστικοί όροι για τον Μπενζεμά

Οι δικαστικές Αρχές της Γαλλίας αποφάσισαν να άρουν τους περιοριστικούς όρους στον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Καλή είδηση για τον Μπενζεμά η οποία ενδεχομένως να του ανοίγει και τον δρόμο της επιστροφής του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Οι δικαστικές Αρχές της χώρας αποφάσισαν να άρουν τους περιοριστικούς όρους που είχαν επιβάλει στον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης για την εμπλοκή του στην υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά.

Το όνομα του Μπενζεμά δεν έχει «καθαρίσει» από την υπόθεση αυτή καθώς δεν έχουν αποσυρθεί οι κατηγορίες για συμμετοχή του στον εκβιασμό του γάλλου διεθνούς άσου και συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας.

Ο Μπενζεμά στα τελευταία παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Γαλλίας όμως δεν είχε συμμετάσχει καθώς δεν είχε κληθεί από τον Ντεσάν λόγω του σκανδάλου αυτού. Τελικά στο Παρίσι πιστεύουν ότι η εξέλιξη αυτή ίσως να σημάνει και την «άρση» της σιωπηλής τιμωρίας του Μπενζεμά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Μουρίνιο θέλει τον Ναϊνγκολάν στη Γιουνάιτεντ!!


Ο Μουρίνιο θέλει τον Ναϊνγκολάν στη Γιουνάιτεντ

Ο Ναϊνγκόλαν θα είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι όταν ο Μουρίνιο αναλάβει τα ηνια της.

Μπορεί να μην έχει αναλάβει και επίσημα τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει αρχίσει να σκέφτεται ήδη τις κινήσεις που θα κάνει.

Βάσει των βρετανικών δημοσιευμάτων ο Πορτογάλος τεχνικός έχει λάβει την απόφασή του. Πρώτος μεταγραφικός στόχος για τους «κόκκινους διαβόλους» το καλοκαίρι θα είναι ο Ναϊνγκολαν.

Ο πορτογάλος εκτιμά τις ποδοσφαιρικές αρετές του Ελβετού ποδοσφαιριστή και όπως αναφέρει ο ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντούλια θα καταβάλει προσπάθειες να τον αποκτήσει από τη Ρόμα γνωρίζοντας ήδη ότι υπάρχουν τα χρήματα για να γίνει μια τέτοια κίνηση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έπεσε η ποινή του Ολυμπιακού για την υπόθεση με τον αναπτήρα!!


Έπεσε η ποινή του Ολυμπιακού για την υπόθεση με τον αναπτήρα

Δεκτή έγινε η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης με την οποία του επιβαλλόταν μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Καλά μαντάτα για τον Ολυμπιακό. Η έφεση που είχε καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης η οποία αφορούσε τιμωρία της έδρας του έγινε δεκτή, κάτι που σημαίνει ότι έπεσε και η ποινή που του είχε επιβληθεί.

Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να έχουν το δικαίωμα να δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η τιμωρία είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό για τον αναπτήρα που φέρεται να είχε πετάξει οπαδός του στον Κουλιμπαλί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Απαράδεκτη χαρακτηρίζεται η πειθαρχική δίωξη από την επιτροπή Εφέσεων.


Η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Με την υπ’ αριθμ. 8/17-2-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθμ. 38/2016 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Κρατεί και δικάζει. Κηρύσσει απαράδεκτη την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη. Διαβιβάζει την δικογραφία στον αρμόδιο Πειθαρχικό Εισαγγελέα για δικές του ενέργειες.

Με δύο επιθετικούς η ΑΕΚ!!


Με δύο επιθετικούς η ΑΕΚ

Την αποστολή της ΑΕΚ για τον προσεχή αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο ανακοίνωσε ο Πογέτ, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Άρη Σοϊλέδη. Επίσης εκτός έμειναν οι Αραβίδης και Κορδέρο.

Χωρίς τους Χρήστο Αραβίδη, Μιγκέλ Κορδέρο και Άρη Σοϊλέδη θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ, καθώς ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την αποστολή της «Ένωσης» για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την 19μελή αποστολή αποτελούν οι:

Ανέστης, Μπαρόχα, Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Ζουκουλίνι, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ και Πέκχαρτ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κερ: «Μην το πείτε στον Κάρι, αλλά υποστήριζα τον Τόμπσον»


Κερ: «Μην το πείτε στον Κάρι, αλλά υποστήριζα τον Τόμπσον»

Ο Στιβ Κερ δεν ήταν... διχασμένος στο διαγωνισμό τριπόντων, καθώς όπως αποκάλυψε υποστήριζε τον Κλέι Τόμπσον στη μάχη με τον Στεφ Κάρι.

Είναι και οι δύο «παιδιά» του. Όμως ο Στιβ Κερ δεν έκρυψε πως στο διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game είχε προτίμηση σε ό,τι αφορούσε τον τελικό νικητή.

«Μην το πείτε στον Στεφ (σ.σ. Κάρι), αλλά εγώ ήμουν με τον Κλέι (σ.σ. Τόμπσον). Ο Κάρι είχε κερδίσει πέρσι. Θέλω να κερδίζουν οι δυο τους κάθε χρόνο εναλλάξ», τόνισε ο προπονητής των Γουόριορς, που είχε κερδίσει στο συγκεκριμένο διαγωνισμό το 1997.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Συναντήθηκαν με Στραματσόνι και παίκτες τα μέλη της Συμμαχίας!! (pics)


Συναντήθηκαν με Στραματσόνι και παίκτες τα μέλη της Συμμαχίας (pics)

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Αντρέα Στραματσόνι και τους παίκτες του Παναθηναϊκού, είχαν τα μέλη της Συμμαχίας που βρέθηκαν για πρώτη φορά στο Κορωπί.

Οι πρωτοτυπίες της Παναθηναϊκής Συμμαχίας συνεχίζονται, με τα μέλη να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες και τον προπονητή των «πρασίνων».

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μέλη της Συμμαχίας βρέθηκαν στο Κορωπί, ενώ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του προπονητικού κέντρου, ενώ φωτογραφήθηκαν με τον Αντρέα Στραματσόνι και τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον Ιταλό προπονητή, από τον οποίο ζήτησαν να οδηγήσει ξανά τους «πράσινους» στην κορυφή.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η απαλλαγή από χρέη και… νοοτροπία!!


Η απαλλαγή από χρέη και… νοοτροπία

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ Άρης και το ποιος θα αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Σε μια επικίνδυνη περιδίνηση κινδυνεύει να πέσει ο Άρης όσο πλησιάζει η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ και το ποιος θα αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Κοινώς όταν θα… μιλήσει το χρήμα. Πέρα από τη γνωστή αντιπαράθεση ότι το ύψους του αρχικού ΜΚ θα πρέπει να είναι 2, 3 ή 5εκ ευρώ (εδώ οι απόψεις διίστανται) ως αποδεικτικό του πόσο παχύ θα είναι το πορτοφόλι του εν δυνάμει νέου ιδιοκτήτη, έχει ήδη εμφιλοχωρήσει στις τάξεις των φίλων του Άρη, μια σε πρώτη φάση, καφενειακή συζήτηση που τείνει να χωρίσεις τους κίτρινους-πάλι- σε στρατόπεδα.

Αρχικά ακούσαμε ότι ο Καρυπίδης είναι μπροστινός του Αρβανιτίδη. Άσχετα αν στο καπάκι καταρρίφθηκε ο ισχυρισμός από την αγωγή που δημοσιεύτηκε ότι έχει καταθέσει η οικογένεια Καρυπίδη εναντίον του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας. Ακούσαμε επίσης ότι ο Αρβανιτίδης θα πάρει την Βέροια πίσω. Κι αυτό διαψεύστηκε. Ακούσαμε ότι πίσω από τον Καρυπίδη είναι ο Κάλας. Αυτό μάλλον είναι άνευ σχολιασμού. Για τον Σαββίδη και τη σχέση του με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ έχει απαντήσει πολλάκις και δημοσίως ο Καρυπίδης.

Εσχάτως στην κουβέντα μπήκαν και τα Σούπερ Μάρκετ και οι εξελίξεις στον κλάδο του λιανικού εμπορίου στον οποίο συμμετέχει με 142 καταστήματα και ο Καρυπίδης και έχει αρχίσει να αμφισβητείται η οικονομική του επάρκεια, ώστε να κουμαντάρει το μεγάλο καράβι που λέγεται Άρης. Η παραφιλολογία ενισχύεται από το γεγονός ότι ο νυν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει αποφασίσει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του το τελευταίο διάστημα, προφανώς γιατί δεν του αφήνουν χρόνο και οι αλλαγές που συντελούνται στους επιχειρηματικούς τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται.

Αυτό που σίγουρα ισχύει σήμερα που μιλάμε είναι το εξής. Ο Καρυπίδης πέτυχε στον πρώτο του στόχο που είναι το αγωνιστικό αφού ο ΑΡΗΣ περιμένει την μαθηματική επικύρωση της ανόδου. Έχει την ομάδα πληρωμένη και τηρεί τις υποχρεώσεις του προς τον ερασιτέχνη, τουλάχιστον με βάση όσα δημόσια έχει πει ο Γιάννης Ψηφίδης. Αυτό που εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα είναι η δεύτερη υποχρέωση που έχει αναλάβει και βάσει μνημονίου. Δηλαδή την περάτωση της εκκαθάρισης ή αν δεν προλάβει να ολοκληρωθεί, την απρόσκοπτη συμμετοχή της ομάδας στη Football League, ενέργεια που περνάει μέσα από ΕΕΑ και ΕΠΟ, φορείς με τους οποίους είναι υποχρεωμένος να συνομιλήσει ώστε ο Άρης να μην συναντήσει κάποιο εμπόδιο μπροστά του.

Για την διαδικασία της ΑΜΚ τα πράγματα είναι απλά και τα ορίζει ο νόμος. Το ποσό το καθορίζει η Γ.Σ του ερασιτέχνη, οφείλουν να τηρηθούν συγκεκριμένες ημερομηνίες από το άνοιγμά της και έπειτα, διάστημα στο οποίο μπορεί να εμφανιστεί οποιοσδήποτε έχει ρευστό και το καταθέσει στον ειδικό λογαριασμό τραπέζης και άρα εξ ορισμού καταρρίπτεται οποιαδήποτε προτεραιότητα του Καρυπίδη. Ηθική ναι, εφόσον υλοποιήσει τους βασικούς στόχους. Βάσει νόμου όμως όχι. Όπως είναι ξεκάθαρο ότι τα χρήματα που θα βάλει συνολικά μέχρι τον Μάιο, μπορεί να τα μετοχοποιήσει σε μεταγενέστερη ΑΜΚ είτε την κάνει ο ίδιος αν πάρει την ΠΑΕ ή οποιοσδήποτε άλλος. Και καλά θα κάνει να τα μετοχοποιήσει για αν ήμαστε δίκαιοι γιατί δίχως αυτά ο ΑΡΗΣ δεν θα ήταν σήμερα με το ενάμιση πόδι στη Football League.

Αυτό που σίγουρα οφείλει να αλλάξει εν όψει των διεργασιών του Μαΐου-Ιουνίου για τη νέα ΠΑΕ είναι η νοοτροπία του κόσμου. Όχι όλου ασφαλώς. Αυτή που δημιουργεί στρατόπεδα, ρίχνει με ευκολία νερό στον μύλο της εσωστρέφειας, προκαλεί καχυποψία για το παραμικρό και δεν αφήνει στην τελική τον Άρη να αναπνεύσει εξυπηρετώντας ίδια συμφέροντα και μικροπαραγοντισμούς.

Ο Άρης έχει μια χρυσή ευκαιρία μπροστά του το καλοκαίρι, να απαλλαγεί εκτός από τα χρέη και από νοοτροπίες- βαρίδια που τον κρατούν καθηλωμένο…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αλλαγή ώρας στο Κηφισιά – Άρης!!


Αλλαγή ώρας στο Κηφισιά – Άρης

Νωρίτερα κατά 45 λεπτά θα γίνει το τζάμπολ του αγώνα της Κηφισιάς με τον Άρη για την 22η αγωνιστική της Basket League.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η αναμέτρηση Κηφισιά – Άρης της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 12/3 με ώρα έναρξης τις 16.15, αντί για τις 17.00 που είχε οριστεί αρχικά, στο κλειστό γήπεδο του Ζηρινείου».

Συμπληρώθηκε το παζλ των πιλότων στη Formula 1!


Συμπληρώθηκε το παζλ των πιλότων στη Formula 1

Ο Ινδονήσιος Ρίο Χαριάντο επελέγη ως δεύτερος πιλότος της Manor κι έτσι ολοκληρώθηκε η εικόνα των πιλότων στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Formula 1.

Τον... άσημο Ρίο Χαριάντο επέλεξε η Manor για να αποτελέσει τον δεύτερο πιλότο της, στο πλευρό του Πασκάλ Βέρλαϊν. Ο 23χρονος Ινδονήσιος συμμετείχε την προηγούμενη τετραετία στους αγώνες GP2, δεν έχει εμπειρία από τη Formula 1, ωστόσο στηρίζεται από χορηγούς και την κυβέρνηση της πατρίδας του.

Με την ανακοίνωση αυτή της Manor υπάρχει πλέον μια πλήρης εικόνα για το «χάρτη» των πιλότων του πρωταθλήματος που θα αρχίσει στις 20 Μαρτίου από την Αυστραλία.

Οι πιλότοι για το 2016

Mercedes: Λιούις Χάμιλτον, Νίκο Ρόσμπεργκ
Ferrari: Σεμπάστιαν Φέτελ, Κίμι Ραϊκόνεν
Williams-Mercedes: Βαλτέρι Μπότας, Φελίπε Μάσα
Red Bull-TAG (Renault): Ντάνιελ Κβίατ, Ντάνιελ Ρικιάρντο
Force India-Mercedes: Σέργιο Πέρες, Νίκο Χούλκενμπεργκ
Renault: Κέβιν Μάγκνουσεν, Τζόλιον Πάλμερ
Toro Rosso-Ferrari: Μαξ Φερστάπεν, Κάρλος Σάινθ
Sauber-Ferrari: Φελίπε Νασρ, Μάρκους Έρικσον
McLaren-Honda: Φερνάντο Αλόνσο, Τζένσον Μπάτον
Manor-Mercedes: Πασκάλ Βέρλαϊν, Ρίο Χαριάντο
Haas-Ferrari: Ρομάν Γκροσάν, Εστέμπαν Γκουτιέρες
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν την απορύθμισε μόνο ο Γκουαρντιόλα!!


Δεν την απορύθμισε μόνο ο Γκουαρντιόλα!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει πως δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τη Μάντσεστερ Σίτι η ανακοίνωση της πρόσληψης του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι.

Δεν είναι μόνο οι δύο τελευταίες σερί ήττες μέσα στην έδρα της πρώτα από τη Λεστερ και ύστερα από την Τότεναμ, αλλά η γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι από την αρχή της σεζόν. Καταρχήν πάνε πάνω από τρεις μήνες που δεν έχει νικήσει συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ με δυο μόλις εκτός έδρας νίκες εκείνη απέναντι στην Γουότφορντ και την άλλη με την Σάντερλαντ πρόσφατα σε ενα διάστημα σχεδον 14 εβδομάδων σίγουρα δεν μπορει να εχει το οποιοδήποτε παράπονο!
Αν κάποιος κάνει ένα απλό τρικ περνώντας τις οκτω πρώτες ομάδες αυτή τη στιγμή, μετατρέψει το πρόγραμμα τους σε ένα μίνι πρωτάθλημα και δει τη βαθμολογία θα καταλάβει πως όλα τα πράγματα εξηγούνται πάρα πολύ απλά. Με 10 παιχνίδια η καθεμία πρώτη σε αυτό το άτυπο τεστ ειναι η εκπληκτική Γουεστ Χαμ που εχει συγκεντρώσει 17 πόντους ενω η Σιτι ειναι στην όγδοη θεση με μολις έξι πόντους! Επίσης η ομάδα του Πελεγκρίνι δεν έχει νίκη απέναντι στις πέντε άλλες ομάδες που αποτελούν μαζι της την πρώτη εξάδα! Η συνολική της εικόνα μέσα στο πρωτάθλημα είναι αυτή που πρέπει να ανησυχήσει, όχι για την τρέχουσα σεζόν αλλά γενικότερα. Αν δεν υπήρχε μία αξιοθαύμαστη σταθερότητα στο πώς καταφέρνει και φέρνει βόλτα τα παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας τότε θα αντιμετωπίζε τα ίδια προβλήματα με την Γιουνάιτεντ πιθανώς ακομα και με την Τσελσι!
Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχουν οι πολίτες φυσικά και τους επιτρέπει, να συζητάνε πως μπορεί να καλύψουν την διαφορά από την πρώτη θέση και να πάρουν το πρωτάθλημα. Αποδεικνύεται όμως στην πράξη πως αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί και ουσιαστικά ο τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπρόινε εξελίσσεται σε καταλυτικό αφου ο Βέλγος πρόσφερε με την ικανότητα του να ανοίγει τις κλειστές άμυνες τον καλύτερο τροπο εκμετάλλευσης του Σερχιο Αγουέρο!Επισης σε αντίθεση με τον Σιλβα αυτος μαρκάρει και πιέζει παντου κατι απόλυτα αναγκαίο σε μια ενδεκάδα που ουτε ο Στέρλινγκ ειναι φανατικός υπέρμαχος της σκληρής δουλειάς και ο Τουρέ πια δεν ειναι αυτος που ηταν πριν τρια χρονια!
Γενικά η Σιτι δείχνει να μην ειναι σε θεση να παει τη μάχη μεχρι το νήμα αλλα προσωπικά δεν θα την έβγαζα απο την εξίσωση του τιτλου με δεδομένο πως εχει παίκτες που έχουν ξαναζήσει την πίεση των τελευταίων αγωνιστικών! Κατι που ουτε η Τοτεναμ ουτε η Αρσεναλ έχουν βιώσει με αυτο το ρόστερ και η Λεστερ μπορει να βίωσε και να διαχειρίστηκε πριν ενα χρόνο τη μάχη του υποβιβασμού αλλα η κούρσα για το πρωτάθλημα απαιτεί διαφορετικά νεύρα και μυαλό απο ατσάλι!


Πηγή: england365.gr

Ο πολύ καλός Θανάσης και η τάπα στον θεόρατο Μπατσίνσκι!! (video)


Ο πολύ καλός Θανάσης και η τάπα στον θεόρατο Μπατσίνσκι (video)

Η πολύ καλή εμφάνιση του Θανάση Αντετοκούνμπο δεν αρκούσε στους Γουέστσεστερ Νικς για να νικήσουν τους Ράπτορς 905. Πάντως ο 23χρονος φόργουορντ έκανε μία εντυπωσιακή τάπα σε έναν πανύψηλο αντίπαλο.

Την ήττα με 98-89 από τη θυγατρική ομάδα των Ράπτορς γνώρισε εκείνη των Νικς για το NBDL παρά την πολύ καλή παρουσία του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο 23χρονος φόργουορντ είχε 15 πόντους (7/10 βολές, 4/6 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 τάπες, 1 ασίστ και 3 λάθη σε 31 λεπτά.

Μάλιστα μία από τις δύο τάπες του Θανάση Αντετοκούνμπο έγινε πάνω στον ύψους 2,18μ. Καναδό σέντερ Τζόρνταν Μπατσίνσκι.

Δείτε την εμφάνιση του Θανάση Αντετοκούνμπο (και την τάπα στο 30ο δευτερόλεπτο):





*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπενίτεθ: «Προτεραιότητα η Πρέμιερ Λιγκ»


Μπενίτεθ: «Προτεραιότητα η Πρέμιερ Λιγκ»

Την επιστροφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα εξετάζει και βάζει σε προτεραιότητα ο Ράφα Μπενίτεθ, έναν μήνα έπειτα από την απόλυσή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στο «BT Sport», ανέφερε πως το πρώτο πράγμα που σκέφτεται για την επαναφορά του στους πάγκους είναι να βρει μια ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η τελευταία του δουλειά επί αγγλικού εδάφους ήταν ως υπηρεσιακός κόουτς στην Τσέλσι μετά τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, τη σεζόν 2012-2013.

«Είναι προτεραιότητά μου να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ. Μου αρέσει πάρα πολύ το πρωτάθλημα της Αγγλίας. Η οικογένειά μου ζει στο Wirral και η γυναίκα μου, συνεχώς μου λέει “εμπρός, πάρε μια ομάδα και ξεκίνα πάλι την προπονητική”. Θέλω κι εγώ πολύ να επιστρέψω στους πάγκους...» δήλωσε ο Μπενίτεθ.

Πηγή: england365.gr

Η Άντερλεχτ μία κλάση πάνω από…!!


Η Άντερλεχτ μία κλάση πάνω από…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επιχειρεί μέσα από το sport-fm.gr να αναλύσει το αποψινό παιχνίδι…

• Θυμηθείτε αυτό που διαβάζετε: ο Ολυμπιακός για να βγει ζωντανός από το αποψινό παιχνίδι, απέναντι σε μία Άντερλεχτ που θα είναι με το μαχαίρι στο στόμα, πρέπει να μεταμορφωθεί και να είναι Ολυμπιακός επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, στα καλά του.

• Κι επειδή ο κόσμος εδώ δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει πως παίζει η Άντερλεχτ, αφού άλλωστε δεν δείχνει κανένα κανάλι φέτος βελγικό πρωτάθλημα, εγώ σας λέω ότι είναι μία κλάση πάνω από τις άλλες δυνατές ελληνικές ομάδες! Σε σχέση με τον Ολυμπιακό; Δεν υπάρχουν φοβερές και τρομερές διαφορές. Είναι το τι θα βγάλουν οι ομάδες στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα. Σε τι μέρα θα βρεθούν τις δύο Πέμπτες…

• Ας σκεφθούμε ότι η Άντερλεχτ κόντραρε στα ίσα τόσο την Τότεναμ, όσο και τη Μονακό τη φάση των ομίλων και τελικά απέκλεισε τους Γάλλους.

• Αγωνιστικά, οι Βέλγοι παίζουν δύο ειδών παιχνίδι.

• Με τις ομάδες που θεωρούν στα μέτρα τους το πάνε στο επιθετικό: μπαίνουν πολύ δυνατά και προσπαθούν να τις «πνίξουν» πιέζοντας πολύ στο αντίπαλο μισό γήπεδο.

• Με τις ομάδες που θεωρούν πιο δύσκολες το πάνε στο πιο πονηρό: τις αφήνουν να παίξουν μπάλα, αλλά πάλι πιέζουν πολύ, με τη διαφορά ότι τα οκάνουν στο δικό τους μισό γήπεδο, όχι στο αντίπαλο. Στόχος να κλέψουν μπάλα και να φύγουν στην κόντρα, με την παρουσία πολύ γρήγορων παικτών,

• Όπως αντιλαμβάνεστε κι ο ένας κι ο άλλος τρόπος είναι επικίνδυνος για κάθε αντίπαλο…

• Ο γκολκίπερ της, ο Προτό (περιβραχιόνιο αρχηγού, όπως κι ο Ρομπέρτο), είναι κλάση. Και δεν είχε παίξει λόγω τραυματισμού στο Άντερλεχτ-Ολυμπιακός 0-3…

• Μπροστά οι εξτρέμ Πράετ και Ατσεαμπόνγκ, έχουν ταχύτητα και τεχνική, ενώ πίσω τους, από τα μπακ, δεξιά ο Ναχάρ γίνεται συνεχώς εξτρέμ κι αριστερά ο Μπούτνερ έχει πολύ καλό πόδι για σέντρα και σουτ.

• Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον…Φορτούνη της Άντερλεχτ, τον Τζούρισιτς! Για την ακρίβεια το Σερβάκι παίζει ακόμη πιο μπροστά από τον Κώστα, σχεδόν δεύτερος κυνηγός. Θυμάμαι ακόμη το Ολυμπιακός-Μπενφίκα 1-0. Μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο και χάλασε όλη την αμυντικη οργάνωση του Ολυμπιακού. Μπόρεσε και βρέθηκε δύο φορές φάρσα απέναντι στο Ρομπέρτο, αλλά εκείνη την βραδιά ο Ισπανός ήταν ανίκητος.

• Απ΄ ότι καταλαβαίνω τη μεγάλη αυτή απειλή θα επιχειρήσει ο Μάρκο να την εξουδετερώσει με το Λούκα. Θα τον «πιάσει» ο Μιλιβόγεβιτς, που τον ξέρει κι από την εθνική Σερβίας, όμως μετά θα χρειαστεί πολύ δουλειά όχι μόνο από τον Ζντιέλαρ, αλλά κι από τον Φορτούνη στον άξονα, ώστε να μην κάνουν υπεραριθμία οι Βέλγοι με τον Ντεφούρ (κόφτης-ηγέτης) και τον Αφρικάνο, τον Μπατζί.

• Ο σέντερ φορ Οκάκα είναι φοβερό εργαλείο, στα καλά του. Και ψηλά και χαμηλά. Όμως, έχει να παίξει 20 μέρες και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Σε παρόμοιο στιλ, ψηλός, δυνατός, γρήγορος κι ο αντικαταστάτης του, ο Σιλά.

• Αμυντικά η Άντερλεχτ δεν έχει την ίδια ποιότητα, αλλά μην παραμυθιάζεστε από αυτά που λένε. Είναι πιεστικοί κι ενίοτε σκληροί και με το 0-3 του Μήτρογλου, αποκλείεται να παίξουν με αφέλεια και απόψε…

• Η εικόνα της Άντερλεχτ άλλαξε θεαματικά τον τελευταίο καιρό με τις μεταγραφές που έκανε. Πήρε τρεις παίκτες στις 25 Γενάρη, τους έβαλε αμέσως στην ενδεκάδα και της έχουν βγει κι οι τρεις!!!

• Κι από αυτή την ανάλυση, φαντάζομαι πως τώρα αντιληφθήκατε γιατί ξεκίνησα έτσι το κομμάτι. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πανέτοιμος για πολύ μεγάλη μάχη, αν θέλει να επιβιώσει σήμερα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ελληνικές νίκες στο NCAA!


Ελληνικές νίκες στο NCAA

Οι ομάδες των Πάρη Μαραγκού και Γιάννη Δημακόπουλου σημείωσαν νίκες στο NCAA με... συμπαθητικές εμφανίσεις των δύο Ελλήνων.

Το American (8-18) του Πάρη Μαραγκού επικράτησε στο... θρίλερ με το Lafayette (5-21) με 60-59. Ο 21χρονος σέντερ έπαιξε μόλις πέντε λεπτά, αλλά πρόλαβε να έχει 5 πόντους (1/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1 λάθος.

Ο Γιάννης Δημακόπουλος βοήθησε το UC Irvine (20-7) να περάσει από την έδρα του CSU Fullerton (5-21) με 96-77. Σε 15 λεπτά είχε 6 πόντους (3/5 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 0/1 βολή), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πού θα κριθεί η φετινή Πρέμιερ;


Πού θα κριθεί η φετινή Πρέμιερ;

Το england365.gr κοιτάζει το πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος και κάνει μια εκτίμηση για τα κρίσιμα παιχνίδια που περιλαμβάνει η φετινή κούρσα της Πρέμιερ Λιγκ στο υπολοιπόμενο κομμάτι της, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική...  
Η Λέστερ πάει για τη μεγάλη έκπληξη κόντρα σε κάθε προγνωστικό, κάθε τρελό σενάριο και κόντρα στα... πιο τρελά όνειρα των οπαδών της, οι οποίοι ζουν το δικό τους παραμύθι.
Η Τότεναμ, στο -2, δίχως φανφάρες, με σοβαρή δουλειά, με χαρακτήρα και δίχως να... παρενοχλείται από τα φώτα της δημοσιότητας όπως γίνεται με τις «αλεπούδες», έχει πλέον στόχο τον τίτλο και δεν το κρύβει.
Η Άρσεναλ, επίσης δύο βαθμούς μακριά από το ρετιρέ, είναι η ομάδα που έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα με το γκολ του Γουέλμπεκ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης με τη Λέστερ την περασμένη Κυριακή στο «Έμιρεϊτς», ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 του πρώτου μέρους για να μην αφήσει το πρωτάθλημα να τελειώσει...
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν μπορεί να μιλάει για τίτλο όσο κι αν μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, όμως μπορεί να παίξει το ρόλο της, όπως επίσης το ίδιο μπορεί να κάνει και η Τσέλσι κι ας... παλεύει με το χρόνο απλά και μόνο για να μπει αρχικά στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα...
Δεδομένα, στο άκουσμα της απουσίας του Γουέιν Ρούνεϊ για τους επόμενους δύο μήνες, όσες ομάδες αντιμετωπίσουν τους «κόκκινους διαβόλους» και δη οι ομάδες της πρώτης τετράδας θ' αναθάρρησαν, όμως, ας δούμε τα ντέρμπι που υπολείπονται μέχρι να κοπεί η κορδέλα για φέτος και να δούμε τον νέο πρωταθλητή Αγγλίας...
Η Άρσεναλ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά και τη «διακοπή» του προσεχούς Σαββατοκύριακου για τα ματς των «16» του Κυπέλλου, φιλοξενείται στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι εφόσον περάσει από εκεί, θα χρειαστεί στις 5 Μαρτίου να επισκεφθεί και το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» σ' ένα ματς από το οποίο μπορεί να βγει απόλυτα κερδισμένη η Λέστερ, αν φυσικά αυτή με τη σειρά της στα υπόλοιπα ματς έχει κάνει καλά τη δουλειά της (κρίσιμο ματς με Μαν. Γιουνάιτεντ και Τσέλσι στο φινάλε).
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στη Λίβερπουλ, ενώ θα πρέπει να ... προσέξει και τις παγίδες στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στη Γιουνάιτεντ, παίζοντας όμως μπροστά στο κοινό της. Στις 16 Απρίλη πηγαίνει και στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να κοντράρει την Τσέλσι. Δεδομένα το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα ζόρικο έχοντας όλα τα μεγάλα ματς μπροστά στο αντίπαλο κοινό, μέχρι την 7η Μαΐου, όταν και παίζει με την Άρσεναλ στο «Etihad». Μέχρι τότε, ωστόσο, ίσως να έχει βγει και τελείως εκτός κούρσας, ίσως και να είναι ακόμα στο κόλπο με συνδυασμό αποτελεσμάτων...
Στην τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, η Τσέλσι υποδέχεται τη Λέστερ σ' ένα ματς που μπορεί να κρίνει τον φετινό Πρωταθλητή, μπορεί να μην κρίνει και τίποτα...
Αναλυτικά τα ματς:
28/2 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (3-0 οι Λονδρέζοι στον πρώτο γύρο)
2/3 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (4-1 οι «κόκκινοι» στον πρώτο γύρο)
5/3 Τότεναμ – Άρσεναλ (1-1 στον πρώτο γύρο)
20/3 Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0 στον πρώτο γύρο)
2/4 Λίβερπουλ – Τότεναμ (0-0 στον πρώτο γύρο)
9/4 Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0 οι «κόκκινοι διάβολοι» στον πρώτο γύρο)
16/4 Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (3-0 η Σίτι στο «Etihad»)
30/4 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ (1-1 στον πρώτο γύρο)
7/5 Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (2-1 οι Λονδρέζοι στο «Έμιρεϊτς»)
15/5 Τσέλσι – Λέστερ (2-1 οι «αλεπούδες» επί... Μουρίνιο)


Πηγή:england365.gr

Ρόι Κιν: «Ο Αζάρ είναι κακομαθημένος»


Ρόι Κιν: «Ο Αζάρ είναι κακομαθημένος»

Ο παλιός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασε τα όσα δήλωσε χθες ο Εντεν Αζάρ για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει του αγώνα μαζί της με την Τσέλσι.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους παίκτες. Υπέγραψε πέρσι μια επέκταση του συμβολαίου του για άλλα πέντε χρόνια. Είδαμε όλοι πόσο καλός ήταν πέρσι»...

Ο Ροϊ Κιν εκνευρίστηκε αρκετά από τη δήλωσή του Εντέν Αζάρ για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει του αγώνα της Τσέλσι εναντίον της.

«Ξαφνικά κάνει λέει αυτές τις βλακείες στην παραμονή ενός μεγάλου, πολύ μεγάλου αγώνα. Εάν ήμουν εγώ ένας από τους συμπαίκτες του, θα τον κλωτσούσα. Κάποιοι μεγαλύτεροι και περισσότερο έμπειροι παίκτες πρέπει να τον συγκρατήσουν. Είναι ένας ταλαντούχος, πραγματικά πολύ ταλαντούχος νέος, αλλά η συμπεριφορά του ακόμη και χθες το βράδυ ήταν σαν ενός κακομαθημένου παιδιού. Είναι πραγματικά ντροπή» ανέφερε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο σούπερ αθλητικός ψηλός που κοιτά ο Παναθηναϊκός!!


Ο σούπερ αθλητικός ψηλός που κοιτά ο Παναθηναϊκός

Τον Βινς Χάντερ έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της front line του με έναν πολύ αθλητικό ψηλό. Ποια τα στοιχεία του 21χρονου άσου.

Την περίπτωση του Βινς Χάντερ έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της front line του. Πρόκειται για μια επιλογή με ρίσκο, καθώς μιλάμε για 21χρονο παίκτη που δεν έχει μεγάλη εμπειρία και δεν έχει παίξει στην Ευρώπη, αλλά ωστόσο διαθέτει πολλά καλά στοιχεία.

Ο Χάντερ έχει πρωτίστως αυτό που ψάχνουν οι «πράσινοι»: είναι τρομερά αθλητικός. Το ύψος του δεν ξεπερνά τα 2,03μ., ωστόσο όλα τα scouting reports από την εποχή που έπαιζε στο κολέγιο έκαναν λόγο για έναν παίκτη (πάουερ φόργουορντ κατά βάση) με φοβερά σωματικά προσόντα, γρήγορο, με μακριά άκρα, δυνατό, εκρηκτικό, με πολύ μεγάλο άλμα και ικανότατο αμυντικό.

Το επιθετικό του ταλέντο βρίσκεται σε... κατεργασία, γι' αυτό και ο απόφοιτος του UTEP δεν ξεχώρισε στο ντραφτ και δεν επελέγη το 2015 από καμία ομάδα. Δοκιμάστηκε από τους Κινγκς, έπαιξε σε ένα φιλικό, αλλά δεν κέρδισε συμβόλαιο μαζί τους και κατέληξε στο NBDL και τους Ρίνο Μπίγκχορνς, με τους οποίους φέτος έχει 21,7 πόντους και 11,3 ριμπάουντ (με 20 double-double), 1,5 τάπες, 1,4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1,9 λάθη σε 31,9 λεπτά ανά αγώνα. Μάλιστα με τις επιδόσεις αυτές συμμετείχε και στο All Star Game του NBDL.













*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ρονάλντο έβγαλε 1 εκ. ευρώ σε μία μέρα!! (video)


Ο Ρονάλντο έβγαλε 1 εκ. ευρώ σε μία μέρα (video)

Είναι σαφές πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί τεράστιο εμπορικό όνομα. Η ιστοσελίδα Football Leaks αποκαλύπτει ότι πήρε 1 εκ. ευρώ για διαφήμιση εταιρίας κινητής της Σαουδικής Αραβίας.

Δεν είναι καινούριο νέο ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί τεράστιο εμπορικό όνομα.

Η ιστοσελίδα Football Leaks φέρνει στη δημοσιότητα ένα συμβόλαιο του Πορογάλου άσου με εταιρία κινητής της Σαουδικής Αραβίας, στο οποίο φαίνεται πως έλαβε 1 εκ. ευρώ.

Μάλιστα φαίνεται πως έλαβε το συγκεκριμένο ποσό για δουλειά... μισής μέρας, αφού η διαφήμιση προέβλεπε να υπογράψει δύο φανέλες, να κάνει δύο ποσταρίσματα στα social media του και να κάνει μια φωτογράφιση που διήρκεσε μόλις, 4,5 ώρες.

Ο Ρονάλντο έλαβε με την υπογραφή του συμβολαίου το 60% της αμοιβής του σε μετρητά και τα υπόλοιπα χρήματα τα πήρε μόλις έκανε τη φωτογράφισης για τη συγκεκριμένη εταιρία.

Όλα αυτά, χωρίς να γίνει από την εταιρία, βάση του συμβολαίου που υπεγράφη, καμία αναφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης.





*Πηγή: sport-fm.gr*