Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

«Μένει στην Τσέλσι ο Φαλκάο»


«Μένει στην Τσέλσι ο Φαλκάο»

Ξεκάθαρος ήταν ο πατέρας του Φαλκάο. Ο Κολομβιανός επιθετικός θα παραμείνει στην Τσέλσι και δεν θα μετακομίσει στην Κίνα.

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων ότι οι μέρες του Ραδαμέλ Φαλκάο στην Τσέλσι είναι… μετρημένες προέβη ο πατέρας του, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Κολομβιανός φορ θα παραμείνει στους Λονδρέζους παρά τις... Σειρήνες από την Κίνα.

«Ήμουν μαζί του πριν ένα μήνα. Θα μείνει στην Τσέλσι έως το τέλος της σεζόν και θα παλέψει για να αγωνιστεί ξανά. Πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι τότε. Ενδεχομένως να αρχίσει να σκοράρει και ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι σημαντικός», ήταν το πρώτο σχόλιο του πατέρα του Κολομβιανού επιθετικού, ο οποίος συνέχισε: «Δεν περνά καν από το μυαλό του να πάει στην Κίνα. Σκέφτεται μόνο την Τσέλσι».

Όσο για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο διεθνής στράικερ; «Είναι θετικός και κάθε μέρα προετοιμάζεται για να επιστρέψει δυνατός. Αυτού του είδους οι τραυματισμοί είναι συνηθισμένοι στο ποδόσφαιρο. Στον Ραδαμέλ αρέσουν αυτές οι προκλήσεις, έχει μάθει να τις αντιμετωπίζει. Θεού θέλοντος, θα είναι πίσω σε λίγες ημέρες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: