Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Έτοιμος για Πρέμιερ Λιγκ ο Ιμπραΐμοβιτς!!


Έτοιμος για Πρέμιερ Λιγκ ο Ιμπραΐμοβιτς

Την υπόσχεση ότι «θα συμβούν μεγάλα πράγματα» μόλις λήξει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, έδωσε ο Σουηδός επιθετικός και κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μετακόμισής του στο Νησί.

Το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει αυτό το καλοκαίρι και φήμες αναφέρουν ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ώστε να συμμετάσχει στην επερχόμενη ομάδα του στο MLS η οποία θα ξεκινήσει το 2018.

Και στο μεσοδιάστημα τι; «Μεγάλα πράγματα θα συμβούν», αυτή ήταν η απάντηση του «Ίμπρα» στην Mirror για την -μετά Παρί- συνέχεια της καριέρας του. Το βρετανικό δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως σε ερώτηση στον Σουηδό επιθετικό για το αν θα ήθελε να πάει στην Πρέμιερ Λιγκ, εκείνος απάντησε: «Ας πούμε μόνο ότι είμαι έτοιμος γι’ αυτήν».

Οι δηλώσεις του Ζλάταν μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με το ενδεχόμενο πρόσληψης του Ζοσέ Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος τεχνικός πάρει τη θέση του Λουίς Φαν Χάαλ, η μετακόμιση του 34χρονου διεθνή είναι πιθανή μιας και οι δυο τους συνδέονται οι δυο τους με μια φιλία που κρατάει από την κοινή τους θητεία στην Ίντερ από το 2008.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: