Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Χωρίς Κεϊτά ο Ατρόμητος με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!!


Χωρίς Κεϊτά ο Ατρόμητος με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Τις υπηρεσίες του Πολ Κεϊτά για τα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα στερηθεί ο Ατρόμητος, κατόπιν απόφασης του Τραϊανού Δέλλα να εκτίσει ο Σενεγαλέζος στα συγκεκριμένα ματς την τιμωρία του.

Χωρίς ανάσα συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ατρόμητος, καθώς μετά το χθεσινό ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα επέστρεψαν στις προπονήσεις και ήδη το βλέμμα τους είναι στραμμένο στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς περιορίστηκαν σε αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Στο συγκεκριμένο ματς εκτός από τον τραυματία Σουμπίνιο που και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δεν υπολογίζεται ούτε ο Πολ Κεϊτά που θα εκτίσει μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του στο συγκεκριμένο ματς. Ο δεύτερος αγώνας στον οποίο δεν θα δώσει το «παρών» θα είναι αυτός κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αντίθετα, στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα τίθενται κανονικά οι Φερνάντο Ουσέρο και Κυριάκος Κυβρακίδης που εξέτισαν στο ματς με τους Βοιωτούς.

* Στην Εθνική Παίδων κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Κ17 Γιώργος Λώλος και Νηρέας Ιγκμπινόμπα για φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη του Βελγίου στην Κόρινθο στις 24 Φεβρουαρίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: