Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Λυκογιάννης: «Θεωρώ πως τελείωσε το θέμα της παραμονής»


Λυκογιάννης: «Θεωρώ πως τελείωσε το θέμα της παραμονής»

Ανακουφισμένος και απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Άρης Λυκογιάννης μετά τη νίκη του Κολοσσού επί του ΠΑΟΚ, κυρίως με την εμφάνιση από την ομάδα της Ρόδου.

Με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ τελείωσε το θέμα παραμονής του Κολοσσού Ρόδου στην Α1, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις, γιατί έχει παίκτες μεγάλους σε ηλικία, οι οποίοι έχουν παίξει χρόνια στην ελληνική λίγκα. Κάναμε ένα τραγικό παιχνίδι στην Τρίπολη, κυρίως στην άμυνα. Με φόβο, με αδιαφορία και αδικαιολόγητη χαλάρωση. Ηττηθήκαμε και κάναμε ένα βίντεο ενός ημιχρόνου, όπου η εικόνα μας ήταν ντροπιαστική και εμετική για όλους! Το συζητήσαμε, αντιδράσαμε και παρά το γεγονός πως σήμερα είχαμε μία σημαντική απώλεια (σ.σ. Άχονεν), είχαμε μία καλή εικόνα και καταφέραμε να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε μία δίκαιη νίκη και με μεγάλη διαφορά. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να σταθεροποιηθούμε και να αλλάξουμε τον εκτός έδρας χαρακτήρα μας. Έχουμε νέους και μικρούς παίκτες που είναι λογικό να μην μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις, αλλά έχουμε παιχνίδια που μπορούμε μέσα από εκεί να τις αντιστρέψουμε. Θεωρώ σήμερα πως τελειώσαμε με το θέμα της παραμονής με τη σημερινή νίκη και από ‘κει και πέρα να δούμε πόσες νίκες θα μαζέψουμε μέχρι το τέλος. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και τον κόουτς», δήλωσε αρχικά ο Άρης Λυκογιάννης.

Για το αν του έκανε κάποιος παίκτης περισσότερη εντύπωση: «Ποτέ και κανένας παίκτης δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά πάντα η ομάδα. Ο Τομ (σ.σ. Λίντεν) έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά από την άλλη τον ψάχνουμε τους τελευταίους τρεις μήνες. Αντέδρασε και έκανε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που έχει ξένους παίκτες, οι οποίοι για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σκιά του εαυτούς τους, αλλά επειδή θέλει να λειτουργεί ως ομάδα δεν τους διώχνει, τους κρατάει και τους περιμένει. Όχι, όπως κάνουν οι άλλες ομάδες. Ευτυχώς για μένα και την ομάδα, αυτή η τακτική έχει αποδώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: