Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αυξάνει το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο ο Ιβάν!!


Αυξάνει το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο ο Ιβάν

Μετά την προαγωγή του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου σε τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει διατεθειμένος να αυξήσει κι άλλο το «ΠΑΟΚτσήδικο» στοιχείο στην ομάδα.

Μετά τις αποχωρήσεις του Ιάκωβου Αγγελίδη και τη λύση της συνεργασίας με τον Φρανκ Άρνεσεν, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να τοποθετήσει στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Λούμπος Μίχελ και χθες χρέη τιμ μάνατζερ ανέλαβε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, πως η ομάδα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε κι επέλεξε να προβιβάσει τον Πουρλιοτόπουλο στην πρώτη ομάδα, με την προοπτική να βρίσκεται και στον πάγκο στους αγώνες.

Ο ομογενής επιχειρηματίας παρουσιάζεται να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για την κατάσταση της ομάδας και προσπαθεί σταδιακά με τις αλλαγές που κάνει να την κάνει να σταθεί όρθια, ώστε διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της.

Μάλιστα, ο Σαββίδης δείχνει διατεθειμένος να αυξήσει άμεσα περισσότερο το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο στην ομάδα, με την ενεργοποίηση ανθρώπων που θα τονώσουν τη σχέση του συλλόγου με τους οπαδούς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: